Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Guest Dreaming
Posted

[quote name='ania90']jeszcze mam pare dworowych i zaraz je wrzuce:)
aha image mi zrobilo mix ze zdjec wiec wyjasniam:
tam gdzie sa psy z kotem to sa swierzutkie fotki, a tam gdzie sa na sniegu to fotki z kilku dni[/QUOTE]

Okej ;) ;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Dreaming
Posted

[quote name='ania90']

no to wsztsko wiecej zimowych fotek juz nie bedzie;)

I tak jest dużo superowych fotek :loveu:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']U Was jest jeszcze śnieg ?! :o
Czy to starsze fotki? ;)[/QUOTE]

to sa resztki fotek ktore byly zrobione pare dni temu;)
a sniegu juz u nas nie ma:)

[quote name='deer_1987']Ja jak zawsze Malwinke podziwiam:loveu:[/QUOTE]

Malwina zostala wyglaskana;)

Posted

wczoraj bylismy w lesie na pare godz ale psiaki tak sie wyszalaly ze do domu szli 40min zamiast 20min:diabloti:
jacy szczesliwi byli poniewaz M z nimi szalal jak zwykle:evil_lol:
on zamiast isc z psami sie zalatwic na 15min to go wcina na godz , a jak wroca to wszyscy sa happy i zmachani. Wykancza mi psy, a potem sie smieje z nich:mad: twierdzac ze teraz bedziemy mieli spokoj od psow bo oni spia;)

Posted

[quote name='understandme']Hej! ale fajny zwierzyniec. Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

witamy:)

[quote name='Pegaza']No ba fajna pogoda zacheca dluzsze na spacerki tyle ze u nas jest wszedzie jeszcze brudno to wole nie ryzykowac bo bym miala od razu pranie psow..;)[/QUOTE]

u nas jest juz sucho ale po calym tygodniu co dzien w dzien padalo to moje dwa mopy wygladaly jak swinie, wczoraj musialam ich szorowac az dwa razy gdzie zawsze starczylo raz :angryy: za to dzis sa pachnacy i lsniacy nareszcie maja swoj kolor :multi:
co prawda dzisiaj obeszlismy caly Kamien dookola ale po chodniku i drodze wiec nawet nie widac ze chlopaki tyle chodzili, aktualnie spia bo tak sie zmachali :evil_lol:
przez zime kondycja facetom spadla ale jeszcze pare takich spacerow i sami beda sie znowu smiac z takiej odleglosci:lol:

Guest Dreaming
Posted

Witamy czwartkowo :)

O jejku jak słodko ;) :loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='understandme']http://desmond.imageshack.us/Himg404/scaled.php?server=404&filename=dsc01145kopiowanie.jpg&res=medium czy to jakiÅ› zwierz, czy duch? :evil_lol:

to jest duch malego potwora:diabloti:, ktory umie fruwac:crazyeye:
taki maly potwor z niego co go ledwo z ziemi znac, a skacze chodzby jakis chart albo seter.
Sam sie wyspina gdzies np na oparcie z sofy i zeskakuje z niego, a potem sie cieszy:evil_lol: :angryy:

[quote name='Patka & Alan']Witamy czwartkowo :)

O jejku jak słodko ;) :loveu:

Pzdr.

witamy w naszych skromnych progach:D

Posted

[quote name='magdabroy']To już pewnie taki ostatni śnieżek zwiatujący nadejście wiosny ;)

i tak jak widze ten snieg za oknem to go juz dosc mam;)

[quote name='Pegaza']ja to nawet nie zagladam za okno..wrrrr

a to siostra? co ona tam robi za czajówki pod tym oknem? hihih
http://desmond.imageshack.us/Himg818/scaled.php?server=818&filename=dsc01153kopiowanie.jpg&res=medium

zgadza sie siostra, siedziala na tel i wypatrywala swojego faceta, a ja przy okazji uwiecznilam jej tylek:diabloti:
w koncu jestesmy kochajacym sie rodzenstwem:evil_lol:

[quote name='kalyna']no to powinnaś być wdzięczna chłopu, że psiaki skutecznie zmęczył :D
ja uwielbiam zmęczone pychole :loveu:

jestem mu za to wdzieczna tylko czasem to obiad robie dopiero po 16tej bo jak oni pojda gdzies to nie wiadomo kiedy zakupy przyjda(jezeli ma cos kupic po drodze)