Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']Zerduszko
jak mam to rozumiec???? znaczy ze dobrze gadam czy raczej ..... nie ma co w to wchodzic bo babsztyl sie i tak wylga?[/QUOTE]

:lol: mnie też się podoba co piszesz o psach i relacjach - sama prawda :)

a ze zdjęć to rozwaliła mnie dokumentnie murzyńska wara Mentora haahah

Posted

[quote name='zerduszko']Takla jak Ty coś napiszesz o psach, to nic dodać :) Suki przez to łatwiej trzymać stadami (?). Jednak chłopcy lubią czasem komuś nastukać ;) Moje największe miłości, to chłopcy, ale może to taki przypadek, suk też miałam mniej to nie było w czym wybierać :P[/QUOTE]

a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies?

Posted

[quote name='jambi']a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies?[/QUOTE]
Jeśli olbrzym, to może suka. Wiesz jak jest jak za dużo podobieństw, to za dużo porównywania.

Teraz jestem pewna, że następny będzie pies. Plan mam za 4 lata. Choć nie chce mi się wierzyć żebym ja miała jakiekolwiek zwierzę zgodnie z planem.

Posted

[quote name='jambi']a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies?[/QUOTE]

i co Ci sie hipotetycznie i abstrakcyjnie udało wymóżdzyć?

Posted

[quote name='zerduszko']
Teraz jestem pewna, że następny będzie pies. Plan mam za 4 lata. Choć nie chce mi się wierzyć żebym ja miała jakiekolwiek zwierzę zgodnie z planem.[/QUOTE]

czemu akurat za 4?

ja bym chciała Nazira zostawić bo on jest taki... suczy :D

Posted

[quote name='Saththa']i co Ci sie hipotetycznie i abstrakcyjnie udało wymóżdzyć?[/QUOTE]

hipotetycznie i abstrakcyjnie, że jakby to był pies, to ten pies by zjadł Tazzmana, a tego byśmy nie chcieli :grins:

Posted

[quote name='jambi']hipotetycznie i abstrakcyjnie, że jakby to był pies, to ten pies by zjadł Tazzmana, a tego byśmy nie chcieli :grins:[/QUOTE]

Ale jak to by zjadł? na odległość?:)
i za ile to hipo i absta planujesz? Bo jak Tazz mi sie umysłowo wyklaruje... to wtedy nie dam go zjeśc :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Ale jak to by zjadł? na odległość?:)
i za ile to hipo i absta planujesz? Bo jak Tazz mi sie umysłowo wyklaruje... to wtedy nie dam go zjeśc :lol:[/QUOTE]

no chyba jak hipo i absta to raczej nie planuje :p

jak na odległość?! a kto mnie zapraszał do Szczecina?! nie, no niby wiadomo, że zasadniczo to pewnie nie przyjade, ale co? że tak wogóle sie nie spotkamy?! never?! :placz:

Posted

[quote name='jambi']no chyba jak hipo i absta to raczej nie planuje :p

jak na odległość?! a kto mnie zapraszał do Szczecina?! nie, no niby wiadomo, że zasadniczo to pewnie nie przyjade, ale co? że tak wogóle sie nie spotkamy?! never?! :placz:[/QUOTE]

Niach niach nie dramatyzuj, spotkamy spotkamy;) i oczywista ze zapraszam... bardzo prosze ja mam duzo miejsca ;)

Posted

[quote name='malawaszka']czemu akurat za 4? [/QUOTE]
Moje dziewczyny będą wówczas w odpowiednim wieku: Sadie nie za stara, a Liz zdąży zmądrzeć. To jest oczywiście orientacyjnie, muszę się w końcu zabrać porządnie za wychowanie Lizki ;) Liczę, że za 4 lata ogarnę się zawodowo i lokalowo :lol:

Posted

[quote name='Tekla64']oj baby ja mam kojec jakby co w zasadzie malo uzywany !!!!
a i miejsca mam sporo hihihi nawet ogrodzonego zielonego terenu[/QUOTE]

to zaproszenie? :grins:

