Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee no w życiu bym teriera do karpia nie przyrównała. Raczej do okonka, stanąc okoniem w wykonaniu teriera jest nad wyraz częste :lol:

Posted

Jesli chodzi i ilosc wheatenow na spacerku to ostatnio rozmawialam z P.Nowakowska - ktora ma dwie suczki . Ale chyba nie bedzie mogla przyjechac ...
Zobaczymy ...
Wiec w sumie moze byc :
Nugat
Gaja
Lilu
Irys
Beaty
Wisia
no i moze ta nowa suczka z hodowli ASPEKT :lol:

KS

Posted

[quote name='SiedzacyWol']Jesli chodzi i ilosc wheatenow na spacerku to ostatnio rozmawialam z P.Nowakowska - ktora ma dwie suczki . Ale chyba nie bedzie mogla przyjechac ...
Zobaczymy ...
Wiec w sumie moze byc :
Nugat
Gaja
Lilu
Irys
Beaty
Wisia
no i moze ta nowa suczka z hodowli ASPEKT :lol:

KS[/quote]to juz prawie tlum :angel: ale my jesli dojedziemy to na 13 :roll:

Posted

[quote name='SiedzacyWol']Zostawie Ci moj telefon
601 342 844 i zadzwon - bo jak bedzie bardzo zimno to nie wiem ile wytrzymamay - ok[/quote]ok (juz zapisalam) :D najwyzje podjade i zobacze czy jeszcze jestescie :D ale am byc troszke cieplej 8) ...na to licze :wink:

Posted

[quote name='Marcino1978']Kasiu co to za Irys??? to ten nowy psiaczek z Czech??? :roll:[/quote]

Oj Marcino, widze ze niecierpliwosc cie zzera :facelick: :evilbat: ...

Posted

[quote name='Marcino1978']trzymajcie kciuki za Lilu :wink:[/quote]no ja mam nadzieje :evilbat: ale mnie jutro czeka pracy :o

[b]waszka[/b] ty kompletny psychopato gdzie zes 20.000 wypisala :o :o :o oj z Toba naprawde trzeba pozadnie pogadac :evilbat: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...