Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie już wstawiam :)

[FONT=Arial]"Cześć Kasiu,[/FONT]
[FONT=Arial]Przesyłamy Tobie zdjęcia naszej Ziberty. Naprawdę ciężko byłoby Ci ją poznać z charakteru. Stała się "Wielką Obrączynią" naszej rodziny.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest naprawdę groźna ! Strach się bać! Nasz pracownik z budowy to ma zawsze pełno w majtkach ,a ona naprawdę sobie go upodobała.[/FONT]
[FONT=Arial]Na dzieci ,które przychodzą do Kuby na szczęście nie reaguje. Śpi oczywiście z nami w domu,nawet raz znalazłam ją uśmiechniętą na środku [/FONT]
[FONT=Arial]naszego sypialnego łoża. Oczywiście wie kiedy coś przeskrobie ,ale tak naprawdę to jescze nic poważnego nie zbroiła. Ogólnie to myślę ,że pies jest zadowolony[/FONT]
[FONT=Arial]jak i właściciele.Apetyt ma ok,ale bez przesady. Obecnie jeździmy z nią na zastrzyki,ponieważ dopadło ją zapalenie uszu. Ale damy radę. Lekarz oprócz swojego lecz. [/FONT]
[FONT=Arial]kazał wkrapiać te krople,które nam dałaś.Powiedział też ,że jest bardzo ładna i posłuszna,bo faktycznie w obcych miejscach przez to ,że chyba czuje się niepewnie -[/FONT]
[FONT=Arial]jest bardzo grzeczna.[/FONT]
[FONT=Arial]Kończąc po mału chcemy Ci powiedzieć,że naprawdę jesteśmy wszyscy razem szczęśliwi . Pozdrawiamy i zapraszamy. Pa.[/FONT]
[FONT=Arial]P.S. Jestem b. ciekawa reakcji Zibi jak Cię zobaczy.Pewnie troche tęskni."[/FONT]

Posted

Gwiazdeczka widzę nadal dopada zapalenie uszy.Pewnie się to bedzie za nią ciągnęło...Dobrze,że ma już domek i kochających ludzi,to najważniejsze,a to w końcu młoda dziewczyna!:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Beatko wyzerowałam stan konta Stellci i Gwiazdki ....przypomnij mi proszę ile który psiak otrzymał w spadku po ONeczkach to uzupełnię rozliczenie :)

Ok znalazłam swój post i tu wszystko jest :):):)
1)Ślepy Maciuś - 218zł
2) Atos przebywający w PDT - 218zł
3)Staruszek,który przebywa w hospicjum - 218zł
4)Warka,która przebywa w schronisku od 9lat(akcja ogłoszeniowa) - 132zł

SUMA:786zł

• 3 weeks later...
Posted

Beatko o Gwiazdeczce są jak najbardziej :) Dziewczynka leżąca pod choinką przesłała życzenia świąteczne ;)
Zaraz wyślę zdjęcie jeśli możesz proszę wstaw Beatko bo mój kabel do telefonu jest walnięty!!!:angryy::mad:

• 4 months later...
Posted

Dziś odeszła z powodu choroby nasza kochana Stellcia :(:(:(.....Zawsze będziemy o Tobie pamiętać Słoneczko!

• Dobrze,że jeszcze zaznałaś dobroci od człowieka i odeszłaś w kochającej rodzinie.Biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem

• Posted

[quote name='toyota']Ojej, myślałam, że są jakieś miłe wieści od Gwiazdki, a tutaj taka smutna wiadomość :(.[/QUOTE]

Niestety :( Jedynym pocieszeniem jest to że nie odeszła zapomniana i sama .....miała cudowny dom i kochającego człowieka przy którym w końcu poczuła się bezpieczna.
    Stellciu kochana
    [*]

Posted

[quote name='paulinken']Ojej :( A na co chorowała?[/QUOTE]

Miała guzy na płucach i prawdopodobnie na mózgu które utrudniały jej oddychanie i wywołały napady padaczki :(
    Taką informację dostałam :(