kropeek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 także nie śpię, ... no i myślę. Niech jakaś pani z dużym domem i ogromnym sercem się odezwie! trzymam kciuki mocno Quote
beta ata Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Pani się nie odzywa... Chyba go nie kocha... Skoro tak, to nie żałujemy. Quote
beta ata Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Raczej tak. Padl mi twardy dysk. Do wtorku nic nie kupie, bo wolne. Korzystam z laptopa meza, ale gdy wyjedzie do pracy, moge zostac bez komputera i internetu... Pare dni to moze potrwac. Jestem pod numerem 601 095 482 . Quote
Kocurek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Rufusku....moze ta pani jeszcze sie odezwie... Quote
Kocurek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Cioteczki na watku Tosi -ktora znalazla domek(normalnie klon Rufuska)ludzie nadal odzywaja sie z ogloszen i pytaja o takiego szorsciaka.No i padla propozycja aby zglaszac psiaki podobne do Tosi wiec wrzucilam watek Rufuska.I jedna z cioteczek prosi abym jej przeslala na maila zdjecia,opis i namiary a ja nie wiem jak to zrobic:(Na tyle jeszcze nie jestem wprawiona w Dogo.... kopiuje: Kocurek wyslij na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] zdjęcia, opis i namiary do osoby, która się nim zajmuje, aja bede przesylac potencjalnym zainteresowanym... Umie ktoras z Was to zrobic...? Quote
Kocurek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A to watek Tosi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211622-Cudna-Tosia-ma-super-domek-w-Warszawie!?highlight=tosia[/URL] Quote
Onaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kocurek, wyślę maila do iwop z danymi Rufuska. Myślę że bardzo podobny jest też inny piesek z Pszczyny, ale on jest na łańcuchu i nie wiadomo czy by się nadawał :(. Quote
Onaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Próbowałam wysłać maila ale mi pisze że jest jakiś błąd, konto niedostępne. Quote
Kocurek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Iwop mi napisala adres emailowy bezposredni do panstwa,ktorzy byli zainteresowani Tosia.Cioteczko podaje adres: [EMAIL="[email protected]"]mailto:[email protected][/EMAIL] Mozna sie na nia powolac:) Quote
Onaa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Nie udało mi się wysłać maila na podany adres, nie wiem dlaczego, może ktoś inny spróbuje ? Quote
beta ata Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam wszystkich po nieobecnośći z powodu awarii kompa. Rufcio zdrowy i zadowolony :-) Tylko wczoraj byl zdziwiony, że Blunia nie ma... Warczał na niego, ale gdy zniknął, to mu go chyba brakuje :-) Quote
BUDRYSEK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jest chetny Pan z Jedrzejowa...z rozmowy sympatyczny....wiec szukamy kogos na wizyte Quote
Onaa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Z Jędrzejowa jest eliza_sk, jest przecież stowarzyszenie z Jędrzejowa. Quote
beta ata Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wybaczcie, że nic nie pisałam, ale mój naprawiony komputer wysiadł ponownie :-) i byłam "niepiśmienna" ;-) Teraz juz nie bedę taka głupia i zamawiam nowy komp, bo tak dalej byc nie może. Za to mam bombę :-) Moi Kochani! RUFUSEK pojechal juz do domu stałego! :-) Przed chwilą rozmawialam z jego panem, za godzine będą w Jędrzejowie. Dom sprawdziła właśnie eliza_sk, bardzo jej dziękuję. Okazuje się, że to dom dobrze znany jej współpracownicy, dom, w którym ratuje się bezdomne zwierzęta, gdzie zawsze były zwierzęta... Pan Rufcia to mlody, inteligentny, energiczny czlowiek, od razu dalo sie poznać, że ma podejście do psów, Rufcio bardzo dobrze na niego zareagował i całkiem chętnie wsiadł do SWOJEGO samochodu :-D Wierzę, że Rudziaszek bedzie szczęśliwy. Pewnie, że mi smutno, ale Rudziolek ma przed sobą całe życie ze swoim dobrym panem :-) Oczywiście Rufi zabrał swoją ukochaną piłkę ;-) Dziekuje wszystkim, którzy pomagali Rufiemu! Jesteście fantastyczni! Quote
Kocurek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wspaniale wiesci:)Hurrrra! Rufusku duuuzo szczescia:) Quote
beta ata Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dojechali szczęśliwie! Rufi stawia po raz pierwszy łapki w swoim nowym domu (i ogrodzie) :-) Quote
Recommended Posts