Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

teraz wrocilam od weta i Bobi ma wrzoda na oczku i od razu wykupilam mu silne antybiotyki co mu wet przepisal:(

w pon mamy kontrole i jak wrzod przejdzie na drugie oczko albo antybiotyki nie beda dzialaly to wet bierze sie za badanie watroby:(

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']teraz wrocilam od weta i Bobi ma wrzoda na oczku i od razu wykupilam mu silne antybiotyki co mu wet przepisal:(

w pon mamy kontrole i jak wrzod przejdzie na drugie oczko albo antybiotyki nie beda dzialaly to wet bierze sie za [B]badanie watroby[/B]:([/QUOTE]

A powiedział co ma wspólnego to oczko z wątrobą? Bo musi mieć jakieś podejrzenia, skoro chce robic takie badania, gdyby antybiotyk nie zadziałał.

Posted

powiedzial ze wrzod oczka moze sie w rozne sposoby wywolac, a powiazane z watroba ma to tyle ze jak jest cos nie tak z nia to tez wyskakuja wrzody na oczku dosc czesto ale nie zawsze,

heh wiecej sie okarze w poniedzialek mam nadzieje ze te antybiotyki pomoga i na tym sie skaczy, nawet wet byl zdziwiony ze tak szybko zareagowalam bo zadnych objawow nie bylo wczesniej tylko dopiero dzisiaj mial zamkniete to oczko i mu strasznie lzawilo i drapal sie po nim(wet mi pokazal tego wrzoda na oczku), apetyt ma caly czas taki sam tylko dzisiaj jakos malo ruchliwy jest tzn nie szaleje caly czas tylko jak musi

dostal juz dzisiaj jedna dawke antybiotykow(kropelki i zel) a ma dostawac 3razy dziennie(rano, popoludniu i poznym wieczorem) dzisiaj dostanie tylko 2razy

Posted

Bobi juz otworzyl na chwile to oczko chyba lekarstwa zaczely dzialac i go mniej boli(chyba tak mi sie wydaje)
jestem dobrej nadzieji ze te lekarstwa pomoga i nie bedzie sie pogarszalo tylko wyzdrowieje:)

dziekuje za mile slowa :)

Posted

Hej !!
Ojej,biedny Bobi :-( Trzymam kciuki za niego.Będzie dobrze. :loveu:

Widziałam,że szukasz galerii Marzeny i Fredzi.
Proszę oto link do nich.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/141703-Galeria-małej-Fredzi?p=17035197#post17035197[/url]

Posted

[quote name='*Jot*']Hej !!
Ojej,biedny Bobi :-( Trzymam kciuki za niego.Będzie dobrze. :loveu:

Widziałam,że szukasz galerii Marzeny i Fredzi.
Proszę oto link do nich.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/141703-Galeria-małej-Fredzi?p=17035197#post17035197[/URL][/QUOTE]

dzieki za link :)

Posted

troszke mu wydzielinki takiej zoltej wyszlo z oczka a Bobi praktycznie tylko idzie na spacer sie zalatwic i caly dzien spi, dzisiaj rano sie strasznie drapal po oczku no ale lekarstwa juz nie dzialaly wiec chyba dlatego, 30min temu dostal lekarsta i teraz spi sobie

Posted

[quote name='deer_1987']a nie myslalas o kolnierzu zeby sie nie drapal? taki miala niunia jak miala swoje rany i taki miala sherry po sterylce[/QUOTE]

wet nic nie mowil o kolnierzu, a Bobi sie tylko drapie jak zaczyna go to bolec,
dzieki za rade:)