ewu Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 a Egon dalej w schronisku??:shake: Quote
Magdina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dziewczyny ja mam namiary do waszych gazet slaskich, do działu reklam,wszyscy napisali ,ze dadza ogloszenie tylko trzeba do nich napisac albo zadzwonic i opisac psiaka, ja jutro zadzwonie do 2 a moze ktos sie zajmie pozostałymi?wy tam jestescie na miejscu Quote
Mysia_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Magdinko, ja mogę napisać tylko napisz mi ich e-maile, bo ani dzwonić, ani osobiście tam pójść nie mam za bardzo jak (brak czasu:-( ) :oops: Quote
Magdina Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 egona dalam do wydruku w auto-gieldzie na 3.01 Quote
Diegula Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Egonek szuka kchanego i tego jedynego domku Quote
Diegula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Egonek skacze na pierwsza stronke po swój wymarzony domek! Quote
Magdina Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 cioteczki tu dostałam namiary z gazety ślaskiej w sprawie ogłoszen!moze ktoras wysle tam ogłoszonko bo ja juz daje do Mojego Psa a mam tu jeszcze nasze dolnośłąskie psy wiec nie dam rady wszystkiego-to info"Może Pani dać ogłoszenie za darmo (tylko koszt smsa - 2.44zł) wysyłając ogłoszenie smsem do rubryki Zwierzaki. Trzeba wpisać kod WFP (oznaczający rubrykę ,,Pies czeka na człowieka"), zrobić spację i później dać treść ogłoszenia, a następnie wysłać wiadomość na numer 72007. Całość razem z kodem i spacjami nie powinna przekroczyć 140 znaków. Quote
Magdina Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dam Egona w ramce z foto do Moj Pies-na luty ,na wiecej wydan mnie nie stac ale lepsze to niz nic Quote
Mysia_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Magdinko dzięki, spróbuję zredagować jakieś króciutkie ogłoszonko na te 140 znaków , chyba, że ktoś ma jakiś pomysł? Bo ja niestety nie umię krótko i na temat :oops: Quote
ewu Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 140 znaków to faktycznie mało...Mysiu poszło Ci jakoś? Pomóc Ci? Ale super z tym ogłoszeniem w Moim Psie:razz: Magdinko :Rose: wielkie dzięki!!! Quote
Mysia_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tak sobie myślę, że napiszę na te 140 znaków ogłoszenie takie ogólne (nie o konkretnym psiaku), a jakby ktoś się odezwałam to bedę go polecać... Jak myślicie? :roll: Quote
ewu Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 mi to się wydaje logiczne. wtedy byłaby szansa przy okazji dla innych piesków... Quote
Diegula Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Egonek pokazuje się na pierwszej stronie! Quote
Recommended Posts