Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']chyba jeszcze nie wiec co mu grozi jak sie zbliży :evil_lol:[/QUOTE]

A kiedy się dowie ;)?
[quote name='wilczy zew']se rozpuściliście to macie sępy :evil_lol:[/QUOTE]

E tam rozpuściliście, nie karmimy i już.Leoś za gruby, a Mentor za dużo je.
[quote name='Margi'][URL]http://i48.tinypic.com/30clvr4.jpg[/URL] chyba bym nic nie mogła zjeść[/QUOTE]

Oj tam, patrzysz jak im ślinka cieknie, wsadzasz kanapeczkę do buzi i mówisz "mniam, jakie pyszne"

Posted

[quote name='WATACHA']Minęło 5 minut.Jak akcja się rozgrywa ;)?[/QUOTE]

Kinia została zabrana z naszego pokoju a Igor dalej gra w te swoje jakieś beznadziejne gierki i komentuję każdy ruch jaki zrobi :angryy: oszaleć idzie , a miał się uczyć tabliczki dzielenia :angryy:

Posted

[quote name='WATACHA']No to sobie ulżyj:diabloti:[/QUOTE]

chętnie ale to nie moje dziecko , gdyby było moje to tableta by nie dotknęło a na kompa miał by hasło założolne ! i wcale złośliwa nie jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']pokój mój :eviltong:

ale Sebastian dostanie reprymende jak tylko bedziemy sami ;)[/QUOTE]

Twój, a nie Wasz ;)?
Pewnie, nie krępuj się, najpierw opitol, potem przywal ,a na koniec wywal ze SWOJEGO pokoju ;).

Posted

[quote name='WATACHA']Twój, a nie Wasz ;)?
Pewnie, nie krępuj się, najpierw opitol, potem przywal ,a na koniec wywal ze SWOJEGO pokoju ;).[/QUOTE]

No nasz , przypomniałaś mi że miałam go obciąć :eviltong:

nie no ale to dzieci jego siostry i nie są u nas tylko u babci a siedza cały czas tutaj , dopiero co pozamiatałam a pod Igorem jest kupa piachu , i jak tu sie nie wqurwić ....

Posted

[quote name='Fides79']ha ha ha, znam tą "metodę" :lol:[/QUOTE]

Stosujesz ;)?
[quote name='dOgLoV']No nasz , przypomniałaś mi że miałam go obciąć :eviltong:

nie no ale to dzieci jego siostry i nie są u nas tylko u babci a siedza cały czas tutaj , dopiero co pozamiatałam a pod Igorem jest kupa piachu , i jak tu sie nie wqurwić ....[/QUOTE]

Weź przestań.Poczekaj , aż będziesz sama z Igorem, zwal go z krzesła, a potem powiedz "mówiłam mu, żeby się nie bujał, w końcu się tak przechylił, że się wywalił"

Posted

[quote name='WATACHA']Stosujesz ;)?

Weź przestań.Poczekaj , aż będziesz sama z Igorem, zwal go z krzesła, a potem powiedz "mówiłam mu, żeby się nie bujał, w końcu się tak przechylił, że się wywalił"[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

bedzie ciężko bo siedzi na tapczanie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt:

bedzie ciężko bo siedzi na tapczanie ;)[/QUOTE]

Miałam jeszcze wersje z fotelem na kółkach, ale tapczanu nie przemyślałam.
Już wiem.Poproś go żeby na chwilę się przesiadł na krzesełko, bo musisz...pozamiatać ;)
Lub wsadź go do tapczanu, a potem powiedz "co za dzieciak właził tam, właził i się przytrzasnął w końcu, a prosiłam... ;)"

Posted

[quote name='WATACHA']Miałam jeszcze wersje z fotelem na kółkach, ale tapczanu nie przemyślałam.
Już wiem.Poproś go żeby na chwilę się przesiadł na krzesełko, bo musisz...pozamiatać ;)
Lub wsadź go do tapczanu, a potem powiedz "co za dzieciak właził tam, właził i się przytrzasnął w końcu, a prosiłam... ;)"[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaraz Ci pokaże mała cząstke tego co mam od rana :eviltong:

a zamiatać już nie muszę , jak tylko Igor wyszedł z pokoju to tylko pokazałam palcem na ten piach a Sebastian już klęczał i go zbierał :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaraz Ci pokaże mała cząstke tego co mam od rana :eviltong:

a zamiatać już nie muszę , jak tylko Igor wyszedł z pokoju to tylko pokazałam palcem na ten piach a[B] Sebastian już klęczał i go zbierał [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='WATACHA']Ja to ogólnie jestem wrażliwa na takie dźwięki, więc długo by u mnie nie posiedzieli ;)[/QUOTE]

ja czasami mam to w d...... moga siedziec i sie drzec w ogóle mnie to nie rusza ale dzisiaj to mnie tak wkurza ze chyba za chwile oszaleję ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ja czasami mam to w d...... moga siedziec i sie drzec w ogóle mnie to nie rusza ale dzisiaj to mnie tak wkurza ze chyba za chwile oszaleję ....[/QUOTE]

aaa też tak mam :D są dni, kiedy potrafię się odłączyć od hałasu i nie słyszę go pochłonięta knuciem jak i gdzie upchnąć kolejnego psa :D ale czasem to mam mordercze myśli

Posted

[quote name='malawaszka']aaa też tak mam :D są dni, kiedy potrafię się odłączyć od hałasu i nie słyszę go pochłonięta knuciem jak i gdzie upchnąć kolejnego psa :D[B] ale czasem to mam mordercze myśli[/B][/QUOTE]

Ja mam tak dzisiaj :cool3: