bela51 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Bardzo mnie dołuje to zerowe konto Fridy. Tzn. ma 10 zł ode mnie, ale to zadne pieniadze. Deklaracje baaaaaaaaaardzo potrzebne ... Quote
katarzyna09 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Przydałby się jakiś bazarek,wpadłoby na pewno kilka złociszy sunieczce... A może jakiś bazarek cegiełkowy? Quote
bela51 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 katarzyna09 napisał(a):Przydałby się jakiś bazarek,wpadłoby na pewno kilka złociszy sunieczce... A może jakiś bazarek cegiełkowy? Nie potrafie robic bazarkow cegielkowych. :-(Moze znacie kogos, to poprosze, aby zrobil. Prosze pomozcie, przeciez Negrita nie moze sama placic za utrzymanie Fridy:-( Quote
Czarodziejka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Frida staruszeczka dziś się troszkę potykała, bo niefajne ciśnienie i deszcze przelotne. Spała pod dębem, a deszcz na nią kapał. Nie chciała za nic wejść pod dach żaden. Pewnie zbyt parno i wolała sobie zmoknąć niż dusić się w pomieszczeniu. Prawie wszystkie staruszki tak dziś mokły. Leżały na trawce zielonej w deszczu. Teraz są już wykąpane ;) Duke z Ząbalem doprawili się w błocie i mają znów przyschnięte placki. Ale czego im tu zabraniać. Po schroniskowych betonach to rozkosz móc sobie leżeć, gdzie się chce. Frida ma bardzo dobry apetyt. Wczoraj obrobiła dwa spore gnaciki - zostały suche pieńki ;) Kochane suczydełko. Dostały jej się też dwa naleśniki z dżemem - leżała najbliżej ;) Reszta nie zdążyła nawet powąchać :D Poza tym zjada wszystko do czysta i nie marudzi. Quote
Negrita8 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 dziękuję bardzo wszystkim za troskę o Fridusię :loveu: u mnie chwilowo pod górkę - nawet aparat do focenia fantów odmówił współpracy :cool3: Quote
katarzyna09 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Belu,ja też nie potrafię robić tych bazarków.Zorientuję się,kto może pomóc... Quote
bela51 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Bylam ostatnio na bazarku cegielkowym robionym przez zuzie_kuzik. Sprobuje Ja poprosic, moze znajdzie czas... Quote
Czarodziejka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Z Fridy robi się bazyliszek w psim ciele. Prawie wciąż jest zmarszczona i absolutnie nie toleruje żadnych psich podskoków, śmiechów i zabaw wokół swojej osoby ;) Kiedy idzie się do mnie ukochać ryjek jest w harmonijkę i zęby kłapią na boki. Nikt nawet nie pomyśli, żeby stanąć jej na drodze. Nie złoszczą ją tylko spokojne staruszki - Daszeńka, Szarik, Aron. Reszta musi trzymać pion powagi i dystans. Kiedy już mam ją przytuloną i czuję, że jest jej dobrze, nagle widzę harmonijkę wycelowaną w kierunku jakiegoś daleko zlokalizowanego obiektu ;) A tak poza tym, to spokojnie sobie drzemie pod drzewami i jest pierwsza do obszczekiwania, jeżeli jest okazja. Apetyt ma Frida smoczy :D Quote
Negrita8 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 moja Bazylisia kochana :-* pewnie chciałaby mieć ludzia tylko dla siebie, a tu trzeba się dzielić... Quote
Czarodziejka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ona chętnie się podzieli, byle łapy i nieświerze oddechy trzymać z dala od niej ;) Quote
zuzia_kuzik Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Bazarek cegielkowy : http://www.dogomania.pl/threads/208159-Sloneczko-bazarek-Fridy-staruszki-bez-grosza.-Do-27-maja-do-godz-17.00?p=16918055#post16918055 Quote
zuzia_kuzik Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Negrita8 napisał(a)::Rose: Frida dziękuje Zuzi Oj tam :oops::oops: Quote
Negrita8 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 co słuchać? można prosić o jakąś foteczkę? - tęskni mi się do Fridy ;( Quote
Czarodziejka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Foteczki są już zładowane. Postaram się szybko je wstawić. Fridunia ma się dobrze, troszkę ciężko znosi upały - jak większość staruszków, ale ogólnie jest pozytywnie. Za to Carmen drugi dzień nie je...:-? Wymiotuje i dużo pije. Myślę, że nażarła się świństw na spacerze dwa dni temu. Nosiła jakieś stare gnaciska na łąkach. Nawet mleka nie chce... Quote
Negrita8 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jak się ma moja staruszeczka? Pamiętasz Czarodziejko - Frida i Ząbalek łykali coś na wzmocnienie (zapomniałam nazwy) - jeśli im to dobrze robiło, to kup proszę, a ja zapłacę (tylko napisz mi ile to kosztuje, bo też nie pamiętam...) Quote
bela51 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Negrito, zrobmy bazarek. Przeraza mnie stan konta Fridy.:-( A moze ktos inny podaruje fanty dla staruszki ? Quote
katarzyna09 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 bela51 napisał(a):Negrito, zrobmy bazarek. Przeraza mnie stan konta Fridy.:-( A moze ktos inny podaruje fanty dla staruszki ? Kurde,faktycznie nieciekawie... Quote
Negrita8 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 no niewesoło... :shake: ale nie mam zdjęć, więc nic nie mogę zrobić. Jak będą foty to zaraz Ci prześlę Belu z prośbą o bazarek Quote
bela51 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Jest jeszcze kasa za serduszka. Ale czekam, az zuzia zrobi podsumowanie bazarku. Quote
bela51 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Skleciłam bazarek dla Fridy z ksiazkami ( starymi jak i ona ) ale poczytnymi. Zaraz skoncze i wstawie link. Quote
dominikabankert Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 i bedzie bazarek ode mnie jak zwykle z ciuszkami:) Quote
Recommended Posts