Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Cioteczkom bros i barb ślicznie dziękuję:)
Nr konta już posłałam, a co do jarosławiaka to mógłby ją ktoś tam wypatrzyć-była by pod okiem mojej rodzinki:)[/QUOTE]

Qrcze, to dziwne, że na tyle wejść (ponad 160) nie ma ani jednego telefonu. Nawet glupiego.

Posted

Raz dostałam sms z niemiec od pani, że jest zainteresowana Viki, ale sunia musi być łagodna do innych zwierząt bo pani miała ......szczurka chodzącego luzem po domu......i to był jedyny odzew z ogłoszeń:(

Posted

[quote name='sunia2000']Raz dostałam sms z niemiec od pani, że jest zainteresowana Viki, ale sunia musi być łagodna do innych zwierząt bo pani miała ......szczurka chodzącego luzem po domu......i to był jedyny odzew z ogłoszeń:([/QUOTE]

To trzeba by ją przetestować na szczury :evil_lol: moze lubi :lol:?

A tak poważnie to może skonkretyzować jeszcze ogloszenia tak jak Paja o Fudze robila?
Jesli chcesz to wkleję tu schemat, tylko musze znaleźć, a Ty uzupelnisz.

A są jakies aktualne info z dt np. co do relacji z innymi psami? Poprawily się?

Posted

Z sukami nie ma kontaktu, psami rządzi, jak jej coś nie pasuję to kłapie zębami, ale z samcem mogłaby żyć. Kotami nie wykazuje zainteresowania, no i zrobił się z niej stróż obszczekujący wszystkich nieznajomych:) No i jest już o wiele mniej lękliwa, na widok obcych nie kładzie się na ziemi tylko albo szczeka albo się nie zbliża do nich.

Posted

[quote name='sunia2000']Z sukami nie ma kontaktu, psami rządzi, jak jej coś nie pasuję to kłapie zębami, ale z samcem mogłaby żyć. Kotami nie wykazuje zainteresowania, no i zrobił się z niej stróż obszczekujący wszystkich nieznajomych:) No i jest już o wiele mniej lękliwa, na widok obcych nie kładzie się na ziemi tylko albo szczeka albo się nie zbliża do nich.[/QUOTE]

Czyli mozna by ja polecić do domu z psem (ale nie z suczką), z kotem - myslisz? Bo w ogłoszeniach jest bez zwierząt.

Posted

Z psem można, nad kotem bym się trochę zastanowiła, bo jakby jednak sie zainteresowała kotem to zagryzła by go jednym kłapnięciem. Może na razie poprzestańmi na psie:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Basia1244']skorzystajcie póki chcą robić! [url]http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo[/url][/QUOTE]

Basia to sa darmowe ogloszenia? Czy coś źle zrozumiałam?

Posted

[quote name='barb']Myslisz, ze moge zamowić dla Viki za Patrycje? Ona pisala na watku Hery, ze wyjeżdza, nie wiem czy ma dostep do internetu?[/QUOTE]

Zamówilam. Ale dziewczyny juz zasypane zamowieniami.

Posted

[quote name='iwstar58']W związku z tym, że nasze dolnośląskie strony nie działają a nawet nie mogę zalogować się do portalu, wysłałam maila do technicznego.[/QUOTE]

Iwstar, dostalaś jakąś odpowiedź ?

Posted

[quote name='barb']Iwstar, dostalaś jakąś odpowiedź ?[/QUOTE]

Ja dziś tez nie moglam sie zalogować na [url]www.adopcje.org[/url] A psy, ktore usunelam - dalej figuruja na stronie.
Co sie stalo z tym portalem ? :shake: Porazka. A taki był świetny kiedyś.

Posted

Zapraszam na bazarek częściowo dla Viki - będę wdzięczna za podrzucanie :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216784-PSIACZKOWY-BAZAREK-%29-na-4-psiaki-do-11-listopada-%29?p=17885305#post17885305[/url]

Posted

[quote name='Zosia123']Zapraszam na bazarek częściowo dla Viki - będę wdzięczna za podrzucanie :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216784-PSIACZKOWY-BAZAREK-%29-na-4-psiaki-do-11-listopada-%29?p=17885305#post17885305[/url][/QUOTE]

Zosiu, oczywiście, że będę podrzucać :lol::lol::lol: