Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolina175']Jesli to pomoze moge dac Wiki 30zł stalej deklaracji:) Gdyz 50zl stalej deklaracji ktore miały byc na Slimaczka chce dac na innego psa :)[/QUOTE]

Dziękuje serdecznie kochana, w imieniu swoim i Vikuni (chociaż jej to pewnie wsjo ryba czy ktoś pomaga czy nie:)):iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Przyznam się szczerze że już straciłam nadzieje na jakieś stałe deklaracje-na początku chodziłam po wątkach, prosiłam, żebrałam i jakoś z małym skutkiem, ale widać że nigdy nie wolno tracić nadziei:)

[quote name='karolina175']Za wikusie bede wpłacała 1 kazdego miesiaca moze tak byc?

edit: Prosze tez o numer konta na ktory trzeba wpłacac :)[/QUOTE]

Jasne że może:cool3::cool3::cool3:

[quote name='barb']Mysle, że tak ale to Sunia2000 decyduje o szczegółach i jest skarbnikiem Wiki . ;)

Tylko nie wiem gdzie się podziała... :niewiem: Chyba ze szczęścia zemdlała...:mdleje:[/QUOTE]

Nie zemdlała tylko już w łóżku leżała:) Jak na drugi dzień wybieram się do schronu to idę spać z kurami bo trzeba na drugi dzień wstać jak jeszcze ciemno za oknami:lol:

Posted

dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki.......Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:(

Korzystam zawsze z uprzejmosci kolezanki i ona mi robi przelewy zaraz na poczatku miesiaca.Co by maz za duzo nie wiedzial....a wiec pierwsza moja deklaracja bedzie na poczatku marca bo teraz juz nie mam jak:(

Posted (edited)

[quote name='Kocurek']dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki....... [/QUOTE]

To będzie miała Patrycja niespodziankę jak wejdzie na wątek... :lol::multi:

Ale Kocurku zapytam Cię o to samo co Karolinę, broń Boże nie chcę Cię zniechęcać:
Czy deklaracja w tej wysokości nie będzie dla Ciebie zbyt wielkim obciązeniem.
Może jeszcze się zastanow co do kwoty.
Patrycja za każdę sumę będzie głęboko wdzięczna.
Wiki jest niemlodą już i małoadopcyjną suczką. Może być tak, że nigdy nie znajdzie domu. :shake:

Ja póki co zobowiązuję się dbać o ogloszenia Wiki. Karolciasz obiecała pomóc.

[QUOTE] Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:(
[/QUOTE]

Wątek Wiki też był smutny. Nadziana na druty, cudem uratowana, niemłoda suka, kompletnie nie radząca sobie w schronisku. I nagle znajduje się ktoś kto sklada publiczne przyrzeczenie, że da jej dom - Hatbis. Patrycja wyciąga ja ze schronu i czeka na sfinalizowanie adopcji. Tymczasem wizja pięknej przyszłości Wiki pęka nagle jak bańka mydlana. Hatbis znika i znikaja również jego deklaracje.
Wiki zostaje w hoteliku tylko dzięki determinacji Suni2000.
Z przestraszonego, wycofanego,pełzającego przy ziemi psa zmienia sie pomału w "dzielną", usmiechniętą Wiki.

Moze dzieki nam wszystkim wątek Wiki nie skończy sie smutno.

Edited by barb
Posted

[quote name='Kocurek']Cioteczko z pelna odpowiedzialnoscia deklaruje na Wiki 5 euro-tj.jakies 20 zl.Bo place tez na inne i zawsze bank tak nalicza.[/QUOTE]

:buzi::iloveyou::Rose:

Posted

[quote name='Kocurek']dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki.......Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:(

Korzystam zawsze z uprzejmosci kolezanki i ona mi robi przelewy zaraz na poczatku miesiaca.Co by maz za duzo nie wiedzial....a wiec pierwsza moja deklaracja bedzie na poczatku marca bo teraz juz nie mam jak:([/QUOTE]

[quote name='barb']:buzi::iloveyou::Rose:[/QUOTE]

Również dołaczam się do podziękowań:)
Vikunia ma już 165zł STAŁYCH deklaracji-dziękuje z całego serca cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sunia2000']Również dołaczam się do podziękowań:)
Vikunia ma już 165zł STAŁYCH deklaracji-dziękuje z całego serca cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

To ja na początek skromniutko od marca dodam 5 zł. To niewiele ale razem będzie już 170 zl stałych.

A Cioteczkę Sunie poprosimy, żeby może zrobiła Wiki od nowego roku 2012 nowe rozliczenie deklaracji. tzn. od kogo, ile, od kiedy.

Posted

[quote name='barb']To ja na początek skromniutko od marca dodam 5 zł. To niewiele ale razem będzie już 170 zl stałych.[/QUOTE]

barb ale Ty masz serducho dobre :loveu: nad cioteczkami czuwasz, nad Vikunią i bazarkami, zaraz Ci chyba walentynkę wyślę ;) :iloveyou:

Posted (edited)

[quote name='sharka']barb ale Ty masz serducho dobre :loveu: nad cioteczkami czuwasz, nad Vikunią i bazarkami, zaraz Ci chyba walentynkę wyślę ;) :iloveyou:[/QUOTE]

W takim razie zaprosimy na bazarek do Juli - Wiki się nie pogniewa, Sunia chyba też nie...

Fajne, praktyczne, tanie i co najważniejsze walentynkowe bo serduszkowe notesiki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222804-Walentynkowy-Bazarek-notesowy-do-14.02-do-20.00-na-sterylizację-wiejskiej-suczki[/url]

Edited by barb
Posted

Barb juli88 dołożyła do Twojego zamówienia 3 czy 4 notesiki nieserduszkowe gratis :) tylko zastanów się czy to na pewno ja mam wysyłać, coś nie do końca mi to idzie....

Posted

[quote name='sharka']Barb juli88 dołożyła do Twojego zamówienia 3 czy 4 notesiki nieserduszkowe gratis :) [/QUOTE]

To ja za nie muszę coś jeszcze dorzucić.

[QUOTE]tylko zastanów się czy to na pewno ja mam wysyłać, coś nie do końca mi to idzie....[/QUOTE]

Mowisz o tej pękniętej szybie w ramce ? To przecież nie Twoja wina. Szczerze mowiąc też mi się ta ramka podobała i lustro rownież ale balam sie, że nie dotrą całe.

Posted

[quote name='barb']To ja za nie muszę coś jeszcze dorzucić.[/QUOTE]

Nie musisz, to prezent walentynkowy ;)

A z tym wysyłaniem to mam zgryz - bo zrobiłam zdjęcia na bazarek Viki i mam 2 filiżanki, które chciałam wystawić, ale teraz zwątpiłam czy dobrze je zapakuję... Jak będzie gotowy bazarek - jeszcze przed otworzeniem - to się barb przypomnę, najwyżej je skasuję albo zaznacze odbiór w Poznaniu, albo zwrócę kasę jak się potłuką

Posted

[quote name='sharka']Nie musisz, to prezent walentynkowy ;)

A z tym wysyłaniem to mam zgryz - bo zrobiłam zdjęcia na bazarek Viki i mam 2 filiżanki, które chciałam wystawić, ale teraz zwątpiłam czy dobrze je zapakuję... Jak będzie gotowy bazarek - jeszcze przed otworzeniem - to się barb przypomnę, najwyżej je skasuję albo zaznacze odbiór w Poznaniu, albo zwrócę kasę jak się potłuką[/QUOTE]

Trzeba by zapytać jak wysylają szklo inne Ciotki, bo przecież wystawiają filiżanki itp. Może jako paczkę ? Ale żeby nie robić sobie klopotu mozesz rzeczywiście zaznaczyć, że odbiór osobisty. Najwyzej będzie mniej chętnych.

Posted

[quote name='barb']

Fajne, praktyczne, tanie i co najważniejsze walentynkowe bo serduszkowe notesiki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222804-Walentynkowy-Bazarek-notesowy-do-14.02-do-20.00-na-sterylizację-wiejskiej-suczki[/url][/QUOTE]

Bazarek się skończył ale trochę notesikow zostało może ktoś się skusi ? [COLOR="magenta"][B] ♥[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='bros']dla Vikuni prześlę jutro 40 zł od Jeżyka który już szczęsliwy biega po łąkach zielonych za TM

post 903
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193158-Jeżunio-za-TM-(-żegnaj-maleńka-duszyczko?p=18530687#post18530687[/URL][/QUOTE]

czy pieniażki dotarły ? jeśli tak poproszę o potwierdzenie na wątku Jezyka
[*]

Posted

[quote name='bros']czy pieniażki dotarły ? jeśli tak poproszę o potwierdzenie na wątku Jezyka
[*][/QUOTE]

Dotarły:) Bardzo dziękuje:* Już potwierdziłam na wątku Jeżyka
[*]

[quote name='barb']Konto do wpłat deklaracji to samo co przy bazarkach ?[/QUOTE]

Tak, to samo:) Ciągle obiecuje sobie, że założe osobno konto dla Viki ale jakoś czasu brak na wyprawę do banku:/

Posted

Vikunia się nie pogniewa, mam nadzieję:)
Potrzebna pomoc dla kolejnego starego onka, tym razem na dodatek niepełnosprawnego:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223225-Niepe%C5%82nosprawny-ONek-potrzebne-szybko-cokolwiek-inaczej-boks-zbiorowy!!!?p=18650428#post18650428[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']Vikunia się nie pogniewa, mam nadzieję:)
Potrzebna pomoc dla kolejnego starego onka, tym razem na dodatek niepełnosprawnego:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223225-Niepe%C5%82nosprawny-ONek-potrzebne-szybko-cokolwiek-inaczej-boks-zbiorowy!!!?p=18650428#post18650428[/url][/QUOTE]

Wikunia pewnie się nie pogniewa ale jeszcze dla niej trzeba uzbierać 130 zł miesięcznych deklaracji...:roll: