hop! Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Cantadorra napisał(a):Jak widać Helka to twarda sztuka. Byle co nie działa :roll: Drogie to byle co. ;) Może przerwę, odeślę Ci to, co zostało i spróbujesz oddać. Szkoda tracić tyle kasy na coś, co nie pomaga Heli. Quote
hop! Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Hela z Natką... Z Bastusiem... Hela jest śliczna. Bardzo lubię na nią patrzeć. Gdy się bawi, jest taka wyluzowana i szczęśliwa. :-) Quote
bela51 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 To prawd,a jest bardzo ładna sunią:lol: Nie wiem dlaczego ludzie boją sie adopcji takiego "autystycznego" psa. Swietnie odnalazłaby sie w domu z ogrodem z innym psem do towarzystwa. No i chyba poza miastem. Quote
Cantadorra Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Hop, można zrobić tak, że albo dokończte tabletki, albo wypróbuj na innym "opiekowanym" psiakiem. Nie chcę ich wymieniać. Wykup jej ten kolejny mocniejszy lek, może ten okaże się bardziej pomocny. Quote
hop! Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Cantadorra napisał(a):Hop, można zrobić tak, że albo dokończte tabletki, albo wypróbuj na innym "opiekowanym" psiakiem. Nie chcę ich wymieniać. Wykup jej ten kolejny mocniejszy lek, może ten okaże się bardziej pomocny. Dobrze. W takim razie dalej będę podawać Heli ten lek. Nie ma negatywnego działania, a może akurat po dłuższym czasie zadziała. Quote
Cantadorra Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Zaglądam do Helenki, pewnie miewa się nieźle, jak nie zmusza się jej do czegoś na co nie jest gotowa..... Quote
hop! Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Cantadorra napisał(a):Zaglądam do Helenki, pewnie miewa się nieźle, jak nie zmusza się jej do czegoś na co nie jest gotowa..... U Heli wszystko dobrze. Niedługo będzie zaszczepiona. A jak "Twoje" miauczki? ;-) Quote
Cantadorra Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 hop! napisał(a):U Heli wszystko dobrze. Niedługo będzie zaszczepiona. A jak "Twoje" miauczki? ;-) Daj spokój, temat drażliwy, powiedzmy, że częściej się wietrzą. Kto chce ładne wysterylizowane, wykastrowane kotki? Doprawdy urocze, z psami za pan brat, czują respekt, do oczu nie skaczą, dobrze wychowane przez mojego osobistego psiaka. Polecam gorąco! Młode (około roku), urocze, miłe w dotyku! Quote
bela51 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Odwiedzam Helenke, o ile uda mi sie cos napisac. Chyba mam problem ( nie ja jedna) Quote
Cantadorra Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nic nie mogę teraz znaleźć, wszystkie moje subskrypcje zniknęły. Czy ktoś wie, gdzie są subskrypcje? Quote
dorcia01 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nic nie mogę teraz znaleźć, wszystkie moje subskrypcje zniknęły. Czy ktoś wie, gdzie są subskrypcje? http://www.dogomania...arej-dogomanii/ Quote
Cantadorra Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Dziękuję dorcia :) Słabo się tu poruszam niestety...... Quote
bela51 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Odwiedzam Helenke i przy okazji odpowiem Cantadorze. :) Subskrypcje, to teraz " moja zawartosc " w prawym gornym rogu, pod nickiem. Mozna z nich wyodrębnic "lubianą zawartosc" zaznaczając przy wybranym wątku polecenie " śledź temat". Tak tez czynie, aby sobie odbudowac dawne sybsktypcje. Ja powoli zaczynam opanowywac wędrowke po nowej dogomanii, ale do ideału mi bardzo daleko. Podoba mi sie tylko nowa szata graficzna. Quote
Cantadorra Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Szata faktycznie przyjemniejsza, ale póki co, to pusto mi się wydaje. Pusto, bo mam 5 śledzonych wątków :) A miałam, nie pamiętam ile :) Ciekawe, jak Helcia. Czy już przyszedł czas na ten drugi lek? Quote
hop! Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Jeszcze jutro dostanie stary, a od soboty wprowadzę nowy. ;-) Na Helę lek Zylkene nie zadziałał. Nowy lek jest taniutki. Ciekawe, czy dobrze wpłynie na Helę. Quote
Cantadorra Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Hop, ile kosztuje nowy lek i jak przesłać Ci pieniądze. Czy otrzymałaś zapłatę za rachunek? Jeśli to gdzieś jest na wątku, to przepraszam za powielanie treści. Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 dotarłam w końcu i ja do Helenki :) Quote
hop! Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Hop, ile kosztuje nowy lek i jak przesłać Ci pieniądze. Czy otrzymałaś zapłatę za rachunek? Jeśli to gdzieś jest na wątku, to przepraszam za powielanie treści. 4 złote z groszami. ;-) Kupiłam za kasę ze skarbonki hotelowej, którą zasiliła Loczka. :loveu: Tak, rachunek opłacony. DONnka nic nie napisała na wątku, ale ja potwierdziłam przelew. :-) DONnka, przelew dotarł - dziękuję. Quote
Cantadorra Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ja trochę w innym wymiarze, także póki co, cieszę się, że lek jest tani. Ale...... najważniejsze, że ma być skuteczny! Zobaczymy, będziemy myśleć dalej, teraz kolejne tygodnie trzeba czekać........ Quote
Cantadorra Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Część rzeczy pogubili ze starego dogo, ale mój "1 punkt ostrzeżeń" oczywiście się nie zgubił :) Quote
hop! Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Część rzeczy pogubili ze starego dogo, ale mój "1 punkt ostrzeżeń" oczywiście się nie zgubił :) Za co dostałaś? ;-) Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Część rzeczy pogubili ze starego dogo, ale mój "1 punkt ostrzeżeń" oczywiście się nie zgubił :) i mój bije po oczach ;) Buziaki dla Lolci :calus: Quote
Cantadorra Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Za co dostałaś? ;-) Właśnie nie pamiętam. Chyba za reklamowanie bazarku, albo za szczerość na jakimś wątku. Gdzieś było ostrzeżenie, a gdzieś punkt :gent: Ale to było tak dawno, że jestem zdziwiona "pamięcią" dogo......... Quote
hop! Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Hela bierze nowy lek od soboty (2 x dziennie po 1 tabl.) i na razie 0 zmian. Po jakim czasie mam zwiększyć dawkę? Dzisiaj zaszczepiłam Helę przeciwko wściekliźnie. Koszt: 30zł (paragon wspólny za szczepienie Heli i badania Loli - http://naforum.zapod...358fa67e571.jpg). Quote
Recommended Posts