Klaudus__ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='beka']A ten pan ode mnie? Ten Pan co powoływał się na Ciebie dzwonił do mnie kilka godzin przed wizytą i był bardzo zainteresowany, a potem już ani On ani syn nie odbierali telefonów... Quote
Avilia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Zapraszam na bazarek na tymczasy Klaudus: http://www.dogomania.pl/threads/208303-Nowiutkie-portfele-suknia-wieczorowa!Na-tymczasy-Klaudus__-Do-02.06-godz.22-00 Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 prosze o pomoc dla Onka!!! w myslowicach nie ma sznas, po 2 tyg bedzie uspiony :( Quote
Tofikowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 BUDRYSEK napisał(a):prosze o pomoc dla Onka!!! w myslowicach nie ma sznas, po 2 tyg bedzie uspiony :( kiedy wywóz? Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tofikowa napisał(a):kiedy wywóz? moze byc jutro Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 szukam kasy i transportu do leszna...blagam o pomoc Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 feliksik napisał(a):a czemu ma być uśpiony po dwóch tygodniach? kase skasowali za psa, 2 tyg musi byc na kwarantannie a potem jest zbedny...maja tam juz przepelnienie Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):szukam kasy i transportu do leszna...blagam o pomoc ile kasy? Nie wiem gdzie szukać transportu, POMÓŻCIE! Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Potrzebna pomoc w wykupieniu Brytana, 40 zł. Czy ktos może na szybko zrobic wydarzenie na fb? Proszę, ja nie mam tam konta. Quote
monika083 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ja moge przekazac z kasy Ramba cos na wykup, bo on jest na bdt, komu przelac? Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 monika083 napisał(a):ja moge przekazac z kasy Ramba cos na wykup, bo on jest na bdt, komu przelac? oki, wlasnie mialam zapytac czy ktos pomoze? trzeba to wszystko zgrac logistycznie Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 pieniadze na wykup zapewnione maja wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :) Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. propozycje dt: Teresa Borcz - Fifi, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - tylko do 20.6 na bdt Bambino - Paroweczki - transport ? beta ata - Rufusek i Harris - byc moze transport w pt do Wrocka....potem? nie mamy nic dla reszty psiakow :( wykupimy je i co dalej? Benio Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny nowy Onek Manius astka moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? Quote
ŚWIAT Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 By nie siedzieć bezczynnie chociaż ogłoszę (na Katowice) http://tablica.pl/oferta/piekny-brytan-szuka-domu-ID8c0x.html http://katowice.olx.pl/item_page.php?Id=213484640&ts=1307380987 http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Piekny-Brytan-szuka-domu-W0QQAdIdZ288418393 Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 BUDRYSEK napisał(a):nikt nie ma pomyslu? a Brytan ma nadal miejsce w Lesznie? Czy to już nieaktualne? Na jakimś wątku napisałaś że gdyby była kasa to psiak mógłby przeczekać w jakimś hoteliku. Jeśli Brytan czeka na transport do Leszna to może kilka dni mogłby spędzic w tym hot? Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tofikowa napisał(a):a Brytan ma nadal miejsce w Lesznie? Czy to już nieaktualne? Na jakimś wątku napisałaś że gdyby była kasa to psiak mógłby przeczekać w jakimś hoteliku. Jeśli Brytan czeka na transport do Leszna to może kilka dni mogłby spędzic w tym hot? moze jechac jezeli znajdziemy kase na transport do Leszna k/Poznania hotel ma byc dla Benia Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jaka to odległość? Mniej więcej ile kasy potrzeba? Quote
Recommended Posts