Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

Będzie żył :), jakiś pewnie wirus.najważniejsze by Sandy się nie zaraziła, bo nici ze sterylki.
Do kompletu właśnie mi się Mentor zrzygał żółtą pianą :(
Dostał zastrzyk i tabletki osłonkowe

Posted

[quote name='zerduszko']Odgrzebały Ci watek i zaraz sraka! Waszka przez neta zaraża :diabloti:[/QUOTE]

No tylko wlazła tutaj, a Mentor zaraz kuc i sruuuuuuuuu kupa poszła, choć ciężko to kupą nazwać :roll:.

Właśnie znajoma na facebooku się mnie pyta czy mamy szczeniaczki czarnego labradora i po ile:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']świntuchy niedobre :mad:

haha a co to za fajna znajoma??? :D powiedz jej, że mam - za darmo oddam sceniacka czarnego 4,5 kg :cool3: dowiozę :modla:[/QUOTE]

Labrador długowłosy ha,ha,ha

Posted

Ty żeś serio własny wątek zgubiła czy faktycznie kokietujesz jak to sugeruje malawaszka?

a z tym ślinieniem to faktycznie... jam myślała, że ten ponton to w łatki taki a to ślina ... błeeeeeeee.....

Posted

Już wczoraj Mentorek czuł się dobrze, sraczki nie ma, a nawet jest brak kupy.Nie wiem co to za zastrzyki, ale zawsze działają.No i trochę to kosztuje, ale trudno , ważne, że wszystko w porządku :).