Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Jak tam sprawy z oczkiem??[/QUOTE]

[quote name='*Jot*']Musisz tylko pozytywnie myśleć. :loveu:
Jak tam Bobi ? :loveu:[/QUOTE]

chyba mu lekarstwa pomagaja bo juz troszke zaczynaja go wyglupy trzymac(mniej nerwowy jest) i nie drapie sie po oczku

ale jak do wygladu oczka to narazie bez zmian (tak mi sie wydaje)
no ale antybiotyki dostaje 2dni(6 dawek narazie dostal) wiec wiadomo ze efektow jeszcze nie bedzie widac , wet wspominal ze oczko bedzie sie pomalutku goic, wg mnie sie nie pogarsza no ale pewniejsza bede w pon bo kontrole mamy

ciesze sie ze juz Bobi nie drapie sie po nim i ma go otwarte juz caly czas:multi:

P.S.
zaczelam mu podawac lekarstwa od czw popoludnia(zaraz jak wykupilam recepte) i dostaje 3dawki dziennie

Posted

Cieszę się ze już lepiej Bobiemu .
Nawet jeśli wszystko przejdzie to lepiej zrób mu badanie krwi na biochemię za jakiś czas .

Chciałam zapytać czy jesteś w opcji zwolenników czy przeciwników poprowadzenia dróg przez las w Kamieniu ??

Posted

[quote name='Alicja']Cieszę się ze już lepiej Bobiemu .
Nawet jeśli wszystko przejdzie to lepiej zrób mu badanie krwi na biochemię za jakiś czas .

Chciałam zapytać czy jesteś w opcji zwolenników czy przeciwników poprowadzenia dróg przez las w Kamieniu ??[/QUOTE]

dlaczego radzisz zrobic te badania?

przeciwnikiem(jak narazie) a dlaczego pytasz? a Ty?

Posted

[quote name='ania90']dlaczego radzisz zrobic te badania?

przeciwnikiem(jak narazie) a dlaczego pytasz? a Ty?[/QUOTE]

a bo pomagam zbierać podpisy przeciwko prowadzeniu tej drogi , ale jeśli się zgodzisz to wyślę Ci na maila indywidualny list przeciwko temu przedsięwzięciu do wysłania mailem lub pocztą do prezydenta Fudalego do UM do 15 czerwca
Każdy głos jest ważny.
Póki co jest to kampania społeczna

Posted

[quote name='ania90']u nas jakies kartki roznosili do podpisania przeciw i taka babka je zbierala[/QUOTE]

wiem , wiem ;) ale zawsze można jeszcze wysłać mailem ;)

Posted

Cześć wpadamy z rewizytą, foteczki obejrzane Bobik jest słodziutki, szczególnie jak śpi tak słodko. Mam nadzieję, że oczko całkiem wyzdrowieje, trzymam kciuczki:loveu:.

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć wpadamy z rewizytą, foteczki obejrzane Bobik jest słodziutki, szczególnie jak śpi tak słodko. Mam nadzieję, że oczko całkiem wyzdrowieje, trzymam kciuczki:loveu:.[/QUOTE]

dziekuje :)

Posted

bobi dobrze że twój stan sie poprawia:)
byłam wczoraj na festynie z okazji 15 rocznicy schroniska w Rudzie i byla wystawa psów wielorasowych(ew.psów w typie)i był tam York o imieniu Bobi:D

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Wpadam z re. ;) Bobi jest słodki, jak oczko?[/QUOTE]

witamy:)
no jurto idziemy na kontrole to sie dowiem

[quote name='Mani2000']bobi dobrze że twój stan sie poprawia:)
byłam wczoraj na festynie z okazji 15 rocznicy schroniska w Rudzie i byla wystawa psów wielorasowych(ew.psów w typie)i był tam York o imieniu Bobi:D[/QUOTE]

he he a mowia ze to nietypowe imie

[quote name='agamewa']Wpadamy z kawusią w odwiedzinki...życzę szybkiego powrotu do zdrówka jeśli chodzi o oczko...foteczki słodkie ..śpiochacz mały..wymiziaj skarba :)[/QUOTE]

juz uczynilam:)
mowisz i masz:evil_lol:

[quote name='FREDZIU']Cześć pozdrawiamy niedzielnie i domagamy się nowych foteczek:lol:[/QUOTE]

czesc:)
fotki dam jutro albo we wtorek jak zdaze

Posted

[IMG]http://img815.imageshack.us/img815/7797/dsc00223jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/9061/dsc00226jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img848.imageshack.us/img848/5659/dsc00241jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/1358/dsc00242jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]