Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cala trojka uwilbia zabawy na sniegu, skacza do najwiekszych zasp:evil_lol:
tylko musi byc puszysty snieg i nie duzy mroz, uwielbiam patrzec jak tarzaja sie w sniegu:loveu:
wczoraj caly dzien sulo i cala noc wiec mamy jeszcze wiecej sniegu i Lolek juz teraz plywa w nim(zamiast isc za mna co mu scieszke wydeptam) poniewaz sniegu mamy prawie do kolan :roll:

Posted

my mieszkamy blisko drogi ale jak przejedzie plog to tak nas zasypie ze nawet nie da sie wyjsc poniewaz zaspy sa takie do pasa, odsniezymy to ale jak ciagle pada to jest robota bez sensu:shake:
jak dla mnie to sniegu mamy dosc nie potrzeba nam go wiecej, przynajmniej jest cieplo 0* dzisiaj, a wczoraj 2*.
Gdyby jeszcze nie padalo to by bylo idealnie jak na zime dla nas:multi: mrozow mamy juz dosc:-(

Posted

ania90 napisał(a):
my mieszkamy blisko drogi ale jak przejedzie plog to tak nas zasypie ze nawet nie da sie wyjsc poniewaz zaspy sa takie do pasa, odsniezymy to ale jak ciagle pada to jest robota bez sensu:shake:
jak dla mnie to sniegu mamy dosc nie potrzeba nam go wiecej, przynajmniej jest cieplo 0* dzisiaj, a wczoraj 2*.
Gdyby jeszcze nie padalo to by bylo idealnie jak na zime dla nas:multi: mrozow mamy juz dosc:-(

Poczekaj juz idzie odwilz...zara ta chmara sniegu zamieni sie w chlape i to dopiero bedzie przesr...
tez chce wiosny zimie mowie Nie..;)

Posted

Hello:)

u mnie też jak pług przejedzie,to chodnik od razu znika,a przy ulicy się idzie źle,to jest posypana solą,i taki śnieg wbija się do łapek Oscarka(a bucików Synek nie chciał nosić i na znak demonstracji pogryzł je)

Aniu masz piękne i zadbane psiaki:)

Posted

Pegaza napisał(a):
Poczekaj juz idzie odwilz...zara ta chmara sniegu zamieni sie w chlape i to dopiero bedzie przesr...
tez chce wiosny zimie mowie Nie..;)

Yorkomanka napisał(a):
u mnie już mrozów nie ma:eviltong: za to jedno wielkie bagno:-( mokre buty:angryy: niech się roztopi to wszystko w cholerę i już nie pada w tym roku:angryy:

z Wami sie zgodze:)
a topniec to bedzie dlugo a juz nie mowie ile jeszcze bedzie tej ciapy z takiej ilosci sniegu i jak dlugo :-(

unikatowydiament napisał(a):
Hello:)

u mnie też jak pług przejedzie,to chodnik od razu znika,a przy ulicy się idzie źle,to jest posypana solą,i taki śnieg wbija się do łapek Oscarka(a bucików Synek nie chciał nosić i na znak demonstracji pogryzł je)

Aniu masz piękne i zadbane psiaki:)

czesc:)
staram sie o nie dbac jak tylko potrafie ;)

Paula03 napisał(a):
Witamy się późnym wieczorkiem ;)

witamy:)

Guest Dreaming
Posted

Witamy się
Super psiaki
Pozdrawiamy i zapraszamy :)