Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Wiosenne fotki aż się proszą, gdyż ogłoszenia chcemy mu odświeżać :)[/QUOTE]

Zrobię, ale ostatnio w schronie nie było wolontariuszy a nie mogę sama wchodzić do boksu i zabierać jednego psa, albo idą wszystkie albo żaden, w sobotę powinno być lepiej i zobaczymy co się da zrobić. Ja najchętniej wziełabym go do siebie, ale niestety nie mam kojca, myślę o nim intensywnie....

Posted

Ty$ka napisał(a):
W końcu ktoś zajrzał do naszego Misia Yogi :D.
Ewa, czy masz szansę sprawdzić bolkową reakcję na koty? ;)

super oby mu sie udalo nie mam zdjec :( nie wychodzil dzisiaj z boksu i nikt mi go nie mogl wyprowadzic w nastepna sobote moze wtedy mi sie uda. natomiast zauwazylam dzisiaj ze potrafi warknac na drugiego psa jak mu chce chrupka podkrasc ale warczy ostrzegawczo nie rzuca sie, nigdy nie sprowokowal zadnej bojki jak na niego cmokne to od razu przestaje i przymila sie do mnie :( co do kotow to ciezko bedzie w schroniskowych warunkach sprobuje go przyprowadzic pod kociarnie i zobaczyc ale to dopiero w sobote i dopiero gdy bedzie wychodzil, lub ktos mi pomoze go wyprowadzic, naprawde te opisy jest mi bardzo ciezko robic bo to jest utrunione i musi byc spelnione wiele warunkow zeby taki sprawdzian mogl zafunkcjonowac

Posted

Ty$ka napisał(a):
Trzymać kciuki, może Pokusa będzie mieć DS :D

tYSIU ZDJĘĆ NIE BĘDZIE BO BOLEK - TAK CHYBA ZOSTAWIĄ MU TO IMIĘ- ZNALAZŁ DOMEK - BĘDZIE MIAŁ DUŻO MIEJSCA DO BIEGANIA I WŁASNĄ BUDĘ A W ZIMNE DNI CIEPŁY KĄT TEŻ SIĘ ZNAJDZIE - DZISIAJ GO PRZY MNIE ADOPTOWALI - ZA JAKIŚ CZAS POJADĘ NA WIZYTĘ POADOPCYJNĄ TO ZROBIĘ FOTKI Z NOWEGO MIEJSCA - TRZYMAM KCIUKI - ŻEBY TO BYŁ JUŻ JEGO DOM NA STAŁE, I DOBRY DOM.
wIECZORKIEM PRZEŚLĘ ZDJĘCIA POKUSY - TRZEBA JEJ SZYBKO ZNALEŻĆ DOMEK BO SUCZ JEST FANTASTYCZNA BYŁA DZISIAJ NA SPACERZE - MÓD CUD DZIEWCZYNA A JAKA MIZIALSKA
OKLAHOMA PO STERYLCE DOCHODZI DO SIEBIE W SZPITALIKU.

• 5 weeks later...
Posted

Niestety Bolek znowu w schronie, powodem oddania było że przeskoczył przez ogrodzenie i uciekł (a przecież miał być w kojcu i wypuszczany tylko w obecności właścicieli) - nie wiem na ile to prawda, pies nie wygląda na zmartwionego - chyba powoli przyzwyczaja się do takich "atrakcji", z moich obserwacji to mądry, grzeczny, przemiły pies - tylko wymaga odpowiedniego podejścia....musi trafić do domu z ogrodem i wysokim ogrodzeniem (?)