Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plany..plany..plany....jeden telefon i plany runeły.
Dzwoni Hania ze schronu,facet przyprowadził jamnika,baaaardzo starego jamnika,nie chcieli go przyjąć,facet zgodził sie psiaka przetrzymać do czasu znalezienia domku...złudne nadzieje...wyszedł z psem...i przywiązał go do siatki przy przestanku pod schronem..Hania(forumowy KHAZAR) przyprowadziła psiaka do schronu...i oczywiście decyzja...pies nie nadaje si ę do adopcji...usypiamy:-o.A że Hania nasz kochana za szybko się nie poddaje,tel do mnie...i znów tymczas zajęty...;)

Mamy adres faceta...nie zostawimy tego...psiak nie dość ,że porzucony,jest potwornie zaniedbany,chudy,zapchlony tak,że cały się ruszał(już się pożegnaliśmy z pchełkami;) )

No a oto bidulek Piruś Senior;)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorwiemy...ja tego tak nie zostawię...
W sumie to całe szczęście,że psiaka zostawił...jak włożyłam go do wanny i zaczęłam spłukiwać to oprócz tysiąca pcheł,leciała krwawa woda...on był cały we krwi..tego nie było widać jak był suchy...nie wiem od czego to było..może od pcheł...nie wiem..ale woda z dwie minuty spływała z niego czerwona:roll:

Posted

q...mać to ja chyba mojego powinnam tak gdzieś podrzucić bo stary i brzydki a i zapaszek niemiły też rozsiewa :angryy:
Jak bym dorwała tego s.... to by nie doczekał na przyjazd policji :mad::mad::mad::2gunfire::2gunfire::2gunfire:

Posted

Ciotka...serca..ja poprostu wyboru nie miałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale Pirek jest bomba...nie ma zębów,dolne kły mu tylko zostały,ale jak tylko kot się zbliża...oooo...Pirek przystępuje do ataku:p,stara się ugryźć i gonić, nózki mu się plączą...w każdym razie Pirek stary bo stary,ale kotom nie popuści:mad:

Posted

O rany. Mój parówciu odszedł w wieku 18 lat, był stary, schorowany, pierdział, śmierdział a i tak walczyłam o każdy dzień.

A tego wstrętnego dziada....:snipersm:

Posted

zapytam znajomą czy by nie chciała się zaopiekowac. odszedł w zeszłym roku jej blisko 20 letni jamnik króliczy, bardzo podobny do tego Parówka. Tyle ,że jej psiak był juz prawie całkiem łysy ...

Posted

To nie oddawaj:multi: :multi: :multi:
Mój Gamoń miał 11 lat ajk go wzielam ze schronu .Patrzył tylko na mnie wybałuszonymi oczami ,nawet nie podszedł do siatki i sie trzasł.Obiecałam mu ze go zabiore i słowa dotrzymałam.Teraz stale pilnuje mojej nogi.:evil_lol:

Posted

Jejku te oczy z takim zielonkawym połyskiem, jak oczy mojego 14 letniego Dyzia. Też śmierdzi i pierdzi niemiłośiernie ale zajmuje najlepsze miejsce w łózku czyli na podusi.

Posted

Moriaaa nie oddawaj!!! mnie też dogomaniaczki "uszczęśliwiły" 11 letnią jamniczką- której wcale nie chciałam, bo nie lubię małych psów i co jest z nami pół roku, a kochamy sie jakby była z nami już te 11 lat!!! - wiemy co to śmierdzące buziaczki:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
Moriaaa nie oddawaj!!! mnie też dogomaniaczki "uszczęśliwiły" 11 letnią jamniczką- której wcale nie chciałam, bo nie lubię małych psów i co jest z nami pół roku, a kochamy sie jakby była z nami już te 11 lat!!! - wiemy co to śmierdzące buziaczki:loveu:

ee tam nie prawda, Ty ją chciałaś tylko nie wiedziałas o tym :lol:

Posted

Ciotki...nie oddaję...nie potrafię...wiem,że przez Pirka Seniora..tymczas będzie zajęty...ale jak ja mam go oddać...on mnie kocha...hahahaha...wczoraj była u mnie Hania...ta która wyrwała go ze schronu...no i cóz się okazało...chłopak niespecjalnie toleruje obcych...powarkuje...szczerzy dziąsła...Hania jeszcze mogła go moment pogłaskać...ale tylko chwilkę...bo on tylko pancie kocha i już:loveu::loveu::loveu:No i jak ja mogłabym go oddać...ehhhhh...super ten mój dziadek...a no i rano przychodzi do łożeczka...i merda ogonkiem, tak w przestrzeń,bo niespecjalnie widzi, ale liczy na to,że właśnie tam leże i zaraz go po tym chudym łebku wytarmosze;)

Posted

Oj Moriaaa Moriaaa ja już myslałam ,że mnie niczym nie zaskoczysz.......:lol:
masz wielgachne serducho........i dzieki Ci za to.:loveu:
zawsze czytam o Waszych psiakach ......

Posted

Enia ,to nie wielgachne serducho, tylko Pirek Senior poprostu mnie wybrał,a jak wiemy jamnikom ciężko poiedzieć NIE...jak podejmą decyzję to już klapa;)
Tak więc mamy nowego domownika.:loveu:
A no i chciałam rozwiać tu pewne przypuszczenia co do Pirka Seniora..z jego pysia nie unosi się żaden nieprzyjemny zapach...chłopak nie ma zębów:evil_lol: