sunia2000 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='karolina175']Jesli to pomoze moge dac Wiki 30zł stalej deklaracji:) Gdyz 50zl stalej deklaracji ktore miały byc na Slimaczka chce dac na innego psa :)[/QUOTE] Dziękuje serdecznie kochana, w imieniu swoim i Vikuni (chociaż jej to pewnie wsjo ryba czy ktoś pomaga czy nie:)):iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Przyznam się szczerze że już straciłam nadzieje na jakieś stałe deklaracje-na początku chodziłam po wątkach, prosiłam, żebrałam i jakoś z małym skutkiem, ale widać że nigdy nie wolno tracić nadziei:) [quote name='karolina175']Za wikusie bede wpłacała 1 kazdego miesiaca moze tak byc? edit: Prosze tez o numer konta na ktory trzeba wpłacac :)[/QUOTE] Jasne że może:cool3::cool3::cool3: [quote name='barb']Mysle, że tak ale to Sunia2000 decyduje o szczegółach i jest skarbnikiem Wiki . ;) Tylko nie wiem gdzie się podziała... :niewiem: Chyba ze szczęścia zemdlała...:mdleje:[/QUOTE] Nie zemdlała tylko już w łóżku leżała:) Jak na drugi dzień wybieram się do schronu to idę spać z kurami bo trzeba na drugi dzień wstać jak jeszcze ciemno za oknami:lol: Quote
karolina175 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ok to super bede wpłacala 1 kazdego miesiaca :) Quote
Kocurek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki.......Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:( Korzystam zawsze z uprzejmosci kolezanki i ona mi robi przelewy zaraz na poczatku miesiaca.Co by maz za duzo nie wiedzial....a wiec pierwsza moja deklaracja bedzie na poczatku marca bo teraz juz nie mam jak:( Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) [quote name='Kocurek']dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki....... [/QUOTE] To będzie miała Patrycja niespodziankę jak wejdzie na wątek... :lol::multi: Ale Kocurku zapytam Cię o to samo co Karolinę, broń Boże nie chcę Cię zniechęcać: Czy deklaracja w tej wysokości nie będzie dla Ciebie zbyt wielkim obciązeniem. Może jeszcze się zastanow co do kwoty. Patrycja za każdę sumę będzie głęboko wdzięczna. Wiki jest niemlodą już i małoadopcyjną suczką. Może być tak, że nigdy nie znajdzie domu. :shake: Ja póki co zobowiązuję się dbać o ogloszenia Wiki. Karolciasz obiecała pomóc. [QUOTE] Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:( [/QUOTE] Wątek Wiki też był smutny. Nadziana na druty, cudem uratowana, niemłoda suka, kompletnie nie radząca sobie w schronisku. I nagle znajduje się ktoś kto sklada publiczne przyrzeczenie, że da jej dom - Hatbis. Patrycja wyciąga ja ze schronu i czeka na sfinalizowanie adopcji. Tymczasem wizja pięknej przyszłości Wiki pęka nagle jak bańka mydlana. Hatbis znika i znikaja również jego deklaracje. Wiki zostaje w hoteliku tylko dzięki determinacji Suni2000. Z przestraszonego, wycofanego,pełzającego przy ziemi psa zmienia sie pomału w "dzielną", usmiechniętą Wiki. Moze dzieki nam wszystkim wątek Wiki nie skończy sie smutno. Edited February 13, 2012 by barb Quote
Kocurek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Cioteczko z pelna odpowiedzialnoscia deklaruje na Wiki 5 euro-tj.jakies 20 zl.Bo place tez na inne i zawsze bank tak nalicza. Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Kocurek']Cioteczko z pelna odpowiedzialnoscia deklaruje na Wiki 5 euro-tj.jakies 20 zl.Bo place tez na inne i zawsze bank tak nalicza.[/QUOTE] :buzi::iloveyou::Rose: Quote
sunia2000 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Kocurek']dolaczylam do watku ciotuchny caly watek pozniej bo musze dla meza krupnik ugotowac....No wiec ja swoje 5 euro przeznaczam dla sunki.......Slimakowi sie nie udalo:(....jeszcze caly czas o tym mysle.Dawno nie bylo tak smutnego watku jak Slimaka:( Korzystam zawsze z uprzejmosci kolezanki i ona mi robi przelewy zaraz na poczatku miesiaca.Co by maz za duzo nie wiedzial....a wiec pierwsza moja deklaracja bedzie na poczatku marca bo teraz juz nie mam jak:([/QUOTE] [quote name='barb']:buzi::iloveyou::Rose:[/QUOTE] Również dołaczam się do podziękowań:) Vikunia ma już 165zł STAŁYCH deklaracji-dziękuje z całego serca cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kocurek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To ja juz poprosze o numer konta ,razem z Ibanem i Swiftem:)i od razu sobie zapisze:) Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='sunia2000']Również dołaczam się do podziękowań:) Vikunia ma już 165zł STAŁYCH deklaracji-dziękuje z całego serca cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] To ja na początek skromniutko od marca dodam 5 zł. To niewiele ale razem będzie już 170 zl stałych. A Cioteczkę Sunie poprosimy, żeby może zrobiła Wiki od nowego roku 2012 nowe rozliczenie deklaracji. tzn. od kogo, ile, od kiedy. Quote
