Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej tak.

Padl mi twardy dysk. Do wtorku nic nie kupie, bo wolne. Korzystam z laptopa meza, ale gdy wyjedzie do pracy, moge zostac bez komputera i internetu... Pare dni to moze potrwac. Jestem pod numerem 601 095 482 .

Posted

Cioteczki na watku Tosi -ktora znalazla domek(normalnie klon Rufuska)ludzie nadal odzywaja sie z ogloszen i pytaja o takiego szorsciaka.No i padla propozycja aby zglaszac psiaki podobne do Tosi wiec wrzucilam watek Rufuska.I jedna z cioteczek prosi abym jej przeslala na maila zdjecia,opis i namiary a ja nie wiem jak to zrobic:(Na tyle jeszcze nie jestem wprawiona w Dogo....

kopiuje:
Kocurek wyslij na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] zdjęcia, opis i namiary do osoby, która się nim zajmuje, aja bede przesylac potencjalnym zainteresowanym...

Umie ktoras z Was to zrobic...?

Posted

Kocurek, wyślę maila do iwop z danymi Rufuska.
Myślę że bardzo podobny jest też inny piesek z Pszczyny, ale on jest na łańcuchu i nie wiadomo czy by się nadawał :(.

Posted

Witam wszystkich po nieobecnośći z powodu awarii kompa.

Rufcio zdrowy i zadowolony :-) Tylko wczoraj byl zdziwiony, że Blunia nie ma... Warczał na niego, ale gdy zniknął, to mu go chyba brakuje :-)

Posted

Wybaczcie, że nic nie pisałam, ale mój naprawiony komputer wysiadł ponownie :-) i byłam "niepiśmienna" ;-) Teraz juz nie bedę taka głupia i zamawiam nowy komp, bo tak dalej byc nie może.
Za to mam bombę :-)

Moi Kochani!

RUFUSEK pojechal juz do domu stałego! :-) Przed chwilą rozmawialam z jego panem, za godzine będą w Jędrzejowie.

Dom sprawdziła właśnie eliza_sk, bardzo jej dziękuję. Okazuje się, że to dom dobrze znany jej współpracownicy, dom, w którym ratuje się bezdomne zwierzęta, gdzie zawsze były zwierzęta...
Pan Rufcia to mlody, inteligentny, energiczny czlowiek, od razu dalo sie poznać, że ma podejście do psów, Rufcio bardzo dobrze na niego zareagował i całkiem chętnie wsiadł do SWOJEGO samochodu :-D
Wierzę, że Rudziaszek bedzie szczęśliwy.
Pewnie, że mi smutno, ale Rudziolek ma przed sobą całe życie ze swoim dobrym panem :-)

Oczywiście Rufi zabrał swoją ukochaną piłkę ;-)

Dziekuje wszystkim, którzy pomagali Rufiemu! Jesteście fantastyczni!