ania90 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 czesc:) narazie nie mam czasu na focenie, za duzo mam na glowie..... :shake: Quote
Cienka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='ania90']czesc:) narazie nie mam czasu na focenie, za duzo mam na glowie..... :shake:[/QUOTE] To witaj w klubie zarobionych Quote
ania90 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 doba by musiala miec 48h a nie 24h to bym dala jeszcze rade.... psiaki zdrowe i szczesliwe, Lolek rosnie zeby juz wymienil oprocz kielkow.... bylam na zakupach to jak zobaczylam tych wszystkich ludzi w sklepie i ich wozki to sie zastanowilam czy jakies tornado przychodzi albo sklepy zamykaja na rok.... a oni to wszystko kupowali na swieta tak jak by wczasie swiat raptem 3dni zoladki sie im tak naciagly jak krowie zeby tyle zjesc.... nie rozumiem takich ludzi przeciez zjedza tyle co zawsze a taka panike robia jak by faktycznie bylo koniec swiata..... Quote
Mani2000 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 heh:D Nie za wcześnie na zakupy świąteczne? Ja w tym roku jakoś w ogóle swiąt nie czuje.:D Quote
ania90 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 za wczesnie napewno nie jest , teraz ile ludzi wszedzie w sklepach to co bedzie dopiero w przyszlym tygodniu to juz nawet na droge nie pojdzie wyjechac... teraz sa juz korki kilometrowe gdzie zawsze jechalo sie 15min teraz trzeba jechac 2godz bo takie korki, a w sklepach ludzi ze cho cho.... totalna nawalnica.... co do swiat to ja osobiscie ich nie lubie zeby nie powiedziec ze ich nie obchodze bo raczej bym tak musiala powiedziec ale zeby nie robic przykrosci M to wole mowic ze ich nie lubie....:roll: Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 witamy się cieplutko i głaski psiaką zasyłamy:) Quote
Cienka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Panika świąteczna jest wzmożona od kiedy w święta sklepy są nie czynne to nawet jak jeden dzień jest wolnego to ludzie robią zakupy jak na miesiąc. My zwykle świąteczne duże zakupy robimy na początku grudnia (mąki, cukry itp.) potem tylko to co by się popsuło to na ostatnią chwilę, typu owoce. Wiele rzeczy typu bakalie kupuje wrzesień, październiki kiedy ceny jeszcze nie są windowane. Tym sposobem na święta nie wydajemy wiele więcej niż w normalnym miesiącu i nie cierpimy finansowo po świętach. Quote
Agucha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='ania90']troche sniegu nasypalo ale dzisiaj juz nie ma sladu po nim(w dzien pomalu topnial, w nocy mroz i totalna szklanka na drodze psy mnie lekko pociagly to jechalam chodzby na nartach), za to dzis slonce wyszlo i nawet cieplo jest(jak na grudzien)az przyjemnie wyjsc na spacer ,a nie na mroz i jeszcze szklanka na drodze, bo te troche sniegu nam nie przeszkadzalo...(kulki sie nie robily poniewaz sniegu bylo raptem ok 1cm) a nawet psiaki zaczynaly sie przyzwyczajac do niego. Wcale nie tesknie za snieznymi kulkami... teraz to bede musiala z dwoch je sciagac[/QUOTE] 1cm śniegu??? :lol: To gdzie Ty mieszkasz? U nas nie było nic... fajny Bobi i fajne... lato :loveu: [img]http://img35.imageshack.us/img35/9826/dsc00671jakzmniejszycfo.jpg[/img] Quote
FREDZIU Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cześć Aniu, masz racje u nas miasto zakorkowane, a ja się zastanawiam o co chodzi gdzie oni jadą w tą i nazad:crazyeye: Ja też zastanowiam się w tym roku aby bezsensownych zakupów nie robić:cool3: Świetna zielona trawka u Ciebie:lol: Quote
vivica Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Przesyłam cieplutkie pozdrowienia i buziaczki :) Quote
Pegaza Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='ania90']doba by musiala miec 48h a nie 24h to bym dala jeszcze rade.... psiaki zdrowe i szczesliwe, Lolek rosnie zeby juz wymienil oprocz kielkow.... bylam na zakupach to jak zobaczylam tych wszystkich ludzi w sklepie i ich wozki to sie zastanowilam czy jakies tornado przychodzi albo sklepy zamykaja na rok.... a oni to wszystko kupowali na swieta tak jak by wczasie swiat raptem 3dni zoladki sie im tak naciagly jak krowie zeby tyle zjesc.... nie rozumiem takich ludzi przeciez zjedza tyle co zawsze a taka panike robia jak by faktycznie bylo koniec swiata.....[/QUOTE] taa masz racje ja to polowe rzeczy dzis zapomnialam kupic bo chcialam uniknac stania w kolejce i potem zakupy robilam na osiedlu.. mnie to tez wkurza..ze musze stac za kims ktory kupuje kupuje i kupuje..a ja stoje doslownie po 2 sztuki czegos.. Quote
ania90 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 a juz sie zastanawialm czy ze mna jest cos nie tak ze kupuje wczesniej a nie na ostatnia chwile:roll: Cienka no ja tez kupuje wczesniej to co moze "polezec"a owoce, warzywa pare dni przed swiatami. Ja stalam w kasie 30min a mialam 5rzeczy wiec to jest dopiero chore zamiast wszystkie kasy otworzyc to nie bo kasjerek nie ma.... juz sobie wyobrazam co sie bedzie dzialo tak okolo czwartku, piatku to sklepy pekac beda we szwach . Dobrze ze ja juz nie musze jechac na zakupy jedynie jakies owoce i warzywa kupic a tak to juz mam wszystko. Nawet psy juz maja karme(sucha, mokra, przysmaki) na 3mies, biedny kurier myslal ze tone zlomu jest w paczce:eviltong: wolalam zamowic na poczatku grudnia poniewaz teraz gdybym zamowila to nie wiem kiedy by przyszlo bo zaczynaja miec opoznienia.... Jeszcze smierdziele musze zamowic ale to dopiero po new roku, bo znowu nastapi spokoj Quote
