iwo- Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.• ¸.•´¸.•*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*´¨) ____________ _____.'______ ' . .'░░░░░ ░░ ' . ░░ \ /░░ UDANEGO░ \ ░░ | |░ 2012 | / \░ NOWEGO / .´ `.░░ ROKU ░.´ , ´ `.░░░░░ ░,´╭╯ ╰╮╭╯ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ /_\ _╭╯ ╰╮ ╭╯ ╰╮̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̶̶̿̿̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ████▓░████▓░░░█▓░████▓ █░░█▓░██░█▓░███▓░█░░█▓ ░░░█▓░██░█▓░░░█▓░░░░█▓ ░░█▓░░██░█▓░░░█▓░░░█▓ ░█▓░░░██░█▓░░░█▓░░█▓ ██░█▓░██░█▓░░░█▓░██░█▓ ████▓░████▓░░░█▓░████▓ Życzy Iwona z rodzinką i Mają Quote
soboz4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 widzę, że się noc była szampańska! Szczęśliwego Nowego Roku życzę! Quote
iwo- Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Wręcz szaleńcza z antybiotykiem,herbatką i ciepłym kocykiem:lol: Weszły dwa posty bo coś mi net szwankuje ostatnio z wysyłaniem wiadomości:angryy: Pozdrawiam Iwona Quote
soboz4 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Nie tylko Tobie, ostatnio coś się zatyka... Witaj w Klubie, mnie też kaszel płuca rozrywa... Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Świąteczna Maja! A mniej świątecznie to Majeczce trzeba chyba pazurki przyciąć, na zdjęciach ma bardzo dłuuuugie! Quote
iwo- Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Też mi się tak zdaje do tej pory nie miałam takich problemów z moimi suniami samoistnie ścierały przy bieganiu.Czy jest możliwość samemu obcięcia czy trzeba zaliczyć weterynarza? Quote
maciaszek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-H37nlyXYK2o/TwSWMa5RMjI/AAAAAAAACQY/aP8UUXDCkho/s640/100_2775.JPG - ciekawe co tam było w piekarniku ;). A pazurki chyba faktycznie do obcięcia. Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 iwo- napisał(a):Też mi się tak zdaje do tej pory nie miałam takich problemów z moimi suniami samoistnie ścierały przy bieganiu.Czy jest możliwość samemu obcięcia czy trzeba zaliczyć weterynarza? Obcinam sama, ale pomimo praktyki (rozszerzonej o schronisko) co jakiś czas źle przytnę i poleci krew... Przede wszystkim trzeba mieć specjalne cążki do pazurków! Chyba lepiej do weterynarza, on sprawnie przytnie i nie przestraszy Majeczki Quote
iwo- Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dziękuję to raczej sama nie będę nawet próbować:shake:Aczkolwiek muszę powiedzieć że ostatnio Majka prawie przestawiła nos weterynarzowi:lol:od sterylizacji nie za bardzo lubi lekarzy:shake: Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No to współczuję, Iga tylko raz miała obcięte pazurki i to przy narkozie, nie jestem w stanie sobie wyobrazić ile osób musiało by ją trzymać i jaki lament by był... Najlepiej zabrać ze sobą kaganiec, albo opaskę na pyszczek, ostatnio mój wet. się bardzo skarżył, że pomimo ostrzeżeń, że pies ma być w kagańcu do badania mało kto tego przestrzega, na własne oczy widziałam jej podrapane i pogryzione ręce, a zdarza się to dość często Ostatnio kot tak ją pogryzł, że przez parę tygodni się leczyła Quote
iwo- Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ciekawe co tam było w piekarniku . Piekł się pasztecik:lol:a Maja wszystkiego pilnuje bo na koniec zawsze prubowanko:cool3: Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No to się jej nie dziwię! Zapach musiał być wspaniały! Ma szczęście pannica, ze może "pracować" jako tester! Quote
iwo- Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kaganiec kupiony specjalnie do sterylizacji Maja ściąga w przeciągu minuty bardzo się rzuca przy najmniejszej kontroli jest pisk potem szarpanie a na koniec gryzienie:shake:zazwyczaj cierpią na tym moje palce:lol: Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 do obcięcia pazurków wystarczy opaska na pyszczek, skoro taka jest sprytna Quote
soboz4 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Zupełnie zapomniałam o przesłaniu zdjęć naszej śnieżynki Mai!!! Quote
iwo- Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dziękuję Pani Bożence za wrzucenie fotek w imieniu Mai :lol: Pozdrawiam Iwona Quote
iwo- Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Taka mnie naszła refleksja że minął rok odkąd poprzedniczka Mai moja kochana Saba odeszła za TM pamiętam wtedy swoje słowa ,,Nigdy już żadnego czworonoga bo drugi raz nie chcę tego przeżywać"a właściwie trzeci bo cztery lata temu pochowałam jak by to nie brzmiało moją jamniczkę Sonie ale życie lubi płatać figle i za miesiąc i 6 dni będzie rok jak diablica Maja trafiła do nas,prawdziwe wyzwanie,przeciwieństwo moich poprzednich suń:-o Quote
soboz4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Nowe foty Mai! [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-_aUOe2zt34I/UCplIrbDQTI/AAAAAAAAAxM/yVOB6bkltE0/s576/100_2965.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Z19isv7-SD4/UCplDxZkEMI/AAAAAAAAAxE/7BGHjwGzl1I/s576/100_2823.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-FLdwfwJQQpI/UCpk_CwIEHI/AAAAAAAAAw8/0z1RObt4m4Q/s576/100_2811.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-9euxLhG9wL8/UCpk46ank3I/AAAAAAAAAw0/Hs_p24ffRfc/s576/100_2808.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts