Magolek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Superaśne te opowieści. :) Też czekam na kolejne. Pozdrowienia dla całej dwu- i czworonożnej ferajny. Quote
Norel Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dziękujemy za pozdrowienia-wygniotę je od cioci:) Quote
shy Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 I co tam u Melutka słychać ? Już tak dawno Norel nic nie pisałaś ... :( Quote
Maryna Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 No właśnie,zima się skończyła,to i książka chyba już powstała:-)) Quote
Inka67 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja też zaczytałam się w wątku i czekam niecierpliwie na ciąg dalszy :) Fanki wątku czekają spragnione dalszych opowieści ;) Quote
Norel Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 A no nie wiedziałam,że Melut ma zaglądających nadal fanów...albo się zarobiłam nadmiernie.... Proza życia nie bardzo ma kiedy przekuć się w prozę,czasami tylko w myślach układa się w coś dodającego jej nieco blasku ;) Na razie na pocieszenie nowiutkie fotki grubasa-przy okazji-Mel u mnie urósł!!! zdecydowanie był taki jak Herba, a jest prawie taki jak Rakija...i na wysokość i...na szerokość :evil_lol: Melmanowa pierwsza miłość-Herbunia dodajmy-miłość ze wzajemnością... Quote
_Dunaj_ Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Melut super wyląda i jakoś taki dostojny sie zrobił i urósł zdecydowanie na wysokość nie potrafię porównać, ale po szerokości to widać :) Quote
Maryna Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Herba jest cudna,absolutnie przepiękna i tak bardzo rozczulająca A Mel to facet całą gębą Quote
Kroook Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ja też należę do fan klubu Melmana - piękny jest :) Quote
tu_ania_tu Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 imponują mu kobietki z doświadczeniem czy może błękitna krew? :D Quote
Norel Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Przekopiowałam wszystko co się dało-ufff,w wolnej chwili zostanie wygładzone i może jednak trafi w końcu do tej książeczki dla psich potrzebujących :) zanim wątek gdzieś całkiem zniknie... Quote
Recommended Posts