Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol: mnie też dogomaniaczki "uszczęśliwiły" 11 letnią jamniczką- której wcale nie chciałam, bo nie lubię małych psów i co jest z nami pół roku, a kochamy sie jakby była z nami już te 11 lat!!! - wiemy co to śmierdzące buziaczki:loveu:
..............................................................................................

Tanitka toż to jamniczka wybrała TWOJEGO TZ:multi: i CIEBIE:multi: ,nikt nie uszczęśliwiał Cię:lol: .
Zobacz co taka malutka jamnisia potrafi:crazyeye: .
Ja nieraz czytam HISTORIĘ malutkiej STEFCi i jej wielką determinację aby wrócić do WAS i bardzo sie ciesze że jej się to UDAŁO:loveu: :loveu: :loveu:
Który pies takie wielkie kraty z klatki wyrwie????:crazyeye: :loveu:
Tylko malusia STEFCIA-JAMNISIA NAD JAMNISIE:lol: :evil_lol: :lol: .

Ale to przeciez wątek Starszego Pana Jamnisia:lol: .

Moriaaa witaj w jamniczym klanie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

A Twoj Piruś najpiekniejszy Piruś w Łodzi:evil_lol:

.....................................................................................................
Hania...ta która wyrwała go ze schronu...no i cóz się okazało...chłopak niespecjalnie toleruje obcych...powarkuje...szczerzy dziąsła...
.........................................................................................................................

A co TYLKO PAŃCIA SIĘ LICZY!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Moriaaa uratowałaś mu życie, całusy dla was obu i reszty zwierzaków Twoich :loveu::loveu::loveu: a tego drania, co go oddaał to bym ...:angryy::angryy::angryy:

Posted

Dziewczynki spokojnie...jak już pisałam...to nie moja zasługa..Dziadek sobie wybrał domek i za Chiny Ludowe, nie uda mi się go wyprosić:evil_lol:
Powiedział,że zostaje i już;) a my biedni zniewoleni domownicy,nawet takiemu bezzębnemu podskoczyć nie możemy;)
Ehhhh...słabi jesteśmy i tyle:)

Posted

Dziewczynki spokojnie...jak już pisałam...to nie moja zasługa..Dziadek sobie wybrał domek i za Chiny Ludowe, nie uda mi się go wyprosić:evil_lol:
Powiedział,że zostaje i już;-) a my biedni zniewoleni domownicy,nawet takiemu bezzębnemu podskoczyć nie możemy;-)
Ehhhh...słabi jesteśmy i tyle:smile:

Stefcia też tak mnie załatwiła na perłowo - "mnie tu dobrze i się stąd nigdzie nie ruszam, jak chcecie to sami szukajcie sobie domu tymczasowego!!:evil_lol:
Stafka pozdrawia Dziadunia:loveu:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Powiedział,że zostaje i już;) a my biedni zniewoleni domownicy,nawet takiemu bezzębnemu podskoczyć nie możemy;)
Ehhhh...słabi jesteśmy i tyle:)

.....czyli jak Pelasia. Długie Parówy są uparte i dobrze wiedzą, gdzie zacumować :cool3: . Pelasia pozdrawia Dziadunia!

Posted

A ja bym się chciała pochwalić...Pirek Senior zaczyna żyć...na wczorajszym spacerku ku mojemy zdziwieniu,ponieważ wcześniej zachowywał się jak typowy dziadzio,chłopak podniósł nózkę do siusiania,a spacerek przebył truchtem...zaczyna biegać:-o

Fajny ten mój Piruś awanturnik;)

Posted

A ja bym się chciała pochwalić...Pirek Senior zaczyna żyć...na wczorajszym spacerku ku mojemy zdziwieniu,ponieważ wcześniej zachowywał się jak typowy dziadzio,chłopak podniósł nózkę do siusiania,a spacerek przebył truchtem...zaczyna biegać:-o

Fajny ten mój Piruś awanturnik;-)

super, ze wraca do sił i dobrego humoru:lol: - a gdzie Piruś śpi??;)

Posted

Wytrzymuje,wytrzymuje...i chłopak ma się coraz lepiej:cool3:
Na spacerkach galopady,tarzanko,w domciu dopominamy się pieszczot ciągłym i montonnym szczekaniem,no i Pirek Senior nie chce z nikim innym zostać w domku,tylko ze mną.Jak zostaje z TZ lub moją mamą.jest sczekanie i wycie pod drzwiami lub na środku pokoju(Dziadziusiowi objętne bo i tak nie specjalnie widzi;) )Wzięłąm dziadka a teraz z chłopaka jeszcze młodziak wychodzi:razz: No i do kota się nawet troszkę przekonał:)

Posted

Nasza JAMNICZACZARODZIEJKA będzie musiała bardzo duzo prezentow kupować tyle chrześniaków:eviltong: :eviltong: :eviltong:
U mnie w Szczecinie tez co nieco lata jamnisi:evil_lol: :evil_lol:
Bea 1 może lepiej zacznij juz jeżdzić w odwiedziny do chrześniaków to do wiosny odwiedzisz wszystkie jamnisie:eviltong: :eviltong:

Posted

Ja również Gratuluję.Pircio-ładne imię.Nasza Jamnicza Czarodziejka ma cudnego Pircia-ja lubię Go nazywać-Pirosław:evil_lol:.Pirciu Seniorku będzie Ci dobrze u nowej Mamy,bo to wspaniały Człowiek o Wielkim Serduszku.A Seniorki potrafią kochać i to bardzo-zna, to z własnego doświadczenia.Atosik,Dżekuś i Hektorek pozdrawiają Pircia i Cioteczkę-ja oczywiście też.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Nasza JAMNICZACZARODZIEJKA będzie musiała bardzo duzo prezentow kupować tyle chrześniaków:eviltong: :eviltong: :eviltong:
U mnie w Szczecinie tez co nieco lata jamnisi:evil_lol: :evil_lol:
Bea 1 może lepiej zacznij juz jeżdzić w odwiedziny do chrześniaków to do wiosny odwiedzisz wszystkie jamnisie:eviltong: :eviltong:

bardzo śmieszne:eviltong:kupuj kanapę do pokoju to się nie opędzisz Cioteczko:evil_lol:na sofie nie lubię spać;)

Posted

Moriaaa napisał(a):
No pewnie ,że od Piracika...cioteczka Bea jako mama chrzestna teraz będzie Pirkowi Seniorowi prezenty na urodziny i Gwiazdkę kupować:eviltong:

chyba poszukam taniego kredytu, bo faktycznie mam tych chrześniaków trochę:evil_lol: