gorki330 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Martika też myslę że domek nie pogniewa się za "publikację" listu. Quote
Beatkaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No to ja już chcę przeczytać ten e-mail :):):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 W takim razie już wstawiam :) [FONT=Arial]"Cześć Kasiu,[/FONT] [FONT=Arial]Przesyłamy Tobie zdjęcia naszej Ziberty. Naprawdę ciężko byłoby Ci ją poznać z charakteru. Stała się "Wielką Obrączynią" naszej rodziny.[/FONT] [FONT=Arial]Jest naprawdę groźna ! Strach się bać! Nasz pracownik z budowy to ma zawsze pełno w majtkach ,a ona naprawdę sobie go upodobała.[/FONT] [FONT=Arial]Na dzieci ,które przychodzą do Kuby na szczęście nie reaguje. Śpi oczywiście z nami w domu,nawet raz znalazłam ją uśmiechniętą na środku [/FONT] [FONT=Arial]naszego sypialnego łoża. Oczywiście wie kiedy coś przeskrobie ,ale tak naprawdę to jescze nic poważnego nie zbroiła. Ogólnie to myślę ,że pies jest zadowolony[/FONT] [FONT=Arial]jak i właściciele.Apetyt ma ok,ale bez przesady. Obecnie jeździmy z nią na zastrzyki,ponieważ dopadło ją zapalenie uszu. Ale damy radę. Lekarz oprócz swojego lecz. [/FONT] [FONT=Arial]kazał wkrapiać te krople,które nam dałaś.Powiedział też ,że jest bardzo ładna i posłuszna,bo faktycznie w obcych miejscach przez to ,że chyba czuje się niepewnie -[/FONT] [FONT=Arial]jest bardzo grzeczna.[/FONT] [FONT=Arial]Kończąc po mału chcemy Ci powiedzieć,że naprawdę jesteśmy wszyscy razem szczęśliwi . Pozdrawiamy i zapraszamy. Pa.[/FONT] [FONT=Arial]P.S. Jestem b. ciekawa reakcji Zibi jak Cię zobaczy.Pewnie troche tęskni."[/FONT] Quote
Beatkaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Gwiazdeczka widzę nadal dopada zapalenie uszy.Pewnie się to bedzie za nią ciągnęło...Dobrze,że ma już domek i kochających ludzi,to najważniejsze,a to w końcu młoda dziewczyna!:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Jeszcze tylko wiadomość i zdjęcia z domku Stellci i będę przeszczęśliwa że dziewczynki tak dobrze trafiły. Quote
Beatkaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Tak...też bym bardzo chciała,żebyśmy dostały jakieś informacje i zdjęcia z domku Stelli.... Quote
gorki330 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja tez czekam na wieści od babci Stelmaszewskiej , Ilona baaardzo proszę :) Quote
Beatkaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ciekawe co u Stellci i Gwiazdeczki.... Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Prezentem na święta były by zdjęcia obu dziewczynek ......... Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Beatko wyzerowałam stan konta Stellci i Gwiazdki ....przypomnij mi proszę ile który psiak otrzymał w spadku po ONeczkach to uzupełnię rozliczenie :) Quote
Beatkaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatko wyzerowałam stan konta Stellci i Gwiazdki ....przypomnij mi proszę ile który psiak otrzymał w spadku po ONeczkach to uzupełnię rozliczenie :) Ok znalazłam swój post i tu wszystko jest :):):) 1)Ślepy Maciuś - 218zł 2) Atos przebywający w PDT - 218zł 3)Staruszek,który przebywa w hospicjum - 218zł 4)Warka,która przebywa w schronisku od 9lat(akcja ogłoszeniowa) - 132zł SUMA:786zł Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='Beatkaa']Ok znalazłam swój post i tu wszystko jest :):):) 1)Ślepy Maciuś - 218zł 2) Atos przebywający w PDT - 218zł 3)Staruszek,który przebywa w hospicjum - 218zł 4)Warka,która przebywa w schronisku od 9lat(akcja ogłoszeniowa) - 132zł SUMA:786zł Super :) już biegnę uzupełnić :) Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 I dalej brak wieści o Stellci i Gwiazdeczce...:shake: Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Beatko o Gwiazdeczce są jak najbardziej :) Dziewczynka leżąca pod choinką przesłała życzenia świąteczne ;) Zaraz wyślę zdjęcie jeśli możesz proszę wstaw Beatko bo mój kabel do telefonu jest walnięty!!!:angryy::mad: Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Już przeklejam :loveu: Ale wspaniały prezencik :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Nasza śliczna dziewczynka :) Tak się cieszę że jest szczęśliwa .... Ilonko bardzo PROSIMY o wiadomości o Stelci :( brak wieści bardzo martwi :( Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tak...od Stellci już długo wieści nie mamy :( Quote
Beatkaa Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Dziś odeszła z powodu choroby nasza kochana Stellcia :(:(:(.....Zawsze będziemy o Tobie pamiętać Słoneczko! Dobrze,że jeszcze zaznałaś dobroci od człowieka i odeszłaś w kochającej rodzinie.Biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Stellciu kochana sunieczko tak krótko cieszyłaś się domem i kochającym człowiekiem :( Biegaj szczęśliwa za TM wolna od bólu Quote
toyota Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ojej, myślałam, że są jakieś miłe wieści od Gwiazdki, a tutaj taka smutna wiadomość :(. Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='toyota']Ojej, myślałam, że są jakieś miłe wieści od Gwiazdki, a tutaj taka smutna wiadomość :(.[/QUOTE] Niestety :( Jedynym pocieszeniem jest to że nie odeszła zapomniana i sama .....miała cudowny dom i kochającego człowieka przy którym w końcu poczuła się bezpieczna. Stellciu kochana [*] Quote
Martika&Aischa Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='paulinken']Ojej :( A na co chorowała?[/QUOTE] Miała guzy na płucach i prawdopodobnie na mózgu które utrudniały jej oddychanie i wywołały napady padaczki :( Taką informację dostałam :( Quote
Recommended Posts