Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yorki sie wybarwiaja dosc dlugo wiec jeszcze wszystko przed nami ale z tego co wiem to na 100% nie bedzie taki jak Bobi tylko ciemniejszy(chodzi mi o glowke ) raczej mu juz zostanie taka jaka ma teraz bo czarne wloski juz odrosly mu na glowce, no a grzbiecik ma dalej czarny ale jakies juz pojedyncze wloski mozna znalesc jasniejsze. Lolek jest bardzo podobny do mamy:) no i najciemniejszy z rodzenstwa

Posted

Marzena* napisał(a):
Świetne śnieżne psiaki :) Moje nie przepadają za zimą ;)
A Loluś to taki malutki jak moja Lara :evil_lol:

jest malutki wg Bobiego, ale za to wiekszy diabel z niego:diabloti: niz z Bobiego, gdyby ich obu porownac to mozna powiedziec ze Lolek=diabel, Bobi=aniol

Posted

[quote name='ania90']jest malutki wg Bobiego, ale za to wiekszy diabel z niego:diabloti: niz z Bobiego, gdyby ich obu porownac to mozna powiedziec ze Lolek=diabel, Bobi=aniol[/QUOTE]

U mnie jest podobnie, Lara najmniejsza za to najbardziej "upierdliwa" :evil_lol:

Posted

[quote name='Marzena*']U mnie jest podobnie, Lara najmniejsza za to najbardziej "upierdliwa" :evil_lol:[/QUOTE]

kazdy mysli ze male jest piekne,kochane i te male szczury chyba tez tak mysla i dlatego daja w kosc :evil_lol::diabloti:

Posted

u ciebie psiaki sa wożone na sankach, a moje typy psów te sanki ciągną :)
wbrew pozorom ONy i DONy dają ładnie radę z pociągnięciem na sankach dzieci a nawet dorosłe osoby :)