mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U nas już się wypogodziło, ale rano jak byłam z psami to wróciłam jak bałwanek. No i psy lekko zadziwione były. Normalnie zamieć była. Quote
bela51 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Beluś nie zazdroszczę bo droga na Katowice zawalona :( a warunki na drogach cieżkieeeeee!!!! Przy okazji zostawiam buziaka Helence wierząc że w końcu ktoś dziewczynę wypatrzy !!! Cisza z Dziennika Zachodniego ??? żadnych telefonów ??? Slyszalam o jednym. Do budy :( Quote
mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Slyszalam o jednym. Do budy :( A może ta buda w domu by była... Moja to by tak chciała, taką budę w pokoju. Quote
piescofajnyjest Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 u mnie znowu -20...ale ma byc lepiej...;) Quote
mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 u mnie znowu -20...ale ma byc lepiej... ;) Jesu, jak to minus 20?????? To gdzie ty??? Toż to normalnie psy trzeba w kożuchy by ubrać na spacery. Quote
piescofajnyjest Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 hehehhehehe:) w Kanadzie :( a ja miksy haszczakowate....zapomnij o ubieraniu! Quote
mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Tam są zarąbiste wielkie malamuty, taka "wersja kanadyjska", tak słyszałam i widzialam kiedyś w hotelu psim, takiego - pan pracowal na wyrębie i miał i przywiózl do Polski jak wyjeżdżał. Był okrutnie obsierszczony i przepiękny wielce. Quote
piescofajnyjest Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ja wiem czy przepiekne te moje...? jedna je koopy, a druga sie w nich tarza... dla mnie najpiekniejsze:) Quote
mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ja wiem czy przepiekne te moje...? jedna je koopy, a druga sie w nich tarza... dla mnie najpiekniejsze:) Dawaj zdjęcia :) tych pannic. Mój bolgot też te kupy, tylko nie może się zdecydować czy woli kocie czy inne, hmmm... Quote
bela51 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Tak to jest z tym,i rasowcami. Mój rasowiec ( jedyny zresztą ) tez zarł koopy :) A oneczki ( w typie, czyli nierasowce ) niemiały takich zachcianek smakowych :) Quote
mar.gajko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Tak to jest z tym,i rasowcami. Mój rasowiec ( jedyny zresztą ) tez zarł koopy :) A oneczki ( w typie, czyli nierasowce ) niemiały takich zachcianek smakowych :) Ano proszę Cię, mój z odzysku, też taka rasa, że podobny :) Quote
piescofajnyjest Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 moja jedna to mix husky i owczarka niemieckiego a duga husky i border collie:) jak tu mozna zdjecia wrzucic? Quote
mar.gajko Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Ja wrzucam przez zapodaj. Inaczej, to nie wiem. Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Slyszalam o jednym. Do budy :( No to szukamy dalej ........... Quote
mar.gajko Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 A jak Helena z tymi higienicznymi sprawami? Wszystko w porządku? Siku i kupsko normalnie, na zewnątrz? Quote
hop! Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 A jak Helena z tymi higienicznymi sprawami? Wszystko w porządku? Siku i kupsko normalnie, na zewnątrz? Zwykle na zewnątrz, ale kilka razy zdarzyło się wewnątrz (kupa albo siku lub to i to). Jak zrobi kupę w domu, to nie sprzątnie, ale w ogródku chętnie mnie wyręcza, więc muszę się spieszyć. Quote
Cantadorra Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Dzisiaj wysyłam fanty z bazarku dla Heli. Coś tam Helence wpadnie :) Quote
mar.gajko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Zwykle na zewnątrz, ale kilka razy zdarzyło się wewnątrz (kupa albo siku lub to i to). Jak zrobi kupę w domu, to nie sprzątnie, ale w ogródku chętnie mnie wyręcza, więc muszę się spieszyć. Hmm, bo to taka zasada jest, ze cudze lepsze ;) Mam tak z Franciszkiem, baaaardzo muszę uważać na spacerach, co tam On sobie wypatrzy i wyniucha. Ale i tak rarytasem są kocie kupale, no, pyszności po prostu. Quote
mar.gajko Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Piękna Helena :) i ma takie małe białe do zabawy :) Quote
hop! Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Hmm, bo to taka zasada jest, ze cudze lepsze ;) Mam tak z Franciszkiem, baaaardzo muszę uważać na spacerach, co tam On sobie wypatrzy i wyniucha. Ale i tak rarytasem są kocie kupale, no, pyszności po prostu. Moja Kiku jest smakoszką ptasich kup. Kilka psiaków uwielbia się tarzać w rozkładających się trupkach ślimaków albo dżdżownic. Tworzy się kolejka... ;) Quote
hop! Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Piękna Helena :) i ma takie małe białe do zabawy :) Małe to Kiku i bywa bardzo groźne i niegrzeczne. ;) Quote
bela51 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ładna dziewucha z tej Heli :) Gdzie ci ludzie mają oczy ? Quote
mar.gajko Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Małe to Kiku i bywa bardzo groźne i niegrzeczne. ;) No wcale nie wygląda :) na słodycz pluszowatą wygląda. Ale rozumiem, że to kamuflaż jest ;) Quote
Cantadorra Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Takie małe, puchate, to często zadziory. Jak wnioskuję, Kikou to cicha woda.A zresztą to pewnie nie cicha:) Quote
Recommended Posts