Posted

[quote name='Tekla64']ja myslalam ze ciebie juz nie musze zapraszac????
ze juz masz miejscowke?[/QUOTE]

aaaa, znaczy kojec to dla nowych? :lol: a to spoko ;)

Posted

[quote name='Tekla64']ja mam i mialam jedno i drugie i jakos sie dogadywam z oboma plciami
a co wazniejsze one u mnie sie dogaduja ze soba
dla mnie nie ma wielkij roznicy w plci bardziej w samym charakterze psa
a suka przy sterze ... jest chyba rozsadniejsza i nie ma az takiej glupiej dumy hihihi
no i z przywiazaniem tyz chyba bym dyskutowala , wsio zalezy od psa i od czasu mu poswieconego, ale co mnie teraz przyszlo do glowy ze z sukami nigdy nie mialam nawrotow walki o przywodztwo one jak juz uznaja to w zasadzie do konca a pies ino czyha na twoja slabosc[/QUOTE]

Ja nie mówię, że bym się nie dogadała, czy że suczki w czymś są gorsze.Po prostu mam jakąś wewnętrzną słabość do psów.Może gdybym spotkała na swojej drodze suczkę która by mi odpowiadała i by zawładnęła moim sercem, może i bym się zdecydowała.Na razie takiej nie spotkałam.

[quote name='Tekla64']Zerduszko
jak mam to rozumiec???? znaczy ze dobrze gadam czy raczej ..... nie ma co w to wchodzic [B] bo babsztyl sie i tak wylga[/B]?[/QUOTE]

[B]To o mnie ?Bo za bardzo nie zaczaiłam hi,hi,hi[/B]

[quote name='malawaszka']:lol: mnie też się podoba co piszesz o psach i relacjach - sama prawda :)

a ze zdjęć to rozwaliła mnie dokumentnie murzyńska wara Mentora haahah[/QUOTE]

[B]Gdzieś miałam Leosia z taką warą ;)[/B]

Posted

[quote name='jambi']taaaa WATACHA norme odwaliła i teraz przez pół roku ani zdjęcia :evil_lol:

ale...

[B]Może i tak być :)[/B]

[URL]http://img189.imageshack.us/img189/272/komorka062.jpg[/URL] - czy Ty byś nie mogła zainwestować i dokupić im jeszcze jednej zabawki? :diabloti:[/QUOTE]

[B]Właśnie mam zamiar, bo ta już jest u kresu.Z tym , że nie mogę nigdzie takiej drugiej znaleźć[/B].[B]Zresztą nie moja wina, że wszyscy akurat chcą się bawić tą samą.[/B]

Posted

[quote name='Bolsbokser']A ja się przypomnę, że chętnie się spotkam na Bielanach :)
Ale na spacer wezmę aparat zamiast Albina :)[/QUOTE]

Bardzo chętnie.Z tym, że wyjeżdżam w sobotę i wracam za tydzień w niedzielę.

Posted

[quote name='WATACHA']Bardzo chętnie.Z tym, że wyjeżdżam w sobotę i wracam za tydzień w niedzielę.[/QUOTE]
I tak na dniach nie dałąbym rady, ponieważ pracuję głównie na popołudnia :( oraz w soboty. A niedziela jest dla mnie "święta", znaczy to mój jedyny na prawdę wolny dzień.

Posted

[quote name='Bolsbokser']I tak na dniach nie dałąbym rady, ponieważ pracuję głównie na popołudnia :( oraz w soboty. A niedziela jest dla mnie "święta", znaczy to mój jedyny na prawdę wolny dzień.[/QUOTE]
No dobra, to na spokojnie umówimy się jak wrócę.

Posted

Przepraszamy za spam, ale
[B]Cel szczytny [/B][INDENT] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]zapraszam do licytacji [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=red] Portretu Bysia[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]
autorstwa LeCoyotte[/B]

[B][SIZE=1][COLOR=black] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"]http://allegro.pl/portret-boksera-by...812445681.html[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KUXItDitZ1g/TmncWY6UiTI/AAAAAAAAEY4/z4dpiurFL5A/s512/bysiom.jpg[/IMG][/URL][/B][/CENTER]
[/INDENT]