Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beluś nie zazdroszczę bo droga na Katowice zawalona :( a warunki na drogach cieżkieeeeee!!!!

Przy okazji zostawiam buziaka Helence wierząc że w końcu ktoś dziewczynę wypatrzy !!!

Cisza z Dziennika Zachodniego ??? żadnych telefonów ???

Slyszalam o jednym. Do budy :(

Posted

Tam są zarąbiste wielkie malamuty, taka "wersja kanadyjska", tak słyszałam i widzialam kiedyś w hotelu psim, takiego - pan pracowal na wyrębie i miał i przywiózl do Polski jak wyjeżdżał. Był okrutnie obsierszczony i przepiękny wielce.

Posted

ja wiem czy przepiekne te moje...? jedna je koopy, a druga sie w nich tarza...

dla mnie najpiekniejsze:)

Dawaj zdjęcia :) tych pannic.

Mój bolgot też te kupy, tylko nie może się zdecydować czy woli kocie czy inne, hmmm...

Posted

Tak to jest z tym,i rasowcami.

Mój rasowiec ( jedyny zresztą ) tez zarł koopy :)

A oneczki ( w typie, czyli nierasowce ) niemiały takich zachcianek smakowych  :)

Posted

Tak to jest z tym,i rasowcami.

Mój rasowiec ( jedyny zresztą ) tez zarł koopy :)

A oneczki ( w typie, czyli nierasowce ) niemiały takich zachcianek smakowych  :)

Ano proszę Cię, mój z odzysku, też taka rasa, że podobny :)

Posted

A jak Helena z tymi higienicznymi sprawami?

Wszystko w porządku? Siku i kupsko normalnie, na zewnątrz?

Zwykle na zewnątrz, ale kilka razy zdarzyło się wewnątrz (kupa albo siku lub to i to). Jak zrobi kupę w domu, to nie sprzątnie, ale w ogródku chętnie mnie wyręcza, więc muszę się spieszyć.  

Posted

Zwykle na zewnątrz, ale kilka razy zdarzyło się wewnątrz (kupa albo siku lub to i to). Jak zrobi kupę w domu, to nie sprzątnie, ale w ogródku chętnie mnie wyręcza, więc muszę się spieszyć.  

Hmm, bo to taka zasada jest, ze cudze lepsze ;)

Mam tak z Franciszkiem, baaaardzo muszę uważać na spacerach, co tam On sobie wypatrzy i wyniucha.

Ale i tak rarytasem są kocie kupale, no, pyszności po prostu.

Posted

Hmm, bo to taka zasada jest, ze cudze lepsze ;)

Mam tak z Franciszkiem, baaaardzo muszę uważać na spacerach, co tam On sobie wypatrzy i wyniucha.

Ale i tak rarytasem są kocie kupale, no, pyszności po prostu.

Moja Kiku jest smakoszką ptasich kup. Kilka psiaków uwielbia się tarzać w rozkładających się trupkach ślimaków albo dżdżownic. Tworzy się kolejka... ;)