sunia2000 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Kocurek']To ja juz poprosze o numer konta ,razem z Ibanem i Swiftem:)i od razu sobie zapisze:)[/QUOTE] Próbowałam wysłać pw ale ktoś tu ma skrzynke zapchaną:) Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='barb']To ja na początek skromniutko od marca dodam 5 zł. To niewiele ale razem będzie już 170 zl stałych.[/QUOTE] barb ale Ty masz serducho dobre :loveu: nad cioteczkami czuwasz, nad Vikunią i bazarkami, zaraz Ci chyba walentynkę wyślę ;) :iloveyou: Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) [quote name='sharka']barb ale Ty masz serducho dobre :loveu: nad cioteczkami czuwasz, nad Vikunią i bazarkami, zaraz Ci chyba walentynkę wyślę ;) :iloveyou:[/QUOTE] W takim razie zaprosimy na bazarek do Juli - Wiki się nie pogniewa, Sunia chyba też nie... Fajne, praktyczne, tanie i co najważniejsze walentynkowe bo serduszkowe notesiki [url]http://www.dogomania.pl/threads/222804-Walentynkowy-Bazarek-notesowy-do-14.02-do-20.00-na-sterylizację-wiejskiej-suczki[/url] Edited February 13, 2012 by barb Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Barb juli88 dołożyła do Twojego zamówienia 3 czy 4 notesiki nieserduszkowe gratis :) tylko zastanów się czy to na pewno ja mam wysyłać, coś nie do końca mi to idzie.... Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='sharka']Barb juli88 dołożyła do Twojego zamówienia 3 czy 4 notesiki nieserduszkowe gratis :) [/QUOTE] To ja za nie muszę coś jeszcze dorzucić. [QUOTE]tylko zastanów się czy to na pewno ja mam wysyłać, coś nie do końca mi to idzie....[/QUOTE] Mowisz o tej pękniętej szybie w ramce ? To przecież nie Twoja wina. Szczerze mowiąc też mi się ta ramka podobała i lustro rownież ale balam sie, że nie dotrą całe. Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='barb']To ja za nie muszę coś jeszcze dorzucić.[/QUOTE] Nie musisz, to prezent walentynkowy ;) A z tym wysyłaniem to mam zgryz - bo zrobiłam zdjęcia na bazarek Viki i mam 2 filiżanki, które chciałam wystawić, ale teraz zwątpiłam czy dobrze je zapakuję... Jak będzie gotowy bazarek - jeszcze przed otworzeniem - to się barb przypomnę, najwyżej je skasuję albo zaznacze odbiór w Poznaniu, albo zwrócę kasę jak się potłuką Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='sharka']Nie musisz, to prezent walentynkowy ;) A z tym wysyłaniem to mam zgryz - bo zrobiłam zdjęcia na bazarek Viki i mam 2 filiżanki, które chciałam wystawić, ale teraz zwątpiłam czy dobrze je zapakuję... Jak będzie gotowy bazarek - jeszcze przed otworzeniem - to się barb przypomnę, najwyżej je skasuję albo zaznacze odbiór w Poznaniu, albo zwrócę kasę jak się potłuką[/QUOTE] Trzeba by zapytać jak wysylają szklo inne Ciotki, bo przecież wystawiają filiżanki itp. Może jako paczkę ? Ale żeby nie robić sobie klopotu mozesz rzeczywiście zaznaczyć, że odbiór osobisty. Najwyzej będzie mniej chętnych. Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 popytam Awit, ona miała szklany bazarek :) Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='sharka']popytam Awit, ona miała szklany bazarek :)[/QUOTE] Pamiętam też, że Roszpunka miala szkło na bazarku. Quote
barb Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='barb'] Fajne, praktyczne, tanie i co najważniejsze walentynkowe bo serduszkowe notesiki [url]http://www.dogomania.pl/threads/222804-Walentynkowy-Bazarek-notesowy-do-14.02-do-20.00-na-sterylizację-wiejskiej-suczki[/url][/QUOTE] Bazarek się skończył ale trochę notesikow zostało może ktoś się skusi ? [COLOR="magenta"][B] ♥[/B][/COLOR] Quote
bros Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='bros']dla Vikuni prześlę jutro 40 zł od Jeżyka który już szczęsliwy biega po łąkach zielonych za TM post 903 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193158-Jeżunio-za-TM-(-żegnaj-maleńka-duszyczko?p=18530687#post18530687[/URL][/QUOTE] czy pieniażki dotarły ? jeśli tak poproszę o potwierdzenie na wątku Jezyka [*] Quote
barb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Konto do wpłat deklaracji to samo co przy bazarkach ? Quote
sunia2000 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='bros']czy pieniażki dotarły ? jeśli tak poproszę o potwierdzenie na wątku Jezyka [*][/QUOTE] Dotarły:) Bardzo dziękuje:* Już potwierdziłam na wątku Jeżyka [*] [quote name='barb']Konto do wpłat deklaracji to samo co przy bazarkach ?[/QUOTE] Tak, to samo:) Ciągle obiecuje sobie, że założe osobno konto dla Viki ale jakoś czasu brak na wyprawę do banku:/ Quote
sunia2000 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Vikunia się nie pogniewa, mam nadzieję:) Potrzebna pomoc dla kolejnego starego onka, tym razem na dodatek niepełnosprawnego:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/223225-Niepe%C5%82nosprawny-ONek-potrzebne-szybko-cokolwiek-inaczej-boks-zbiorowy!!!?p=18650428#post18650428[/url] Quote
barb Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='sunia2000']Vikunia się nie pogniewa, mam nadzieję:) Potrzebna pomoc dla kolejnego starego onka, tym razem na dodatek niepełnosprawnego:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/223225-Niepe%C5%82nosprawny-ONek-potrzebne-szybko-cokolwiek-inaczej-boks-zbiorowy!!!?p=18650428#post18650428[/url][/QUOTE] Wikunia pewnie się nie pogniewa ale jeszcze dla niej trzeba uzbierać 130 zł miesięcznych deklaracji...:roll: Quote
Recommended Posts