Alicja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 ciuszki psiakowe na bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/223331-Psie-ciuszki-i-nie-tylko-do-29.02-na-psy-z-Dymin-ZAPRASZAM?p=18664706#post18664706 Quote
Oscar Patric Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 miłego weekendu życzymy i głaski zasyłamy:) Quote
ania90 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 co sie dzieje z DG? mnie czasem wcina posty a przy otwarciu str wyskakuje ostrzezenie o niebezpieczenstwie? Quote
ania90 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Alicja']ciuszki psiakowe na bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/223331-Psie-ciuszki-i-nie-tylko-do-29.02-na-psy-z-Dymin-ZAPRASZAM?p=18664706#post18664706 zaraz zajrze tam:) [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu życzymy i głaski zasyłamy:) witamy:) no nam sie super weekend zaczal wiec nie narzekam tylko cos z DG sie dzieje i nie pisze na nim... Quote
ania90 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Guest Dreaming Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 słodko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
FREDZIU Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Cześc witamy i pozdrawiamy całe stadko:lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='ania90']co sie dzieje z DG? mnie czasem wcina posty a przy otwarciu str wyskakuje ostrzezenie o niebezpieczenstwie?[/QUOTE] Tez mi tak wcielo ale juz mi sie nie chce ich znow pisac;) byly jakies prace serwisowe na dogo:) Quote
*Magda* Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='ania90'] http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=dsc01219kopiowanie.jpg&res=medium Malwinka w roli św. Mikołaja :D [quote name='ania90'] http://desmond.imageshack.us/Himg515/scaled.php?server=515&filename=dsc01180kopiowanie.jpg&res=medium Koteczek :loveu: Quote
taxelina Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jak super coraz wiecej Malwinkiu bo juz myslalam ze zapomnialas o niej :( Quote
ania90 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='deer_1987']Jak super coraz wiecej Malwinkiu bo juz myslalam ze zapomnialas o niej :([/QUOTE] nie zapomnialam o niej:lol: za to ona wczoraj zapomniala ze snikers jest moj:mad: kupilam baton snikers i zostawilam go otwarty na stole przyszlam za 15min patrze ,a batona nie ma, Malwina go zjadla wredna jedna:angryy: nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi: Quote
Guest Dreaming Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='ania90']nie zapomnialam o niej:lol: za to ona wczoraj zapomniala ze snikers jest moj:mad: kupilam baton snikers i zostawilam go otwarty na stole przyszlam za 15min patrze ,a batona nie ma, Malwina go zjadla wredna jedna:angryy: nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi:[/QUOTE] Hehe współczuje:) Quote
simbik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='ania90']nie zapomnialam o niej:lol: za to ona wczoraj zapomniala ze snikers jest moj:mad: kupilam baton snikers i zostawilam go otwarty na stole przyszlam za 15min patrze ,a batona nie ma, Malwina go zjadla wredna jedna:angryy: nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi:[/QUOTE] Wreszcie udało mi się do Ciebie do galerii zajrzeć, fajne masz maluchy :-). Oj czekolada to jeszcze nic, moje doże szczenię dopadło miskę z bigosem :shake: w zeszłym tygodniu... to dopiero miałam nerwy :angryy:. A skubaniec nawet problemów żołądkowych nie miał :p. Quote
Yorkomanka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 widze ze nie tylko moje zwierze lubi bigos:evil_lol: Quote
ania90 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 (edited) Malwina to jakis weteran bo ona wogole nie ma problemow zoladkowych obojetnie co zje;)no ale tego ze baton moze mi zniknac to tego sie nie spodziewalam:mad: Gdyby to trafilo na Lolka albo Bobiego to wcale by tak latwo nie bylo bo oni to tacy wrazliwcy ze masakra, jak cos zjedza nie odpowiedniego to zaraz biegunka albo wymiotuja :-( A jeszcze Lolek to jest odkurzacz wszystko zje co napotka na swojej drodze:( Bobi za to jest bardzo wybredny Edited February 28, 2012 by ania90 Quote
Oscar Patric Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 no co jak bidulka uważała że jest głodzona,to co miała zrobić(mój Synek też często psoci,i sam się stołuje) Quote
Yorkomanka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 mój Odinezek też kilka razy ukradł jedzenie ale tylko moim rodzicom mi się jeszcze nie odważył:diabloti: pańcia wszystko wybaczy a mnie lepiej nie denerwować:p Quote
ania90 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='unikatowydiament']no co jak bidulka uważała że jest głodzona,to co miała zrobić(mój Synek też często psoci,i sam się stołuje)[/QUOTE] ha ha ha ona i glodzona :D jej sie nie da glodzic:eviltong: Quote
polok07111991 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='ania90']co sie dzieje z DG? mnie czasem wcina posty a przy otwarciu str wyskakuje ostrzezenie o niebezpieczenstwie?[/QUOTE] Mam to samo juz mnie to denerwuje , to twoj ten caly zwierzyniec? Kotek i 3 psy ? W domu pewnie kolorowo masz :P Quote
ania90 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='polok07111991']Mam to samo juz mnie to denerwuje , to twoj ten caly zwierzyniec? Kotek i 3 psy ? W domu pewnie kolorowo masz :P[/QUOTE] od dzis juz normalnie dziala:multi: ja mam tylko trzy psy, 2yorki i jeden kundelek, a kot to jakis dworowy nie moj;) a dokladniej to Malwina(kundelek)za swoja Pania wybrala moja mame wiec z nia wiecej czasu spedza niz ze mna:lol: ********************************************************************* jestesmy juz umowieni z wetem na usuwanie 4 kielkow u Lolka wiec dzien nerwow szykuje sie na 12 marca, ale przynajmniej zrobimy porzadek z zebami Quote
Recommended Posts