Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.05.2017 o 09:42, WATACHA napisał:

Trochę się zabezpieczyłam i kupiłam książkę o ziołach z obrazkami ha,ha,ha, ale nie wszystkie są :)

Zawsze można w necie szukac odpowiedzi :) Teraz internet w telefonie jest :)

Dnia 28.05.2017 o 20:48, WATACHA napisał:

Dokładnie 10 lat temu wstałam rano i pędziłam pełna niepewności w pewne miejsce, gdzie czekał on , najpiękniejszy, najmądrzejszy mój wyśniony, wymarzony <3

Mentorku obyś jak najdłużej był z nami w zdrowiu i szczęściu.imageproxy.php?img=&key=fb990b1e378caf02

Mentorku :*

21 godzin temu, WATACHA napisał:

Zagląda tu ktoś jeszcze oprócz mnie :)?

ja tez :)

Posted

A co to za piesek ? Bo nie surka przecież. Tymczas czy stały bywalec nr 4?  A który jest stary w Nowym nie nowym domku? Ja zaglądam ale bardzo nieregularnie ale jak już wejdę na dogo to was sprawdzam :)

Posted

Ile można na Was czekać ? No nie Surka , nie Surka. To Szyszka z wyszkowskiej przechowalni:). Mały gnom, który ciągle merda ogonem i rozdaje buziaki. Trochę jej nie lubię, bo mi nalała w wyrko :P. Chodzę na 6 spacerów dziennie , ale wczoraj o 23 postanowiłam być jak Cezar Millan i wyszłam z czterema :).Aaaaaaa i tymczasowo, bo jestem walnięta , ale jeszcze się trzymam :). A mąż jak zwykle się zakochał :)

A to moja była tymczaska , może ktoś wie która ?

15dxk77.jpg

Posted

Szyszka fajna taka troche jak jamnik szorstkowlisy z tymi brazami na kufie :) to sredniaczek ? Byłego tymczasa nie poznaje ale on byl pewnie u Ciebie zanim dołączyłam do dogo.

Posted

Zerduszko taki dla Ciebie typ sportowy, tylko nic nie umie , taki prostaczek mały. A najgorzej jak jęzor wsadza do ucha... cały

Posted

Znajomość z Moniką mi służy :)

Bartka jak zwykle wzięłam na litość i jak miał dobry humor. Najpierw chciałam wziąć któregoś z tej pseudo hodowli , ale jak zobaczyłam co się tam dzieje pod postami to juz nawet nie nalegałam. Za chwilę tamte znalazły domy, a Monika zaproponowała mi ją. Siedziała w przechowalni (okolice Wyszkowa)i miała na dniach jechać do schroniska , nie wiem co się tam dzieje, ale dobrze by nie skończyła. Nie mieliśmy specjalnie daleko więc pojechaliśmy po nią już wieczorkiem. Jest młodziutka max 1,5 roku. jest przemiła i ciągle całuje i merda ogonem. Z drugiej strony boi się nawet podniesionej reki, trochę niektórych hałasów z ulicy. Troszkę jest nieogarnięta i szybko się emocjonuje. jest ekonomiczna , mało sika i s.a :P.

Dzisiaj miała sterylkę, w ostatniej chwili się wyrobiłyśmy , już się szykowała do rozrodu :) 

A pieski zareagowały dosyć dobrze, ale pewnie dlatego , że ona na początku była bardzo neutralna. Leoś tylko dwa razy chciał ją przyatakować. Dwa razy ją przegoniły po działce , ale jak uciekała to ciężko było im się opanować :P. Oczywiście piszę o małych , bo Mentorek jak zwykle kochany. Teraz z Surką czasem się bawią, z Leosiem tez próbowała, ale ze 3 razy ją opitolił i raczej już nie próbuje. I po Surce niektóre rzeczy papuguje. Ogólnie oprócz zwiększonej liczby spacerów, nie ma różnicy między trzema , a czterem.

Posted

Bywa :) , rozgośćcie się :). A daj linka do siebie , nie ma już mojego ulubieńca, ale jest  drugi ulubieniec. Wpadniemy z rewizytą , odkurzymy tam u Ciebie :P.