Jump to content
Dogomania

piękny trikolor Egon - oddany po 5 latach do schroniska, już stracił nadzieje na dom

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ja mam namiary do waszych gazet slaskich, do działu reklam,wszyscy napisali ,ze dadza ogloszenie tylko trzeba do nich napisac albo zadzwonic i opisac psiaka, ja jutro zadzwonie do 2 a moze ktos sie zajmie pozostałymi?wy tam jestescie na miejscu

Posted

cioteczki tu dostałam namiary z gazety ślaskiej w sprawie ogłoszen!moze ktoras wysle tam ogłoszonko bo ja juz daje do Mojego Psa a mam tu jeszcze nasze dolnośłąskie psy wiec nie dam rady wszystkiego-to info"Może Pani dać ogłoszenie za darmo (tylko koszt smsa - 2.44zł) wysyłając ogłoszenie smsem do rubryki Zwierzaki. Trzeba wpisać kod WFP (oznaczający rubrykę ,,Pies czeka na człowieka"), zrobić spację i później dać treść ogłoszenia, a następnie wysłać wiadomość na numer 72007. Całość razem z kodem i spacjami nie powinna przekroczyć 140 znaków.

Posted

Magdinko dzięki, spróbuję zredagować jakieś króciutkie ogłoszonko na te 140 znaków , chyba, że ktoś ma jakiś pomysł? Bo ja niestety nie umię krótko i na temat :oops:

Posted

140 znaków to faktycznie mało...Mysiu poszło Ci jakoś? Pomóc Ci? Ale super z tym ogłoszeniem w Moim Psie:razz: Magdinko :Rose: wielkie dzięki!!!

Posted

Tak sobie myślę, że napiszę na te 140 znaków ogłoszenie takie ogólne (nie o konkretnym psiaku), a jakby ktoś się odezwałam to bedę go polecać... Jak myślicie? :roll: