Cantadorra Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Podrzucam Helenkę do góry oczywiście... Quote
Cantadorra Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mam zapytanie na olx o Helenkę, ale jakieś takie mdłe.... Quote
bela51 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mam zapytanie na olx o Helenkę, ale jakieś takie mdłe.... Warto porozmawiac, moze akurat ??? Quote
hop! Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mam zapytanie na olx o Helenkę, ale jakieś takie mdłe.... Mdłe? Co się kryje za tym określeniem? ;) Quote
mar.gajko Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mdłe? Co się kryje za tym określeniem? ;) Mało wyraziste? Quote
bela51 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Czasem warto porozmawiac. Niektorzy ludzie nie potrafia pisac. Wazne, ze było jakies zainteresowanie. Quote
piescofajnyjest Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 bardzo sie cieszymy, ze zapytanie bylo o Helenke! Quote
Cantadorra Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 bardzo sie cieszymy, ze zapytanie bylo o Helenke!Ja też się oczywiście cieszę...Bela, nie ma z kim rozmawiać. Mam wrażenie, że ten Pan już wcześniej pisał z Lento i jak tylko proszę o kontakt telefoniczny, to Pan zanika. Dlatego napisałam mdłe.... Takie bez energii, konkretu... Czekamy dalej. Quote
mar.gajko Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ja też się oczywiście cieszę... Bela, nie ma z kim rozmawiać. Mam wrażenie, że ten Pan już wcześniej pisał z Lento i jak tylko proszę o kontakt telefoniczny, to Pan zanika. Dlatego napisałam mdłe.... Takie bez energii, konkretu... Czekamy dalej. Rozwinęła się korespondencja? Czy zanikła? Quote
egradska Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kochane, musicie mi wybaczyc spam, ale wazne jest, by ta informacja dotarla do jak najwiekszej liczby psiarzy, ktos kupuje te karme i w Polsce (mnie tez sie zdarzylo, niestety). UWAGA! NIE DAWAJCIE PSOM KARMY PURINA BENEFUL! W USA OD DOBY TRWA AKCJA INFORMACYJNA, KARMA TRUJE PSY! Sa ofiary smiertelnehttps://www.facebook...&type=2 Lubię to Quote
Cantadorra Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Rozwinęła się korespondencja? Czy zanikła? Pan zniknął...... Quote
bela51 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ukazało sie ogłoszenie Helenki w Dzienniku Zachodnim. Oby przyniosło Jej szczęscie i w koncu trafiła na człowieka, ktory pokocha Ja taką jaka jest. Quote
Martika&Aischa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ukazało sie ogłoszenie Helenki w Dzienniku Zachodnim. Oby przyniosło Jej szczęscie i w koncu trafiła na człowieka, ktory pokocha Ja taką jaka jest. zaciskamy zatem kciuki z całych sił :) Quote
Cantadorra Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Czy telefony juz dzwonia ? Bela, poproszę o inny zestaw pytań....... Quote
bela51 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Bela, poproszę o inny zestaw pytań....... No to wycofuje pytanie i zastanowie sie, czy zapytac o cos innego ? Ale moze raczej na pw. Quote
hop! Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Bardzo ciężko jest znaleźć dom dla psiaka w typie Heli. Liczę na to, że Cantadorra się złamie i zaprosi piękną Helenę do swojego domu na zawsze. :) Kto jest za takim rozwiązaniem? ;) Quote
egradska Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Wiesz, hop, gdyby kazdy dogomaniak opiekujacy sie wirtualnie i zdalnie jakims psem, ktorego nawet na oczy nie widzial, mial z automatu obowiazek zaadoptowania go w sytuacji, kiedy nie bedzie innych chetnych, to liczba zainteresowanych udzielaniem pomocy moglaby sie gwaltownie zmniejszyc, o ile w ogole ktokolwiek mialby odwage sie zaangazowac sie w taka pomoc. Kazdy sam najlepiej wie, jak, kiedy i w jakim zakresie moze pomagac, dlatego powyzszy wpis uznaje za co najmniej niestosowny. Quote
Loczka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Nie przesadzajmy. Wpis hop! był bardzo życzeniowy, mimo wszystko z przymrużeniem oka (wklejony na końcu emotikon przecież mruga). Nikt od nikogo niczego nie wymaga. Każdy pomaga jak umie i jak chce i za każdą formę pomocy jesteśmy wdzięczni. Myślę, że główna zainteresowana, Cancadorra, tak negatywnie tego wpisu nie odebrała. Miłego, pogodnego dnia życzę! Quote
hop! Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Wiesz, hop, gdyby kazdy dogomaniak opiekujacy sie wirtualnie i zdalnie jakims psem, ktorego nawet na oczy nie widzial, mial z automatu obowiazek zaadoptowania go w sytuacji, kiedy nie bedzie innych chetnych, to liczba zainteresowanych udzielaniem pomocy moglaby sie gwaltownie zmniejszyc, o ile w ogole ktokolwiek mialby odwage sie zaangazowac sie w taka pomoc. Kazdy sam najlepiej wie, jak, kiedy i w jakim zakresie moze pomagac, dlatego powyzszy wpis uznaje za co najmniej niestosowny. Trochę więcej luzu egradska. Napisałam pół żartem, pół serio. Nie będę pisać, które wypowiedzi według mnie są niestosowne, a jest ich trochę. Ogólnie na wątku panuje ciężka atmosfera i nawet nie chce się tu zaglądać. Quote
mar.gajko Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Trochę więcej luzu egradska. Napisałam pół żartem, pół serio. Nie będę pisać, które wypowiedzi według mnie są niestosowne, a jest ich trochę. Ogólnie na wątku panuje ciężka atmosfera i nawet nie chce się tu zaglądać. Bo watek powinien być literacko-narracyjny :) a tu każdy wpis, taki na luzie, jest punktowany, a każda próba pisania takiego towarzyskiego ucinana. Albo bierzesz, albo spadaj :) takie odniosłam wrażenie. No i nikt nie śmie "o dupie Maryni" popisać. No i tak. Quote
bela51 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Mar.gajko masz racje. Literacko-narracyjny, tak własnie powinno byc :) Witam sie wiec z Helenką i donosze, ze u nas wrociła zima , paralizując przy okazji drogi. Za niecałe 2 godziny powinnam dojechac na szkolenie do Katowic, ciekawe, czy mi sie uda :( Wttpię :( Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Mar.gajko masz racje. Literacko-narracyjny, tak własnie powinno byc :) Witam sie wiec z Helenką i donosze, ze u nas wrociła zima , paralizując przy okazji drogi. Za niecałe 2 godziny powinnam dojechac na szkolenie do Katowic, ciekawe, czy mi sie uda :( Wttpię :( Beluś nie zazdroszczę bo droga na Katowice zawalona :( a warunki na drogach cieżkieeeeee!!!! Przy okazji zostawiam buziaka Helence wierząc że w końcu ktoś dziewczynę wypatrzy !!! Cisza z Dziennika Zachodniego ??? żadnych telefonów ??? Quote
Recommended Posts