ania90 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='Agucha']1cm śniegu??? :lol: To gdzie Ty mieszkasz? U nas nie było nic... [/QUOTE] na zimowym biegunie :D :diabloti: nastepnym razem znajde czas i zrobie foto zeby nie bylo ze blefuje:roll: Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A ja jeszcze nie kupiłam ani jednego prezentu :eviltong: Zajmę się tym jutro albo w poniedziałek. Dobrze wiem co komu mam kupić i łatwo pójdzie :) Kiedy będzie Malwinka? Quote
ania90 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='magdabroy']A ja jeszcze nie kupiłam ani jednego prezentu :eviltong: Zajmę się tym jutro albo w poniedziałek. Dobrze wiem co komu mam kupić i łatwo pójdzie :) Kiedy będzie Malwinka?[/QUOTE] to sie masz fajnie;) nie wiem kiedy bedzie.... musze zrobic fotki a pozniej musze czekac na M a jak narazie to sie mijamy non stop :shake: Quote
ania90 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dzisiaj moje diabelki zaczely sie lizac nawzajem, ha ha a najbardziej byl morky Lolek myslalam ze do wody wpadl a to tylko Bobi zaczal go lizac a on Bobiego, za to Malwinka lezala sobie obok mnie i nawet ja nie zainteresowalo co wyprawiaja chlopaki. Widac ze chlopaki sie bardzo zzyly ze soba za to Malwinka czasem z nimi sie wyglupia ale wiekszosci razy to ich olewa albo zacznie ich uspokajac he he. Malwinka woli sie ciagle tulic i lezec na kolanach ale troche sie nie miesci i lapki jej wisza :D Malwina jest spokojna wg chlopakow:) Quote
Cienka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='ania90']a juz sie zastanawialm czy ze mna jest cos nie tak ze kupuje wczesniej a nie na ostatnia chwile:roll: Cienka no ja tez kupuje wczesniej to co moze "polezec"a owoce, warzywa pare dni przed swiatami. Ja stalam w kasie 30min a mialam 5rzeczy wiec to jest dopiero chore zamiast wszystkie kasy otworzyc to nie bo kasjerek nie ma.... juz sobie wyobrazam co sie bedzie dzialo tak okolo czwartku, piatku to sklepy pekac beda we szwach . Dobrze ze ja juz nie musze jechac na zakupy jedynie jakies owoce i warzywa kupic a tak to juz mam wszystko. Nawet psy juz maja karme(sucha, mokra, przysmaki) na 3mies, biedny kurier myslal ze tone zlomu jest w paczce:eviltong: wolalam zamowic na poczatku grudnia poniewaz teraz gdybym zamowila to nie wiem kiedy by przyszlo bo zaczynaja miec opoznienia.... Jeszcze smierdziele musze zamowic ale to dopiero po new roku, bo znowu nastapi spokoj[/QUOTE] Właśnie takich jak my jest stosunkowo mało bo ludzie chcą mieć wszystko świeże, ja nie mowie warzywa lub ryba, bo to trzeba kupić na ostatnią chwilę. Ale na boga mąka, cukier, bakalie czy napoje nie będą bardziej świeże teraz czy za 2 tygodnie, a można kupić wcześniej. Twój kurier to jeszcze nie ma tak źle do nas potrafi przyjść 500 000 katalogów w 20 kartonach i to dopiero jest noszenia :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Hej wam ! . ;) Kiedy fotki będą ? . :eviltong: Quote
ania90 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 jak spadnie snieg ha ha :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='ania90']jak spadnie snieg ha ha :eviltong:[/QUOTE] to pewnie nie szybko pozdrawiamy serdecznie Quote
ania90 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 na swieta by moglo troche spadnac sniegu, nie mowie ze duzo:lol: jak chcecie to moge wrzucic reszte fot chlopakow ktore byly zrobione ok mies temu Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 duzo juz nas tutaj co by malwinke chcieli zobaczyc :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='deer_1987']duzo juz nas tutaj co by malwinke chcieli zobaczyc :D[/QUOTE] Ale chyba siÄ™ nie doczekamy :mad: Quote
ania90 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 no to reszta fotek z przed miesiaca [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/2507/dsc03945kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/292/dsc03946kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2730/dsc03947kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/2063/dsc03948kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] gonimy kure :D [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/4373/dsc03949kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] Quote
ania90 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 dalej gonimy kure:diabloti: ciekawe czy uda sie im ja zlapac;) [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/962/dsc03950kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] kura uciekla i nie ma jej [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2861/dsc03952kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] [IMG]http://img811.imageshack.us/img811/3907/dsc03953kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] i trzeba do domu isc [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/8047/dsc03954kopiowaniejakzm.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts