Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

    ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
    (¸.•´ (¸.•` * ¸.•
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
  ¸.•*´¨)  ____________
    _____.'______       ' .
  .'░░░░░ ░░   ' .   ░░ \
  /░░  UDANEGO░   \ ░░   |
 |░  2012    |     /
  \░ NOWEGO      /     .´
  `.░░  ROKU   ░.´  , ´
    `.░░░░░  ░,´╭╯
        ╰╮╭╯  /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\ _╭╯  ╰╮
      ╭╯  ╰╮̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿
      ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̶̶̿̿̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̶̿̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿ ̶̿ ̶̶̶̶̿̿̿̿
████▓░████▓░░░█▓░████▓
█░░█▓░██░█▓░███▓░█░░█▓
░░░█▓░██░█▓░░░█▓░░░░█▓
░░█▓░░██░█▓░░░█▓░░░█▓
░█▓░░░██░█▓░░░█▓░░█▓
██░█▓░██░█▓░░░█▓░██░█▓
████▓░████▓░░░█▓░████▓
Życzy Iwona z rodzinką i Mają

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wręcz szaleńcza z antybiotykiem,herbatką i ciepłym kocykiem:lol:
Weszły dwa posty bo coś mi net szwankuje ostatnio z wysyłaniem wiadomości:angryy:
Pozdrawiam Iwona

Posted

Też mi się tak zdaje do tej pory nie miałam takich problemów z moimi suniami samoistnie ścierały przy bieganiu.Czy jest możliwość samemu obcięcia czy trzeba zaliczyć weterynarza?

Posted

iwo- napisał(a):
Też mi się tak zdaje do tej pory nie miałam takich problemów z moimi suniami samoistnie ścierały przy bieganiu.Czy jest możliwość samemu obcięcia czy trzeba zaliczyć weterynarza?

Obcinam sama, ale pomimo praktyki (rozszerzonej o schronisko) co jakiś czas źle przytnę i poleci krew...
Przede wszystkim trzeba mieć specjalne cążki do pazurków!

Chyba lepiej do weterynarza, on sprawnie przytnie i nie przestraszy Majeczki

Posted

Dziękuję to raczej sama nie będę nawet próbować:shake:Aczkolwiek muszę powiedzieć że ostatnio Majka prawie przestawiła nos weterynarzowi:lol:od sterylizacji nie za bardzo lubi lekarzy:shake:

Posted

No to współczuję, Iga tylko raz miała obcięte pazurki i to przy narkozie, nie jestem w stanie sobie wyobrazić ile osób musiało by ją trzymać i jaki lament by był...
Najlepiej zabrać ze sobą kaganiec, albo opaskę na pyszczek, ostatnio mój wet. się bardzo skarżył, że pomimo ostrzeżeń, że pies ma być w kagańcu do badania mało kto tego przestrzega, na własne oczy widziałam jej podrapane i pogryzione ręce, a zdarza się to dość często

Ostatnio kot tak ją pogryzł, że przez parę tygodni się leczyła

Posted

Kaganiec kupiony specjalnie do sterylizacji Maja ściąga w przeciągu minuty bardzo się rzuca przy najmniejszej kontroli jest pisk potem szarpanie a na koniec gryzienie:shake:zazwyczaj cierpią na tym moje palce:lol:

• 1 month later...
Posted

Taka mnie naszła refleksja że minął rok odkąd poprzedniczka Mai moja kochana Saba odeszła za TM pamiętam wtedy swoje słowa ,,Nigdy już żadnego czworonoga bo drugi raz nie chcę tego przeżywać"a właściwie trzeci bo cztery lata temu pochowałam jak by to nie brzmiało moją jamniczkę Sonie ale życie lubi płatać figle i za miesiąc i 6 dni będzie rok jak diablica Maja trafiła do nas,prawdziwe wyzwanie,przeciwieństwo moich poprzednich suń:-o

• 5 months later...
Posted

Nowe foty Mai!

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-_aUOe2zt34I/UCplIrbDQTI/AAAAAAAAAxM/yVOB6bkltE0/s576/100_2965.JPG[/IMG]
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Z19isv7-SD4/UCplDxZkEMI/AAAAAAAAAxE/7BGHjwGzl1I/s576/100_2823.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-FLdwfwJQQpI/UCpk_CwIEHI/AAAAAAAAAw8/0z1RObt4m4Q/s576/100_2811.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-9euxLhG9wL8/UCpk46ank3I/AAAAAAAAAw0/Hs_p24ffRfc/s576/100_2808.JPG[/IMG]