Nikki Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zapraszam na bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204636-Kurtki-sk%C3%B3ropodobne-rozmiar-S-na-DT-dla-niewidomego-Badiego-do-29-marca-%29?p=16545450#post16545450[/url] Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Merime - 150 zł miesięcznie + worek karmy? Tylko jak my ten worek karmy będziemy dostarczać? Może policz wszystko w PLN i spróbujemy uzbierać deklaracje ;) Quote
Merime Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Worek w sensie metaforycznym ;) Proponuję karmę Brit: [url]http://www.telekarma.pl/p787/brit.adult.light.amp.senior.15.kg.htm[/url] Czyli wtedy wyszło by plus minus 250zł. Jeżeli w danym miesiącu będziemy na plusie, to od razu deklaruje, że tą kasę dokładamy do żarełka, wtedy wyjdzie mniej niż 250zł. Pasuje wam to? Quote
anula42 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 przesłałam dziś 200zł- deklaruję co miesiąc 100zł, jak bedą mogła wiecej to dam więcej... Quote
Merime Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='anula42']przesłałam dziś 200zł- deklaruję co miesiąc 100zł, jak bedą mogła wiecej to dam więcej...[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba umrę ze szczęścia!! Quote
anula42 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 proszę nie umieraj bo kto się nim zaopiekuje??? Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='Negrita8']podniosę psiunia, a [B]po 1szym mogę grosika przesłać[/B]...[/QUOTE] [quote name='danka4u1'] Dostałam na pw wiadomość od [COLOR=black][B]maszy44,[/B][/COLOR] że po 1 kwietnia pomoże też nam finansowo:loveu: Dziękujemy[/QUOTE] [quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie! Ode mnie poleci [B]20zł [/B][/QUOTE] [quote name='Juldan']Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się [B]coś[/B] dla Ciebie wysupłać:)[/QUOTE] [quote name='-pollacca']nie dziekujcie ,mnie tez serce boli i jestem czula na krzywdy zwierzat,wyslalam dzis pieniazki i mam nadzieje ze pomoga choc troche a Ja sciskam mocno mocno Badiego i zycze mu duzo zdrowka!!!Piszcie do mnie jak bede mogla to pomoge.teresa[/QUOTE] [quote name='Trisza']To jedziemy z koksem i zbieramy deklaracje.Jak już obiecałam wpłacam [B]20 zł[/B] Aleksandrze.Kto się dołączy???[/QUOTE] [quote name='Nikki']a ile pieniążka potrzeba na DT? ja nie moge sie zadeklarować, że będę wpłacać co miesiąc, ale moge wystawić [B]bazarek[/B], bo mam pare rzeczy niepotrzebnych[/QUOTE] [quote name='anula42']przesłałam dziś [B]200zł[/B]- deklaruję [B]co miesiąc 100zł[/B], jak bedą mogła wiecej to dam więcej...[/QUOTE] Zebrałam chyba wszystkie deklaracje. Trisza - zerknij i sprawdź proszę. I proszę na bieżąco info o wpłatach :) Czy pieniążki od pollacca i anula42 doszły? Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Wszystkim baaardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!! :loveu: :Rose: Quote
danka4u1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [B][COLOR=red]Kobiety, jestem w szoku.[/COLOR][/B] Taki wątek jak burza i tyle ludzi dobrej woli.[B] Aga,[/B] zebrałaś wszystkie informacje o deklaracjach- wysyłam zaproszenia na tony, zaglądam i trzymam rękę na pulsie w tych godzinach, w których [I]normalni[/I] śpią, bo w ciągu dnia nie mam możliwości zajrzeć tutaj[I]...[/I]ale i w nocy chodzą aniołki z prezentami dla biednych, schronowych psów. [B]Merime,[/B] przyznaj się, zakochałas się w tych anielskich, czekoladowych oczach. Ja też, ale mój pies zeżarłvby dziadka w 5 minut. Taki zazdrosny jedynak. [B]Nikki[/B], dzięki za błyskawiczny bazarek. Zaglądamy, podrzucamy, kupujemy i zapraszamy ludzi na zakupy.:multi::multi: Nie zwlekam dłuzej i wybieram się na żebry, bo jak znam zycie już Aga i Trisza dostarczą nam niedługo następne dziadeczki na cito do wyciągnięcia z azylu, by ubiec [I]adopcyjne zakusy dobrych ludzi.....[/I] [COLOR=red][B]Wszystkim zaangażowanym i wspierającym nas serdecznie, z całego serca dziękujemy.[/B][/COLOR] Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Trzeba jeszcze pomyśleć o transporcie... To kawał drogi.. Napiszę na wątku transportowym.. Na to też będzie potrzebna kasa.. Rozkłada mnie cosik, gorączka męczy, także dzisiaj pewnie długo nie posiedzę, wybaczcie.. Quote
danka4u1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Aguś, do wyreczka i leczyć się. Ja przejmuję straż nocną : Wy byłyście turaj cały dzień. Dobrze, ze zmieniłaś tutauł watku. jak postanowiłaś z bazarkiem? Nie lepiej wyekspediować najpierw Badiego; niewiele mu brakuje i szybko to poszło, a ja nadal tutaj dbam o niego..Rudzikowi też szykuje się bazarek. Napisz na transportowym- to potrwa, bo i tak nie mamy deklaracji, a może znajdzie się coś niedrogiego. Quote
Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Czyli nadal zbieramy na DT?...Brakuje stałych deklaracji.Obecnie uzbierałoby się na nieco ponad miesiąc a co dalej..... Quote
-pollacca Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Okey bede wysylac co miesiac 100zl sciskam wszystkie pieski i pozdrawiam serdecznie cala zaloge,dziekuje za opieke przy piesiach.teresa Quote
Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Z moich obliczeń wynika,że brakuje 10 zł!!!Może z deklaracji jednorazowych opłacimy transport??? Quote
Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Kiedy zaczynamy THE FINAL COUNTDOWN????:)))))))))) Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='-pollacca']Okey bede wysylac co miesiac 100zl sciskam wszystkie pieski i pozdrawiam serdecznie cala zaloge,dziekuje za opieke przy piesiach.teresa[/QUOTE] :loveu: :loveu: :Rose: Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 No myślę, że możemy bidusia wyciągać, jak się transport znajdzie :) No i pasuje chyba dać znać do azylu, że mamy dom.. Co Ty myślisz o tym Trisza?? Quote
Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A pewnie!!!!!!!!!!!Osobiście się skontaktuję, tylko na kiedy umawiać jego wyciągnięcie... Quote
Recommended Posts