Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LALUNA']Wystarczy jak namówisz mamę albo tatę na zapisanie się do ZK i wtedy osoba niepełnoletnia ma prawo startowac w oficjalnych zawodach z ich psem. Jedna legitymacja w rodzinie wystarczy;) . W zawodach oficjalnych biora udział tak samo dzieci i młodzież.[/quote]
oo to mi sie podoba :cool3: tatulek jest juz w ZK, wiec teraz musimy tylko nauczyc sie ladnie hustawki i slalomu :)

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OlaAB']nie zauważyliście, że na oficjalnej stronie IAL nie ma już nawet wyników za 3'2005 i 4'2005 a co mówić o 2006 roku...[/quote]
Zauważyliśmy juz dawno, choć wyniki za drugie zawody 2005 pojawiły się stosunkowo niedawno :evil_lol: .

Posted

[quote name='Zielsko']Nie ma konkretnej przyczyny, po prostu przestal istniec, ludziom sie juz nie chcialo.[/quote]

Szkoda, bo to była bardzo fajna idea.

Posted

Ja swoją legitymację wyrobiłam kilkanaście dni po piętnastych urodzinkach:razz: Były drobne komplkacje po drodze, ale mum powiedziała, że w razie co to ona zaświadczy, że mam już 16:lol:

Posted

o legitymacji to nie wiem czy nie jest tak, ze jak nie masz 16 lat to możesz dostać od rodzica pismo, że się zgadza żebyś została członkie ZK i tyle staczy, przynajmniej tak mi powiedziały panie jak się sama zapisywałam. więc może po prostu zadwoń tam i się dowiedz :razz:

Posted

[quote name='Zielsko']No zartujesz?! Na oficjalnych zawodach takich jak Lack pies powinien miec skonczone 18 miesiecy nawet! :mad:[/quote]

Zielsko, ale mam wrażenie, że w tej dyskusji chodzi o wiek przewodnika - nie psa :hmmmm: :evil_lol:

Pati :loveu:

Posted

[quote name='Zielsko']No zartujesz?! Na oficjalnych zawodach takich jak Lack pies powinien miec skonczone 18 miesiecy nawet! :mad:[/quote]

Spokojnie, pies miał skończone nawet 2 lata :) Myślałam, że chodzi tu o wiek przewodnika, ale chyba też się trochę pogubiłam... :lol:

Posted

[quote name='#Vera#']Spokojnie, pies miał skończone nawet 2 lata :) Myślałam, że chodzi tu o wiek przewodnika, ale chyba też się trochę pogubiłam... :lol:[/quote]

Dobrze myślałaś , Zielsko trochę się zagubiło:lol:

Posted

[quote name='Zielsko']Na szczescie na przewodnika nie ma ani dolnej ani gornej granicy, wiec mozna caaaaale zycie:razz:[/QUOTE]

Niektorzy zaczynaja juz wczesniej....

Posted

[quote name='nidhogg']sajo chcesz nam o czyms powiedziec ?;)[/quote]

Gratulacje :)

[quote name='Zielsko']Na szczescie na przewodnika nie ma ani dolnej ani gornej granicy, wiec mozna caaaaale zycie:razz:[/quote]

Też się cieszę.:evil_lol:

Na zawodach w Berlinie biegała Pani w wieku 72 lat i podobno całkiem niezle sobie radziła:)

Posted

[quote name='Ludek']
Też się cieszę.:evil_lol:

Na zawodach w Berlinie biegała Pani w wieku 72 lat i podobno całkiem niezle sobie radziła:)[/quote]
No to jeszcze parę latek biegania przede mną :lol: