Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

No sama jestem ciekawa.Zestresowała się strasznie i odbiło się to na psiowych kontaktach.Mentora nie wpuściła na łóżko, a Leosia pogoniła.Może jutro jej przejdzie.

Posted

[quote name='WATACHA']Byliśmy dziś u fryzjera, niestety nie udało się nic uratować oprócz kawałka brody mimo, że też była w tragicznym stanie.
Teraz wyszło dopiero jaka jest chuda i że ma myśliwskie uszy ;)[/QUOTE]

Foty, foty chcę :)

Posted

Na razie mam takie z komórki męża

[IMG]http://i49.tinypic.com/2a78mdh.jpg[/IMG]

[IMG]http://i48.tinypic.com/m4glv.jpg[/IMG]

Nie chce się więcej wgrać :(

Posted

[quote name='malawaszka']ożesz a po co ona na parapecie???? brr pamiętajcie, żeby okno zamykać[/QUOTE]

Tak, otwierane jest tylko na chwilę

Posted

[quote name='malawaszka']a ona tak tylko na parapet czy szafki i stoły też zalicza chętnie? jest ogarnięta w życiu domowym czy dziki dzik? no i jak z czystością -daje radę?[/QUOTE]

Ani razu nie zrobiła w domu.A zachowanie, jak szczeniak.Włazi na twarz, całuje namiętnie, kradnie zabawki i kapcie.Wczoraj złapała za dywanik i chciała się bawić.Szybko się nudzi.Czasem bywa grzeczna i leży spokojnie.Jakby miała możliwość to by wlazła wszędzie.

Posted

Alez Charcica :loveu::)

I o:

[SIZE=5][COLOR=#008000]Zadbaj o stópki Na lato :smile:[/COLOR][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242022-Zadbaj-o-st%C3%B3pki-na-lato-%29-Do-14-4-21h-na-sznupki-malawaszki-Szybciutki-Bazar-%29"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242022-Zadbaj-o-stópki-na-lato-)-Do-14-4-21h-na-sznupki-malawaszki-Szybciutki-Bazar-)[/URL]

[SIZE=3][B]Dla Sajana- Naszego SZNAURADORa[/B][/SIZE]

Posted

Litości ;), jutro.
Dzisiaj stoję sobie w łazience i kątem oka widzę, że ta mała szuja niesie coś w paszczy.Odwracam się i co widzę, jak ona zanosi majtki mojego męża na swoją miejscówkę :).Już nie wspomnę, że kradnie wszystkie zabawki i je składuje u siebie.Do tego buty i kapcie i co tylko sobie wymyśli

Posted

[quote name='WATACHA']Litości ;), jutro.
Dzisiaj stoję sobie w łazience i kątem oka widzę, że ta mała szuja niesie coś w paszczy.Odwracam się i co widzę, jak ona zanosi majtki mojego męża na swoją miejscówkę :).Już nie wspomnę, że kradnie wszystkie zabawki i je składuje u siebie.Do tego buty i kapcie i co tylko sobie wymyśli[/QUOTE]
To ja mam tak z Bravusiem :)

Posted

[quote name='malawaszka']halo halo i gdzie fotki :eviltong:[/QUOTE]

Tak się zastanawiałam kto pierwszy się upomni.Strasznie leniwa jestem, zresztą to wgrywanie mnie wnerwia.Jutro idziemy razem z mężem na spacer więc może jakieś będą.
Byliśmy u Dogolandów naszych z Leosiem.Dostałam opitol za zarośnięte uszka :P.Fakt wczoraj tak właśnie pomyślałam , że chyba mi się oberwie, ale nie zdążyłam lecieć do wet, a sama mu już nie wyrywam , bo się drze.Wiecie jest taki fajny preparat, który się sypie do ucha, on osłabia te włoski, a potem się już tylko wyciąga.Leo nawet nie pisnął.Bardzo dzielnie pomagałam w "strzyżeniu", więc pewnie dlatego kary nie było :).Jak się okazało, Leosiowi stanęły równo dwa ucha, wcześniej bywało, że szły innymi drogami :).Tilka jak co dzień niegrzeczna, choć muszę ją pochwalić, że od 3 dni zostawiamy ją na pokojach z naszymi psami i nic nie zniszczyła.

Posted

Lilka a na fb Dogolandii to jest Tila na zdjęciach podczas strzyżenia?

kurcze już gdzieś widziałam chyba na necie czy w tv jak ktoś ten proszek używał - bardzo mnie to interesuje bo Drops też strasznie kwiczy przy wyrywaniu włosów z uszu :shake: