agkrz86 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 MAMA Z SYNKIEM BYLI WIERNYMI STRÓŻAMI BUDOWY JEDNAK JAK SIE OKAZAŁO BYLI KATOWANI PRZEZ OCHRONIARZY TEJ BUDOWY ZARÓWNO PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE. SUNIA ZOSTAŁA BRUTALNIE ZGWAŁCONA PRZEZ LUDZI. LEDWO ZYWA I ZAKRWAWIONA TRAFIŁA NA STÓŁ OPERACYJNY.DZIEĘKI WYSIŁKOWI WSPANIAŁYCH LEKARZY UDAŁO SIĘ JĄ ODRATOWAĆ I SUNIA JEST JUŻ W KOCHAJĄCYM DOMU. REKSIO JEJ SYNEK ZOSTAŁ SAM.TĘSKNI NIE CHCE JEŚĆ.BUDOWA ZARAZ SIĘ KOŃCZY A ON ZOSTANIE SKRZYWDZONYM BEZDOMNYM PSEM.SZUKAMY PILNIE KOCHAJĄCEGO DT/DS DLA REKSIA... Jest to kochający, spragniony miłości i kontaktu z ludźmi. Pomimo ciężkich przeżyć nadal jest ufny, ale to wymaga czasu w stosunku do nowych osób. Szczególnie boi się mężczyzn, ale z czasem zdobywają oni zaufanie Reksia. Pies absolutnie nie jest agresywny pomimo doznanych krzywd. Ma za to dobry instynkt psa stróżującego i dlatego spełnieniem marzeń byłby dla niego dom z ogrodem, gdzie mógłby zaspokoić swoje potrzeby jako stróż. Dotychczas był na wolności i biegał, więc chcielibyśmy, aby w nowym domu miał takie możliwości. POMÓŻCIE. ON JUŻ WYSTARCZAJĄCO SIE NACIERPIAŁ. Niestety, oprawcom nie można było udowodnić zbrodni jakiej się dopuścili. Finał jest taki, że zostali zwolnieni z pracy. Wszystkie osoby zainteresowane adopcją Reksia lub ofiarowaniem mu domu tymczasowego (co jest bardzo istotne ze względu na koniec budowy) proszę o kontakt: Kasia Kosińska - 501 233 218 Quote
agkrz86 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 proszę udostepniajcie, pytajcie, zapraszajcie znajomych!! Quote
P78 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mam pytanie... Ja znam tą historię, zgłosiła się do mnie Pani Iza w tej sprawie... Mamy pieska odebrać (takie były plany, ale jeśli ktoś go weźmie byłoby super, bo psów i tak jest na pęczki!!!), ale chciałam zapytać do kogo jest ten numer, ponieważ wiem, że pies ma zaufanie tylko do Pani Ewy (znajomej Pani Izy:)) Quote
agkrz86 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 telefon jest do Kasi- wolontariuszki ze schroniksa w Józefowie, która poprosiła mnie o założenie wątku na dogo;) dziewczyny z tego co wiem są w kontakcie z Pania Iza i Maria. Napewno wszystkim nam zależy na znalezieniu domu dla tego biednego psiaka. Quote
agkrz86 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ewa:)pomyliłam. czy reksio ma juz watek na dogo?? jak tak to nie bede dublowac! Quote
P78 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie nie zdążyłam założyć... Na FB lata... Czekam na ponowny kontakt od Pani Izy... :) Quote
Awit Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Za gwałt powinni kastrować. PRZERAŻAJĄCE............ Quote
Teba Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zwyrodnialcom-gwalcicielom życzę wszystkiego najgorszego. Żeby przeżyli przerażenie,ból i bezsilność. Kara powinna być taka,jak dla pedofila, i dzieci i zwierzęta są całkiem bezbronne i zdane na człowieka... Quote
P78 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Życzyć to sobie możemy, ale skur.... trzeba w realu napie..ić... Nic innego ich nie nauczy!!! Mi się aż rzygać chce jak o tym myślę!!! Quote
P78 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 UWAGA!!! NIE BUDOWLAŃCY A OCHRONA TO ZROBIŁA!!!!! Trzeba zmienić w tekście!!! Quote
Merrick Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jaka szkoda że nie znalazł się dom, który przyjąłby oba pieski razem, to takie strasznie przykre że je rozdzielono :( :( :( Nie dość że tyle wycierpiały to teraz zostały pozbawione swojego towarzystwa :( :( :( Quote
kasiek. Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Czy jest fotka tego Reksia ,ile ma miesięcy i jakieś info jak jest ? Quote
Igiełka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Merrick napisał(a):Jaka szkoda że nie znalazł się dom, który przyjąłby oba pieski razem, to takie strasznie przykre że je rozdzielono :( :( :( Nie dość że tyle wycierpiały to teraz zostały pozbawione swojego towarzystwa :( :( :( zarazem rozpacz i tragedia.. Quote
zuzka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 O matko jacy zwyrodnialcy chodzą po tym świecie . Quote
agkrz86 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Reksio od niedzielie będzie miał super dom tymczasowy! Ale dalej szukamy mu kochającego domu stałego!! Quote
P78 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A do kogo idzie??? Czemu Pani Iza nie dała znać :)? PIES MA 1,5 ROKU :) Quote
agkrz86 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 z tego co mi wiadomo do Kamili, wolontariuszki z Józefowa. Quote
agkrz86 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Z tego co wiem mamusia jest bardzo szczesliwa. Reksio tez znalazł dom:)bedzie mieszkał w domu z ogrodem:) Quote
golf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 agkrz86 napisał(a):Z tego co wiem mamusia jest bardzo szczesliwa. Reksio tez znalazł dom:)bedzie mieszkał w domu z ogrodem:) uffffffffffff Quote
Recommended Posts