zenobiusz flores Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 To moj pies. No i co , podobny ? Ale on juz staruszek - 13 lat , dlatego siwa mordka....no i skrzyzowanie z jamnikiem , i bez ogona , wet musial mu obciac . Quote
zenobiusz flores Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jak byl mlody to mial taka blyszczaca siersc jak Tico ... Quote
brazowa1 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 aa,a dla mnie sa zupełnie różne! :) Ten gordon,tamten jednak jamnik. Areilko,myślę,ze DT dla niego nie będzie konieczny,dziękujemy! cos sie ruszyło :) Quote
zenobiusz flores Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kiedy naoprawde z geby sa podobne - albo tak mi sie wydaje . Postura co innego a fizys prawie to samo - wniskuje z tegom, ze seter wspolny . Super, ze cos sie ruszylo . Quote
brazowa1 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 wyadoptowany i martwie sie wybitnie. Kołobrzeska,nie widze,aby tam ludzie mieli miejsce do chodzenia z seterem :( Martwie sie bardzo. Quote
Betbet Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Miejsca do chodzenia jest mnóstwo. Mieszkałam tam przecie. niedaleko do pasa nadmorskiego, gdzie sa te zamykane wybiegi dla psów. Kawałek dalej park Jana Pawła II. Jak będą chcieli to znajdą miejsce. Quote
brazowa1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Mam jakąs demencję,myslałam o zupełnie innej ulicy. Quote
Betbet Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 tzn on zamieszkał na innej ulicy czy Kołobrzeska pomylilas z inna ulica?:) Quote
Arielka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ok, czyli mój dt nie jest potrzebny. Jak macie innego aktywnego, to moge na tymczas zabrać. Nie moge brać psów małych- sama mam duże, wysokie psy. nie jest dla mnie ważna płeć mam i psy i suczki, więc nie ma takiego problemu. Ważne dla mnie jest jedynie to aby był aktywny, bądz z aktywnej rasy i był wysoki. Quote
zenobiusz flores Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='brazowa1']wyadoptowany i martwie sie wybitnie. Kołobrzeska,nie widze,aby tam ludzie mieli miejsce do chodzenia z seterem :( Martwie sie bardzo. Hmmmm.......:hmmmm: . A ja mam tymczas.....malenki http://www.dogomania.pl/threads/207117-Male%C5%84ka-%C5%9Bliczna-Pola-szansa-na-DS-potrzebna-osoba-z-okolic-Mi%C5%84ska-Maz.do-wizyty-PA . Quote
Recommended Posts