Kuna Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A co się działo? u nas było słonecznie, burza gdzieś w oddali krążyła, ale nie zawitała. Quote
jaanna019 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 U nas praktycznie oberwanie chmury ;) nawałnica, ulewa, wichura, jednym słowem kataklizm :) Quote
gawronka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 A co u Garecika tak cicho :mad: Do góry , po domek. Quote
dreag Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nadal nie ma chętnych na psiaka? To już tyle czasu... Quote
dreag Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [B]Kuna[/B], przeleję za lipcowy hotel jak otrzymam (mam nadzieję, że jak zawsze będzie) wpłatę od J.B, bo jeszcze troszkę brakuje, ok? Quote
buniaaga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Co u Garecika słychać,jak zie chłopak sprawuje?czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
Kuna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Niestety, po tamtym telefonie cisza. Garet jak to Garet, szaleje na wybiegu, ma swoich kolegów i koleżanki i ma tez takich, z którymi zadawać się nie chce ;) Jest taki sprytny, że jak tamci nielubiani są na wybiegu, to Garety sam wchodzi do swojego kojca i łapą przymyka drzwi :D Quote
dreag Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Kuna']jak tamci nielubiani są na wybiegu, to Garety sam wchodzi do swojego kojca i łapą przymyka drzwi :D[/QUOTE] Radzi sobie chłopak jednym słowem:lol:. Szkoda tylko, że nie ma swego ludzia, przed którym może popisać się swoją inteligencją:roll: Ale jak już znajdzie, to zakasuje wszystkich:razz:! Quote
dreag Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Kurcze, coś J.B. nie wpłacił, mam nadzieję, że zapłaci w poniedziałek... Zaczyna się kolejny miesiąc, przypominam, że Garet zbiera pieniążki na sierpień;) Quote
doris66 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Zapłaci. On zawsze wpłąca ostatniego dnia. Zresztą jak dziś wpłaci to i tak w poniedziałek bedzie kasa na koncie. A ile dla Garecika brakuje? Quote
doris66 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wpłacę te 15 zł w poniedziałek na twoje konto Dreag. Niech już ta sprawa, tj. ten miesiąc bedzie zamkniety. Garet trzymaj się. Quote
dreag Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dzięki:) To jak wpłaci J.B. to będzie start ze 100zł na sierpień;) Quote
doris66 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wpłaciłam dziś obiecaną kwotę. Powodzenia . Quote
ifka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 właśnie dostałam potwierdzenie, że dziś wpłacone Quote
Guest monia3a Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Wczoraj rozmawiałam z jednym Panem i brzmiał dość sensownie ale chciał Garecika na łańcuch :o po dłuższej rozmowie stwierdził, że postawi kojec dla psa i to już bez różnicy którego. Ma się zastanowić nad Garetem i dać znać, oczywiście sprawdzę czy postawił kojec. Pan pytał tylko czy kur ganiać nie będzie, bo chodzą po pdowórku ale nie umiałam mu na te pytanie odpowiedzieć, Pan stwierdził, że jeśli będzie ganiał to w dzień będzie siedział w kojcu a po południu po zamknięciu kur będzie wypuszczany. Quote
dreag Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [B]Kuna[/B], a nie dzwonił ten pan, o którym mówiłam? Wczoraj napisał mi smsa, że jest nadal zainteresowany Garetem i prosił o powtórzenie numeru telefonu do Ciebie... Quote
buniaaga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 żeby zadzwonił i okazał się sensowny:)trzymam kciuki:) Quote
Recommended Posts