Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jak widać Helka to twarda sztuka. Byle co nie działa :roll:

Drogie to byle co. ;) Może przerwę, odeślę Ci to, co zostało i spróbujesz oddać. Szkoda tracić tyle kasy na coś, co nie pomaga Heli.

Posted

To prawd,a jest bardzo ładna sunią:lol:
Nie wiem dlaczego ludzie boją sie adopcji takiego "autystycznego" psa. Swietnie odnalazłaby sie w domu z ogrodem z innym psem do towarzystwa. No i chyba poza miastem.

Posted

Hop, można zrobić tak, że albo dokończte tabletki, albo wypróbuj na innym "opiekowanym" psiakiem. Nie chcę ich wymieniać. Wykup jej ten kolejny mocniejszy lek, może ten okaże się bardziej pomocny.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Hop, można zrobić tak, że albo dokończte tabletki, albo wypróbuj na innym "opiekowanym" psiakiem. Nie chcę ich wymieniać. Wykup jej ten kolejny mocniejszy lek, może ten okaże się bardziej pomocny.

Dobrze. W takim razie dalej będę podawać Heli ten lek. Nie ma negatywnego działania, a może akurat po dłuższym czasie zadziała.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Zaglądam do Helenki, pewnie miewa się nieźle, jak nie zmusza się jej do czegoś na co nie jest gotowa.....

U Heli wszystko dobrze. Niedługo będzie zaszczepiona. A jak "Twoje" miauczki? ;-)

Posted

hop! napisał(a):
U Heli wszystko dobrze. Niedługo będzie zaszczepiona. A jak "Twoje" miauczki? ;-)

Daj spokój, temat drażliwy, powiedzmy, że częściej się wietrzą.
Kto chce ładne wysterylizowane, wykastrowane kotki? Doprawdy urocze, z psami za pan brat, czują respekt, do oczu nie skaczą, dobrze wychowane przez mojego osobistego psiaka. Polecam gorąco! Młode (około roku), urocze, miłe w dotyku!

Posted

Odwiedzam Helenke i przy okazji odpowiem Cantadorze. :)

Subskrypcje, to teraz " moja zawartosc " w prawym gornym rogu, pod nickiem. Mozna z nich wyodrębnic "lubianą zawartosc" zaznaczając przy wybranym wątku polecenie " śledź temat". Tak tez czynie, aby sobie odbudowac dawne sybsktypcje.

Ja powoli zaczynam opanowywac wędrowke po nowej dogomanii, ale do ideału mi bardzo daleko.

Podoba mi sie tylko nowa szata graficzna.

Posted

Szata faktycznie przyjemniejsza, ale póki co, to pusto mi się wydaje. Pusto, bo mam 5 śledzonych wątków :) A miałam, nie pamiętam ile :) Ciekawe, jak Helcia. Czy już przyszedł czas na ten drugi lek?

Posted

Jeszcze jutro dostanie stary, a od soboty wprowadzę nowy. ;-) Na Helę lek Zylkene nie zadziałał. Nowy lek jest taniutki. Ciekawe, czy dobrze wpłynie na Helę.

Posted

Hop, ile kosztuje nowy lek i jak przesłać Ci pieniądze. Czy otrzymałaś zapłatę za rachunek? Jeśli to gdzieś jest na wątku, to przepraszam za powielanie treści.

4 złote z groszami. ;-) Kupiłam za kasę ze skarbonki hotelowej, którą zasiliła Loczka. :loveu: Tak, rachunek opłacony. DONnka nic nie napisała na wątku, ale ja potwierdziłam przelew. :-)

DONnka, przelew dotarł - dziękuję.

Posted

Ja trochę w innym wymiarze, także póki co, cieszę się, że lek jest tani. Ale...... najważniejsze, że ma być skuteczny! Zobaczymy, będziemy myśleć dalej, teraz kolejne tygodnie trzeba czekać........

Posted

Za co dostałaś? ;-)

Właśnie nie pamiętam. Chyba za reklamowanie bazarku, albo za szczerość na jakimś wątku. Gdzieś było ostrzeżenie, a gdzieś punkt :gent: Ale to było tak dawno, że jestem zdziwiona "pamięcią" dogo.........