Moriaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Plany..plany..plany....jeden telefon i plany runeły. Dzwoni Hania ze schronu,facet przyprowadził jamnika,baaaardzo starego jamnika,nie chcieli go przyjąć,facet zgodził sie psiaka przetrzymać do czasu znalezienia domku...złudne nadzieje...wyszedł z psem...i przywiązał go do siatki przy przestanku pod schronem..Hania(forumowy KHAZAR) przyprowadziła psiaka do schronu...i oczywiście decyzja...pies nie nadaje si ę do adopcji...usypiamy:-o.A że Hania nasz kochana za szybko się nie poddaje,tel do mnie...i znów tymczas zajęty...;) Mamy adres faceta...nie zostawimy tego...psiak nie dość ,że porzucony,jest potwornie zaniedbany,chudy,zapchlony tak,że cały się ruszał(już się pożegnaliśmy z pchełkami;) ) No a oto bidulek Piruś Senior;) Quote
boksiedwa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Boże jak tak można :angryy::mad: Mam nadzieję, że dorwiecie s...... Quote
Moriaaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Dorwiemy...ja tego tak nie zostawię... W sumie to całe szczęście,że psiaka zostawił...jak włożyłam go do wanny i zaczęłam spłukiwać to oprócz tysiąca pcheł,leciała krwawa woda...on był cały we krwi..tego nie było widać jak był suchy...nie wiem od czego to było..może od pcheł...nie wiem..ale woda z dwie minuty spływała z niego czerwona:roll: Quote
boksiedwa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 q...mać to ja chyba mojego powinnam tak gdzieś podrzucić bo stary i brzydki a i zapaszek niemiły też rozsiewa :angryy: Jak bym dorwała tego s.... to by nie doczekał na przyjazd policji :mad::mad::mad::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
netti1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 moja sąsiadka kilka dni temu uspiła swojego staruszka boksia bo pierdział no i nie był juz ładny...miał na imie weston Quote
saskia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :angryy: :angryy: :angryy: Kaja, gratuluję serca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziadunio ma dużo szczescia, choć tak późno go odnalazło Quote
Moriaaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Ciotka...serca..ja poprostu wyboru nie miałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Pirek jest bomba...nie ma zębów,dolne kły mu tylko zostały,ale jak tylko kot się zbliża...oooo...Pirek przystępuje do ataku:p,stara się ugryźć i gonić, nózki mu się plączą...w każdym razie Pirek stary bo stary,ale kotom nie popuści:mad: Quote
Kar0la Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 O rany. Mój parówciu odszedł w wieku 18 lat, był stary, schorowany, pierdział, śmierdział a i tak walczyłam o każdy dzień. A tego wstrętnego dziada....:snipersm: Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 O twój parówcio jak mój Gamoń też rozdaje smierdzace całusy w usta i sie ich dopomina.Dodatkowo uwielbia lizanie stóp.:cool3: Quote
Moriaaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Dziadunio sie pokazuje..wiecie, on cały czas śpi, odsypia smutny czas:( Quote
Madzialenka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 zapytam znajomą czy by nie chciała się zaopiekowac. odszedł w zeszłym roku jej blisko 20 letni jamnik króliczy, bardzo podobny do tego Parówka. Tyle ,że jej psiak był juz prawie całkiem łysy ... Quote
Moriaaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Spytaj...ale nie wiem czy go oddam:cool3: Tak bardzo mi szkoda psiaka...już mu tak dobrze i znowu miałby zmieniać domek? :eviltong: Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To nie oddawaj:multi: :multi: :multi: Mój Gamoń miał 11 lat ajk go wzielam ze schronu .Patrzył tylko na mnie wybałuszonymi oczami ,nawet nie podszedł do siatki i sie trzasł.Obiecałam mu ze go zabiore i słowa dotrzymałam.Teraz stale pilnuje mojej nogi.:evil_lol: Quote
Bunia1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jejku te oczy z takim zielonkawym połyskiem, jak oczy mojego 14 letniego Dyzia. Też śmierdzi i pierdzi niemiłośiernie ale zajmuje najlepsze miejsce w łózku czyli na podusi. Quote
tanitka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Moriaaa nie oddawaj!!! mnie też dogomaniaczki "uszczęśliwiły" 11 letnią jamniczką- której wcale nie chciałam, bo nie lubię małych psów i co jest z nami pół roku, a kochamy sie jakby była z nami już te 11 lat!!! - wiemy co to śmierdzące buziaczki:loveu: Quote
boksiedwa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 tanitka napisał(a):Moriaaa nie oddawaj!!! mnie też dogomaniaczki "uszczęśliwiły" 11 letnią jamniczką- której wcale nie chciałam, bo nie lubię małych psów i co jest z nami pół roku, a kochamy sie jakby była z nami już te 11 lat!!! - wiemy co to śmierdzące buziaczki:loveu: ee tam nie prawda, Ty ją chciałaś tylko nie wiedziałas o tym :lol: Quote
Moriaaa Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Ciotki...nie oddaję...nie potrafię...wiem,że przez Pirka Seniora..tymczas będzie zajęty...ale jak ja mam go oddać...on mnie kocha...hahahaha...wczoraj była u mnie Hania...ta która wyrwała go ze schronu...no i cóz się okazało...chłopak niespecjalnie toleruje obcych...powarkuje...szczerzy dziąsła...Hania jeszcze mogła go moment pogłaskać...ale tylko chwilkę...bo on tylko pancie kocha i już:loveu::loveu::loveu:No i jak ja mogłabym go oddać...ehhhhh...super ten mój dziadek...a no i rano przychodzi do łożeczka...i merda ogonkiem, tak w przestrzeń,bo niespecjalnie widzi, ale liczy na to,że właśnie tam leże i zaraz go po tym chudym łebku wytarmosze;) Quote
myszon Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no pięknie Moriaaa, pięknie ... :loveu: Quote
enia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Oj Moriaaa Moriaaa ja już myslałam ,że mnie niczym nie zaskoczysz.......:lol: masz wielgachne serducho........i dzieki Ci za to.:loveu: zawsze czytam o Waszych psiakach ...... Quote
Moriaaa Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Enia ,to nie wielgachne serducho, tylko Pirek Senior poprostu mnie wybrał,a jak wiemy jamnikom ciężko poiedzieć NIE...jak podejmą decyzję to już klapa;) Tak więc mamy nowego domownika.:loveu: A no i chciałam rozwiać tu pewne przypuszczenia co do Pirka Seniora..z jego pysia nie unosi się żaden nieprzyjemny zapach...chłopak nie ma zębów:evil_lol: Quote
Recommended Posts