łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA'] A nie boi się dziś koło Ciebie stać?[/QUOTE] chyba jeszcze nie wiec co mu grozi jak sie zbliży :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 se rozpuściliście to macie sępy :evil_lol: Quote
Margi Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [url]http://i48.tinypic.com/30clvr4.jpg[/url] chyba bym nic nie mogła zjeść Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']chyba jeszcze nie wiec co mu grozi jak sie zbliży :evil_lol:[/QUOTE] A kiedy się dowie ;)? [quote name='wilczy zew']se rozpuściliście to macie sępy :evil_lol:[/QUOTE] E tam rozpuściliście, nie karmimy i już.Leoś za gruby, a Mentor za dużo je. [quote name='Margi'][URL]http://i48.tinypic.com/30clvr4.jpg[/URL] chyba bym nic nie mogła zjeść[/QUOTE] Oj tam, patrzysz jak im ślinka cieknie, wsadzasz kanapeczkę do buzi i mówisz "mniam, jakie pyszne" Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']A kiedy się dowie ;)? [/QUOTE] chyba za chwile , jak przez następne 5 min nie uciszy dzieciaków i nie wyprosi ich ładnie do innego pokoju :angryy: Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Minęło 5 minut.Jak akcja się rozgrywa ;)? Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']Minęło 5 minut.Jak akcja się rozgrywa ;)?[/QUOTE] Kinia została zabrana z naszego pokoju a Igor dalej gra w te swoje jakieś beznadziejne gierki i komentuję każdy ruch jaki zrobi :angryy: oszaleć idzie , a miał się uczyć tabliczki dzielenia :angryy: Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']No to sobie ulżyj:diabloti:[/QUOTE] chętnie ale to nie moje dziecko , gdyby było moje to tableta by nie dotknęło a na kompa miał by hasło założolne ! i wcale złośliwa nie jestem :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']A pokój czyj?[/QUOTE] pokój mój :eviltong: ale Sebastian dostanie reprymende jak tylko bedziemy sami ;) Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']pokój mój :eviltong: ale Sebastian dostanie reprymende jak tylko bedziemy sami ;)[/QUOTE] Twój, a nie Wasz ;)? Pewnie, nie krępuj się, najpierw opitol, potem przywal ,a na koniec wywal ze SWOJEGO pokoju ;). Quote
Fides79 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [QUOTE]Oj tam, patrzysz jak im ślinka cieknie, wsadzasz kanapeczkę do buzi i mówisz "mniam, jakie pyszne" [/QUOTE] ha ha ha, znam tą "metodę" :lol: Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']Twój, a nie Wasz ;)? Pewnie, nie krępuj się, najpierw opitol, potem przywal ,a na koniec wywal ze SWOJEGO pokoju ;).[/QUOTE] No nasz , przypomniałaś mi że miałam go obciąć :eviltong: nie no ale to dzieci jego siostry i nie są u nas tylko u babci a siedza cały czas tutaj , dopiero co pozamiatałam a pod Igorem jest kupa piachu , i jak tu sie nie wqurwić .... Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Fides79']ha ha ha, znam tą "metodę" :lol:[/QUOTE] Stosujesz ;)? [quote name='dOgLoV']No nasz , przypomniałaś mi że miałam go obciąć :eviltong: nie no ale to dzieci jego siostry i nie są u nas tylko u babci a siedza cały czas tutaj , dopiero co pozamiatałam a pod Igorem jest kupa piachu , i jak tu sie nie wqurwić ....[/QUOTE] Weź przestań.Poczekaj , aż będziesz sama z Igorem, zwal go z krzesła, a potem powiedz "mówiłam mu, żeby się nie bujał, w końcu się tak przechylił, że się wywalił" Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']Stosujesz ;)? Weź przestań.Poczekaj , aż będziesz sama z Igorem, zwal go z krzesła, a potem powiedz "mówiłam mu, żeby się nie bujał, w końcu się tak przechylił, że się wywalił"[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: bedzie ciężko bo siedzi na tapczanie ;) Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: bedzie ciężko bo siedzi na tapczanie ;)[/QUOTE] Miałam jeszcze wersje z fotelem na kółkach, ale tapczanu nie przemyślałam. Już wiem.Poproś go żeby na chwilę się przesiadł na krzesełko, bo musisz...pozamiatać ;) Lub wsadź go do tapczanu, a potem powiedz "co za dzieciak właził tam, właził i się przytrzasnął w końcu, a prosiłam... ;)" Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']Miałam jeszcze wersje z fotelem na kółkach, ale tapczanu nie przemyślałam. Już wiem.Poproś go żeby na chwilę się przesiadł na krzesełko, bo musisz...pozamiatać ;) Lub wsadź go do tapczanu, a potem powiedz "co za dzieciak właził tam, właził i się przytrzasnął w końcu, a prosiłam... ;)"[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz Ci pokaże mała cząstke tego co mam od rana :eviltong: a zamiatać już nie muszę , jak tylko Igor wyszedł z pokoju to tylko pokazałam palcem na ten piach a Sebastian już klęczał i go zbierał :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 proszę bardzo .... [video=youtube_share;6MpugCacQTU]http://youtu.be/6MpugCacQTU[/video] Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz Ci pokaże mała cząstke tego co mam od rana :eviltong: a zamiatać już nie muszę , jak tylko Igor wyszedł z pokoju to tylko pokazałam palcem na ten piach a[B] Sebastian już klęczał i go zbierał [/B]:evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
WATACHA Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Ja to ogólnie jestem wrażliwa na takie dźwięki, więc długo by u mnie nie posiedzieli ;) Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Neron mnie w ogóle nie słucha , jak widać z ludzmi idzie mi lepiej :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='WATACHA']Ja to ogólnie jestem wrażliwa na takie dźwięki, więc długo by u mnie nie posiedzieli ;)[/QUOTE] ja czasami mam to w d...... moga siedziec i sie drzec w ogóle mnie to nie rusza ale dzisiaj to mnie tak wkurza ze chyba za chwile oszaleję .... Quote
malawaszka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']ja czasami mam to w d...... moga siedziec i sie drzec w ogóle mnie to nie rusza ale dzisiaj to mnie tak wkurza ze chyba za chwile oszaleję ....[/QUOTE] aaa też tak mam :D są dni, kiedy potrafię się odłączyć od hałasu i nie słyszę go pochłonięta knuciem jak i gdzie upchnąć kolejnego psa :D ale czasem to mam mordercze myśli Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malawaszka']aaa też tak mam :D są dni, kiedy potrafię się odłączyć od hałasu i nie słyszę go pochłonięta knuciem jak i gdzie upchnąć kolejnego psa :D[B] ale czasem to mam mordercze myśli[/B][/QUOTE] Ja mam tak dzisiaj :cool3: Quote
Recommended Posts