Jump to content
Dogomania

Garet - po 11 miesiącach w DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='ifka']dreag, od J.B. zawsze w ostatni dzien m-ca, w kwietniu dostalas?[/QUOTE]

[B]Ifka[/B], nie dostałam:(, ale czekam, czekam, czekam, to znaczna kwota w miesięcznej zbiórce na hotel;).

I przypominam :razz:- [I][B]Garetowi fajnie w hotelu, a to kosztuje - zapraszam do dalszego sponsoringu. Każda kwota na wage złota[/B] (ale mi sie zrymowało:))[/I]

Wrzuciłam dla niego 20 zł, mamy na razie 170zł.

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odświeżyłam Garecikowi allegro.Wysłałam prośbę do G.C. wpłacił w kwietniu może i teraz coś wpłaci niestety nie pracuje już ze mną więc osobiście nie mogę go "dręczyć":)
J.B pewnie wpłaci na sam koniec maja.

Guest monia3a
Posted

Kuna na którą godzinę się umówiliście ??

Posted

Obywatel G.C. wrzucił do Garecikowej portmonetki 50 zł:multi:. Podziękowania:loveu:.

Hau, hau, kochane cioteczki, brakuje jeszcze 80 zł, proszę wpłaćcie, bo Kuna odliczy mi od jedzenia i zmniejszy porcje smakowitego Barfa:roll::evil_lol:.

Posted

Wrócilismy jakąs godzinke temu, Garet jeszcze śpi w samochodzie. Operacji nie było, ale miał znieczulenie, Pani doktor oglądnęła mu uszy, porzadnie wyczyściła, powiedziała, że są całkiem, całkiem :). Pobrała tez materiał do badania cytologicznego i zabieg umówiony jest w następną środę.
A teraz mam dla Was rewelację! Garet przeszedł na smyczy połowę drogi z samochodu do lecznicy:multi:

Posted

No to pierwsze koty za płoty. Nastepnym razem przejdzie cała trasę. Będą z niego jeszcze porządne psy na pewno. Trzymaj sie Garet i nie zawiedź ciotek. O uszy dbaj , bo po uszach oberwiesz ha, ha....

Posted

Dziś wpłaciłam Garetowi 20 zł ( jak zwykle poczta na dane Dreag ). To niewiele ale w tym miesiącu nie moge więcej. Bardzo mi przykro.

Posted

[quote name='monia3a']Brakuje ponad 100 zł :([/QUOTE]

Moje pieniądze jeszcze nie doszły i obywatela G.C. pewnie też. Jak sie je doda do rozliczenia za maj ( post 2 ) to wychodzi 240zł . Ale 60zł i tak brakuje to fakt. No ale Ifka (J.B. ) właca 100zł na koniec miesiąca, to może się nazbiera?Oby.

Posted

[quote name='doris66']Moje pieniądze jeszcze nie doszły i obywatela G.C. pewnie też. Jak sie je doda do rozliczenia za maj ( post 2 ) to wychodzi 240zł . Ale 60zł i tak brakuje to fakt. No ale Ifka (J.B. ) właca 100zł na koniec miesiąca, to może się nazbiera?Oby.[/QUOTE]
Mamy kasę na maj:multi:. Zbieramy a czerwiec, to tuż, tuż;)

Guest monia3a
Posted

Suuper :multi: jeszcze tylko domek.
Teraz już mogę napisać - był domek dla Gareta i brzmiał całkiem i co śmieszne w Bielsku ale po wysłaniu fotek jakoś się nie odzywają więc chyba zrezygnowali ??

Posted

Dlaczego śmieszne ktos mógł sie o nim dopiero teraz dowiedzieć. Nie wszyscy bywają na stacji Statoil i nie wszyscy czytają Dogo. Może jeszcze sie namyślają.

Guest monia3a
Posted

[quote name='doris66']Dlaczego śmieszne ktos mógł sie o nim dopiero teraz dowiedzieć. Nie wszyscy bywają na stacji Statoil i nie wszyscy czytają Dogo. Może jeszcze sie namyślają.[/QUOTE]

Śmieszne dlatego, że jeśli by dom wypalił pies trafiłby na stare śmieci.

Posted

super że na maj się nazbierało dziękuje wszystkim za wpłaty
Wiem że ifka organizuje na dni bielska bazarek dla Gareta,może uda sprzedać się kilka rzeczy-oby ,trzymajcie kciuki:)
ja przeznaczam donice ogrodowe,fajne ręcznie robione przez znajomego więc liczę że może się spodobają,sezon na kwiaty w pełni i wzbogacimy konto Garecika!!!