Alicja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wejdźcie na wątek schroniskowy Katowic , RŚ , na pewno dziewczyny polecą kogoś . Ja jestem z peryferii Rybnika więc to zupełnie nie ten rejon http://www.dogomania.pl/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POM%C3%93%C5%BBMY-IM-ZNALE%C5%B9%C4%86-DOMY-!!!-Ruszy%C5%82-wolontariat!/page99 Quote
Tofikowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Alicja']Wejdźcie na wątek schroniskowy Katowic , RŚ , na pewno dziewczyny polecą kogoś . Ja jestem z peryferii Rybnika więc to zupełnie nie ten rejon http://www.dogomania.pl/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POM%C3%93%C5%BBMY-IM-ZNALE%C5%B9%C4%86-DOMY-!!!-Ruszy%C5%82-wolontariat!/page99 Alicja dziękuję za odzew i podpowiedź. Quote
Zofija Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 witam- właśnie chciałm to samo napisać co Alicja-życzę powodzenia Quote
Alicja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Tofikowa']Alicja dziękuję za odzew i podpowiedź.[/QUOTE] mam nadzieję , ze się dziewczyny odezwą , chociaż faktycznie lepiej działa PW równoczesnie z wejściem na wątek Quote
Tofikowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wysłałam wczoraj trochę pw, będę wysyłała dalej. Quote
Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Tofikowa']Wysłałam wczoraj trochę pw, będę wysyłała dalej.[/QUOTE] mam nadzieje ze sie ktoś odezwie Quote
Tofikowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Alicja']mam nadzieje ze sie ktoś odezwie[/QUOTE] Ja też liczę, że szybko ktoś się znajdzie. Potrzebny jest adres Pana z Chorzowa, wysłałam w tej sprawie pw do Klaudus. Quote
Jasza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Witam. Dostałam PW od Toffikowej i Feliksik. Mogłabym pójść na wizytę dziś lub jutro wieczorem. Proszę o informacje na co mam zwrócić uwagę, pod jakim kątem sprawdzić dom, na PW lub telefonicznie: 514 518 167 No i poproszę adres i telefon do potencjalnego domu. :-) Quote
Tofikowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czekamy na Klaudus, chyba tylko Klaudia zna adres. Dzięki Jasza. Quote
Jasza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Na Dogo jestem do 15 mniej więcej. Później proszę o telefon jakby co. Quote
feliksik Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ooo, Jasza super, że Ty możesz - jak zawsze niezawodna Quote
Avilia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Namiary podane.Czekamy więc na relację z wizyty.Trzymać kciuki proszę! Jaszo-dziękujemy:) Quote
Tofikowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Avilia']Namiary podane.Czekamy więc na relację z wizyty.Trzymać kciuki proszę! Jaszo-dziękujemy:)[/QUOTE] A który domek jest wizytowany? Chorzów? Quote
Avilia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Tofikowa']A który domek jest wizytowany? Chorzów?[/QUOTE] Tak,Chorzów. Quote
Tofikowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Avilia']Tak,Chorzów.[/QUOTE] Szukamy jeszcze kogoś na wizytę w Zawierciu? Quote
Jasza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zadzwoniłam wczoraj do Pana z Chorzowa, po piętnastej. Był zajęty i powiedział, że oddzwoni jak będzie miał czas. No i się nie odezwał . Chciałam zadzwonić wieczorem, ale...w końcu nie zadzwoniłam. Mój numer ma, więc chyba powinien się odezwać, jak myślicie? Zadzwonię dzisiaj..ale nastawienie mam już niefajne...:roll: Quote
feliksik Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 o kurcze, ciekawe co się stało - no ale wrażenie pozostaje, ja zawsze twierdzę, że oddzwonić zawsze można nawet sms napisać, jak brak czasu - jak uważa się że temat jest ważny Quote
Jasza Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pan sie do mnie nie odezwał...wczoraj nie miałam głowy...mój Reks pogryziony na spacerze... Mam dzwonić do tego Pana i go nękać o wizytę??? Quote
Avilia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Jasza']Pan sie do mnie nie odezwał...wczoraj nie miałam głowy...mój Reks pogryziony na spacerze... Mam dzwonić do tego Pana i go nękać o wizytę???[/QUOTE] Spróbuj Jaszo jeszcze raz,jeżeli znów coś wypadnie no to cóż.Nic nie zrobimy. Co się stało Reksiowi?Bardzo mocno pogryziony? Quote
Jasza Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ucho na wylot, głowa na szczęście cała. Ech. To dzwonię. Dzwoniłam. 10.10. Pan nie odbiera. Quote
Recommended Posts