Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

No pamięć to wszyscy mają dobrą haha

Ja przez stresy zaczęłam znowu palić - 1,5 roku nie paliłam. Od wiosny regularnie mam atrakcje i pękłam...

No ale kupiłam desmoxan i muszę jakoś psychicznie się nastawić.. TZ jak wróci to za palenie mi łeb ukręci... na odleglość to nic nie zrobi :P

Posted

jak to kuwa człowiekowi każdą chwilę słabości wypomną... to pewnie było to "przy piwku",  nie kłócę się bo nie pamiętam ile dokładnie, ani nawet nie pamiętam kiedy był zlot :/ 

W sierpniu minęło dwa lata od zlotu. Piwka jeszcze nie piłaś bo odwoziłaś mnie na pociąg :P

Posted

pojęcia nie mam... chęć mam na spotkanie w tym roku, ale czy się uda - może się uda, chciałam zdążyć zrobić podłogi na górze, żeby móc jakoś po ludzku ugościć nocujących, ale coś to się wlecze, bo sporo trzeba tam zrobić zanim panele położymy, już kupione i leża, a ja myślałam, że to tak będzie rachu ciachu... 

Posted

Kto wie ile by mogła kosztować operacja usunięcia tłuszczaka, gruczołków, czyszczenie zębów ultradźwiękami, przy okazji prześwietlenie kręgosłupa?

Posted

Nie, jeszcze nie było operacji.Pytałam dziś o koszta i mnie zaskoczył, bo wcześniej za samego tłuszczaka przewidywał 350, a dziś za wszystko w granicach 500.Ja szacowałam z 800 najtaniej , ale może się mylę.

Posted

Postanowiłam mu usunąć gruczoły, pomęczymy się 2-3 tygodnie (tyle teoretycznie się goi) i będzie spokój, bo dziś znowu miał dużo mimo usuwania całkiem niedawno i zastosowania czopków.