malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Tekla64']Zerduszko jak mam to rozumiec???? znaczy ze dobrze gadam czy raczej ..... nie ma co w to wchodzic bo babsztyl sie i tak wylga?[/QUOTE] :lol: mnie też się podoba co piszesz o psach i relacjach - sama prawda :) a ze zdjęć to rozwaliła mnie dokumentnie murzyńska wara Mentora haahah Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='zerduszko']Takla jak Ty coś napiszesz o psach, to nic dodać :) Suki przez to łatwiej trzymać stadami (?). Jednak chłopcy lubią czasem komuś nastukać ;) Moje największe miłości, to chłopcy, ale może to taki przypadek, suk też miałam mniej to nie było w czym wybierać :P[/QUOTE] a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies? Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='jambi']a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies?[/QUOTE] Jeśli olbrzym, to może suka. Wiesz jak jest jak za dużo podobieństw, to za dużo porównywania. Teraz jestem pewna, że następny będzie pies. Plan mam za 4 lata. Choć nie chce mi się wierzyć żebym ja miała jakiekolwiek zwierzę zgodnie z planem. Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='jambi']a ja sie własnie tak zaczęłam zastanawiać... hipotetycznie czysto i zupełnie abstrakcyjnie... suka czy pies?[/QUOTE] i co Ci sie hipotetycznie i abstrakcyjnie udało wymóżdzyć? Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='zerduszko'] Teraz jestem pewna, że następny będzie pies. Plan mam za 4 lata. Choć nie chce mi się wierzyć żebym ja miała jakiekolwiek zwierzę zgodnie z planem.[/QUOTE] czemu akurat za 4? ja bym chciała Nazira zostawić bo on jest taki... suczy :D Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Saththa']i co Ci sie hipotetycznie i abstrakcyjnie udało wymóżdzyć?[/QUOTE] hipotetycznie i abstrakcyjnie, że jakby to był pies, to ten pies by zjadł Tazzmana, a tego byśmy nie chcieli :grins: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='jambi']hipotetycznie i abstrakcyjnie, że jakby to był pies, to ten pies by zjadł Tazzmana, a tego byśmy nie chcieli :grins:[/QUOTE] Ale jak to by zjadł? na odległość?:) i za ile to hipo i absta planujesz? Bo jak Tazz mi sie umysłowo wyklaruje... to wtedy nie dam go zjeśc :lol: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Saththa']Ale jak to by zjadł? na odległość?:) i za ile to hipo i absta planujesz? Bo jak Tazz mi sie umysłowo wyklaruje... to wtedy nie dam go zjeśc :lol:[/QUOTE] no chyba jak hipo i absta to raczej nie planuje :p jak na odległość?! a kto mnie zapraszał do Szczecina?! nie, no niby wiadomo, że zasadniczo to pewnie nie przyjade, ale co? że tak wogóle sie nie spotkamy?! never?! :placz: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='jambi']no chyba jak hipo i absta to raczej nie planuje :p jak na odległość?! a kto mnie zapraszał do Szczecina?! nie, no niby wiadomo, że zasadniczo to pewnie nie przyjade, ale co? że tak wogóle sie nie spotkamy?! never?! :placz:[/QUOTE] Niach niach nie dramatyzuj, spotkamy spotkamy;) i oczywista ze zapraszam... bardzo prosze ja mam duzo miejsca ;) Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']czemu akurat za 4? [/QUOTE] Moje dziewczyny będą wówczas w odpowiednim wieku: Sadie nie za stara, a Liz zdąży zmądrzeć. To jest oczywiście orientacyjnie, muszę się w końcu zabrać porządnie za wychowanie Lizki ;) Liczę, że za 4 lata ogarnę się zawodowo i lokalowo :lol: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Saththa']oczywista ze zapraszam... bardzo prosze ja mam duzo miejsca ;)[/QUOTE] dobra, mam to na piśmie :diabloti: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 alez ja nie mam zamiaru się wykrecac;) Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 oj baby ja mam kojec jakby co w zasadzie malo uzywany !!!! a i miejsca mam sporo hihihi nawet ogrodzonego zielonego terenu Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Tekla64']oj baby ja mam kojec jakby co w zasadzie malo uzywany !!!! a i miejsca mam sporo hihihi nawet ogrodzonego zielonego terenu[/QUOTE] to zaproszenie? :grins: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ja myslalam ze ciebie juz nie musze zapraszac???? ze juz masz miejscowke? Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Tekla64']ja myslalam ze ciebie juz nie musze zapraszac???? ze juz masz miejscowke?[/QUOTE] aaaa, znaczy kojec to dla nowych? :lol: a to spoko ;) Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 [quote name='Tekla64']ja mam i mialam jedno i drugie i jakos sie dogadywam z oboma plciami a co wazniejsze one u mnie sie dogaduja ze soba dla mnie nie ma wielkij roznicy w plci bardziej w samym charakterze psa a suka przy sterze ... jest chyba rozsadniejsza i nie ma az takiej glupiej dumy hihihi no i z przywiazaniem tyz chyba bym dyskutowala , wsio zalezy od psa i od czasu mu poswieconego, ale co mnie teraz przyszlo do glowy ze z sukami nigdy nie mialam nawrotow walki o przywodztwo one jak juz uznaja to w zasadzie do konca a pies ino czyha na twoja slabosc[/QUOTE] Ja nie mówię, że bym się nie dogadała, czy że suczki w czymś są gorsze.Po prostu mam jakąś wewnętrzną słabość do psów.Może gdybym spotkała na swojej drodze suczkę która by mi odpowiadała i by zawładnęła moim sercem, może i bym się zdecydowała.Na razie takiej nie spotkałam. [quote name='Tekla64']Zerduszko jak mam to rozumiec???? znaczy ze dobrze gadam czy raczej ..... nie ma co w to wchodzic [B] bo babsztyl sie i tak wylga[/B]?[/QUOTE] [B]To o mnie ?Bo za bardzo nie zaczaiłam hi,hi,hi[/B] [quote name='malawaszka']:lol: mnie też się podoba co piszesz o psach i relacjach - sama prawda :) a ze zdjęć to rozwaliła mnie dokumentnie murzyńska wara Mentora haahah[/QUOTE] [B]Gdzieś miałam Leosia z taką warą ;)[/B] Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 [quote name='jambi']taaaa WATACHA norme odwaliła i teraz przez pół roku ani zdjęcia :evil_lol: ale... [B]Może i tak być :)[/B] [URL]http://img189.imageshack.us/img189/272/komorka062.jpg[/URL] - czy Ty byś nie mogła zainwestować i dokupić im jeszcze jednej zabawki? :diabloti:[/QUOTE] [B]Właśnie mam zamiar, bo ta już jest u kresu.Z tym , że nie mogę nigdzie takiej drugiej znaleźć[/B].[B]Zresztą nie moja wina, że wszyscy akurat chcą się bawić tą samą.[/B] Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 my zostaniemy przy psie,Jambi wcale Twój pies nie musiałby zjeść Tazzika Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 A ja się przypomnę, że chętnie się spotkam na Bielanach :) Ale na spacer wezmę aparat zamiast Albina :) Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Bolsbokser']A ja się przypomnę, że chętnie się spotkam na Bielanach :) Ale na spacer wezmę aparat zamiast Albina :)[/QUOTE] Bardzo chętnie.Z tym, że wyjeżdżam w sobotę i wracam za tydzień w niedzielę. Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='WATACHA']Bardzo chętnie.Z tym, że wyjeżdżam w sobotę i wracam za tydzień w niedzielę.[/QUOTE] I tak na dniach nie dałąbym rady, ponieważ pracuję głównie na popołudnia :( oraz w soboty. A niedziela jest dla mnie "święta", znaczy to mój jedyny na prawdę wolny dzień. Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Bolsbokser']I tak na dniach nie dałąbym rady, ponieważ pracuję głównie na popołudnia :( oraz w soboty. A niedziela jest dla mnie "święta", znaczy to mój jedyny na prawdę wolny dzień.[/QUOTE] No dobra, to na spokojnie umówimy się jak wrócę. Quote
Bolsbokser Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszamy za spam, ale [B]Cel szczytny [/B][INDENT] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]zapraszam do licytacji [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red] Portretu Bysia[/COLOR][/SIZE][/B] [B] autorstwa LeCoyotte[/B] [B][SIZE=1][COLOR=black] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"]http://allegro.pl/portret-boksera-by...812445681.html[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] [B] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KUXItDitZ1g/TmncWY6UiTI/AAAAAAAAEY4/z4dpiurFL5A/s512/bysiom.jpg[/IMG][/URL][/B][/CENTER] [/INDENT] Quote
WATACHA Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Nie ma problemu, mnie to nie przeszkadza :).Spamuj ile dusza zapragnie ;) Quote
Recommended Posts