Estel Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Spajki - piesek, ok. 5 miesięczny,dogaduje się z innymi psami, do ludzi też jest przyjacielski, zależy mu na kontakcie z człowiekiem, ale zarazem tkwią w nim jakieś obawy, jednak powoli się przełamuje. Pilnie potrzebuje domu gdzie będzie mógł całkowicie przyzwyczaić się do ludzi, co w przytulisku nie jest możliwe. Najważniejsze to poświęcenie mu trochę czasu i miłości. Póki co nie jest możliwe jego wyprowadzenie na smyczy, czasami podejdzie do człowieka nawet rękę poliże jednak, gdy chce się go dotknąć lub weźmie na ręce panikuje, wpada w histerie, sika ze strachu. Byli chętni na szczeniaki jednak takiego lękliwego pieska nikt nie chce.. :shake: Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
agata_dr Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 mogę podrzucić namiary do podopolskiego DT, niestety płatnego :( 300zł/mies. znalazłam jak szukałam Korce DT to maleństwo ściska za serce... Quote
karmelcia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Witam,chyba o mnie mowa pdt Suchy Bor kolo opola,moze zeby łatwiej mnie byloDORWAC zostawiam swoj nr 506174727,wlasnie zwolnila sie u mnie rezerwacja wiec.... Quote
Nina_Brzeg Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Sprawa z małym ma sie tak, że jemu potrzeba jakiś 2 tygodni na oswojenie go. Mamy dla niego dom, ale boją się podjąć opieki nad aż tak dzikim szczeniakiem. A niestety nikt z nas nie ma jak sie teraz podjąć wzięcia go do siebie na czas oswojenia :( Quote
Recommended Posts