Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']co sie dzieje z DG?
mnie czasem wcina posty a przy otwarciu str wyskakuje ostrzezenie o niebezpieczenstwie?[/QUOTE]

Tez mi tak wcielo ale juz mi sie nie chce ich znow pisac;)
byly jakies prace serwisowe na dogo:)

Posted

[quote name='deer_1987']Jak super coraz wiecej Malwinkiu bo juz myslalam ze zapomnialas o niej :([/QUOTE]

nie zapomnialam o niej:lol:
za to ona wczoraj zapomniala ze snikers jest moj:mad:
kupilam baton snikers i zostawilam go otwarty na stole przyszlam za 15min patrze ,a batona nie ma, Malwina go zjadla wredna jedna:angryy:
nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi:

Guest Dreaming
Posted

[quote name='ania90']nie zapomnialam o niej:lol:
kupilam baton snikers i zostawilam go otwarty na stole przyszlam za 15min patrze ,a batona nie ma, Malwina go zjadla wredna jedna:angryy:
nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi:[/QUOTE]

Hehe współczuje:)

Posted

[quote name='ania90']nie zapomnialam o niej:lol:
nigdy jej nie dawalam nic czekoladowego ani nigdy nic takiego nie zjadla ,a tu taka katastrofa:shake: o maly wlos bym nie zwariowala, a ona ucieszona i na dodatek nic jej nie bylo, cale szczescie w tym:multi:[/QUOTE]

Wreszcie udało mi się do Ciebie do galerii zajrzeć, fajne masz maluchy :-).
Oj czekolada to jeszcze nic, moje doże szczenię dopadło miskę z bigosem :shake: w zeszłym tygodniu... to dopiero miałam nerwy :angryy:. A skubaniec nawet problemów żołądkowych nie miał :p.

Posted (edited)

Malwina to jakis weteran bo ona wogole nie ma problemow zoladkowych obojetnie co zje;)no ale tego ze baton moze mi zniknac to tego sie nie spodziewalam:mad:

Gdyby to trafilo na Lolka albo Bobiego to wcale by tak latwo nie bylo bo oni to tacy wrazliwcy ze masakra, jak cos zjedza nie odpowiedniego to zaraz biegunka albo wymiotuja :-(

A jeszcze Lolek to jest odkurzacz wszystko zje co napotka na swojej drodze:(
Bobi za to jest bardzo wybredny

Edited by ania90
Posted

[quote name='unikatowydiament']no co jak bidulka uważała że jest głodzona,to co miała zrobić(mój Synek też często psoci,i sam się stołuje)[/QUOTE]

ha ha ha ona i glodzona :D
jej sie nie da glodzic:eviltong:

Posted

[quote name='ania90']co sie dzieje z DG?
mnie czasem wcina posty a przy otwarciu str wyskakuje ostrzezenie o niebezpieczenstwie?[/QUOTE]
Mam to samo juz mnie to denerwuje , to twoj ten caly zwierzyniec? Kotek i 3 psy ? W domu pewnie kolorowo masz :P

Posted

[quote name='polok07111991']Mam to samo juz mnie to denerwuje , to twoj ten caly zwierzyniec? Kotek i 3 psy ? W domu pewnie kolorowo masz :P[/QUOTE]

od dzis juz normalnie dziala:multi:
ja mam tylko trzy psy, 2yorki i jeden kundelek, a kot to jakis dworowy nie moj;)
a dokladniej to Malwina(kundelek)za swoja Pania wybrala moja mame wiec z nia wiecej czasu spedza niz ze mna:lol:

jestesmy juz umowieni z wetem na usuwanie 4 kielkow u Lolka wiec dzien nerwow szykuje sie na 12 marca, ale przynajmniej zrobimy porzadek z zebami