Jump to content
Dogomania

Psiaczki i kotki pod opieką Stowarzyszenia hum.-ekologicznego" Dla braci mniejszych"

Recommended Posts

Posted

mam kolejnego kota - Bartuś, szłyśmy z Moniką do Kościoła w niedzielę jak pani otworzyła drzwi swego domu i rzuciła maleńkim kotem o chodnik aż huknęło, stanęłyśmy jak wryte, kot umie zachować czystość, wie co to kuchnia i lodówka, ma obcięte pazury, wypryskany jest wodą kolońska, ma glisty, Sisi szaleje chce go karmić /we wtorek miała sterylkę/, nie pozwoli do niego się zbliżyć, zaatakowała swego ukochanego wujaszka Mrozia, rzuca się na psy
szukam mu domu, moim zdaniem nie więcej niż 4 mies, chłopiec

Posted

cioteczki może mogłybyście porozsyłać trochę zaproszeń na bazarki?
wiadomo - wakacje, to mało kupujących, ale może ktoś by jeszcze się skusił, żeby wspomóc Wasze psiaki poprzez moja fanty :)

Posted

[quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/209709 powpłacałam już wszystko (w dwóch ratach)
:) proszę o potwierdzenie na wątku
na dług po Kubusiu 55zł,
na dług z leczenia Elwirki 57zł
dla Lolusia 16zł
i dla Albinka 15zł

Dziekujemy Nika. Całość jest juz na koncie Stowarzyszenia. Zaraz uzupełnię na wątkach. :loveu:

cioteczki może mogłybyście porozsyłać trochę zaproszeń na bazarki?
wiadomo - wakacje, to mało kupujących, ale może ktoś by jeszcze się skusił, żeby wspomóc Wasze psiaki poprzez moja fanty

Po poludniu sie za to wezmę. Mam problem z pisaniem. Wciaz przeskakuje mi kursor...Zdanie poprawiam po kilka razy...:mad:

Posted

Czy mamy juz potwierdzone miejsce na Tygodniu Kultury Beskidzkiej w nadchodzącą sobotę 30 lipca?
Moglibysmy pozapraszć cioteczki z Katowic, Sosnowca , z okolic do odwiedzenia naszego stoiska:-)

Posted

ihabe napisał(a):
Czy mamy juz potwierdzone miejsce na Tygodniu Kultury Beskidzkiej w nadchodzącą sobotę 30 lipca?
Moglibysmy pozapraszć cioteczki z Katowic, Sosnowca , z okolic do odwiedzenia naszego stoiska:-)

mamy potwierdzenie na 30 i 31 lipca oraz 6 i 7 sierpnia, wjazdówki są załatwione
potrzeba zapału i energii
czy mamy materiały, ulotki? stawiam na edukację i promocję stowarzysz., ludziom trzeba tłumaczyć, wyjaśniać, dawać rady...

Posted

Nikaragua napisał(a):
szkoda, że dopiero od poniedziałku 8.08 będę w waszych stronach...

Szkoda wielka !!!! Ale za to dzień póżniej sie zobaczymy !!:multi:

Posted

rozsyłajcie prosze info na dogo o naszym stoisku

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

Posted

piołun napisał(a):
mamy potwierdzenie na 30 i 31 lipca oraz 6 i 7 sierpnia, wjazdówki są załatwione
potrzeba zapału i energii
czy mamy materiały, ulotki? stawiam na edukację i promocję stowarzysz., ludziom trzeba tłumaczyć, wyjaśniać, dawać rady...

zadanie tego typu pytania 26 lipca, 4 dni przed impreza jest nieco nie na miejscu:-(