Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na bazarek :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204636-Kurtki-sk%C3%B3ropodobne-rozmiar-S-na-DT-dla-niewidomego-Badiego-do-29-marca-%29?p=16545450#post16545450[/url]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Merime - 150 zł miesięcznie + worek karmy?

Tylko jak my ten worek karmy będziemy dostarczać? Może policz wszystko w PLN i spróbujemy uzbierać deklaracje ;)

Posted

Worek w sensie metaforycznym ;)

Proponuję karmę Brit: [url]http://www.telekarma.pl/p787/brit.adult.light.amp.senior.15.kg.htm[/url]

Czyli wtedy wyszło by plus minus 250zł. Jeżeli w danym miesiącu będziemy na plusie, to od razu deklaruje, że tą kasę dokładamy do żarełka, wtedy wyjdzie mniej niż 250zł.

Pasuje wam to?

Posted

[quote name='anula42']przesłałam dziś 200zł- deklaruję co miesiąc 100zł, jak bedą mogła wiecej to dam więcej...[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba umrę ze szczęścia!!

Posted

[quote name='Negrita8']podniosę psiunia, a [B]po 1szym mogę grosika przesłać[/B]...[/QUOTE]

[quote name='danka4u1']
Dostałam na pw wiadomość od [COLOR=black][B]maszy44,[/B][/COLOR] że po 1 kwietnia pomoże też nam finansowo:loveu: Dziękujemy[/QUOTE]

[quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie! Ode mnie poleci [B]20zł [/B][/QUOTE]

[quote name='Juldan']Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się [B]coś[/B] dla Ciebie wysupłać:)[/QUOTE]

[quote name='-pollacca']nie dziekujcie ,mnie tez serce boli i jestem czula na krzywdy zwierzat,wyslalam dzis pieniazki i mam nadzieje ze pomoga choc troche a Ja sciskam mocno mocno Badiego i zycze mu duzo zdrowka!!!Piszcie do mnie jak bede mogla to pomoge.teresa[/QUOTE]

[quote name='Trisza']To jedziemy z koksem i zbieramy deklaracje.Jak już obiecałam wpłacam [B]20 zł[/B] Aleksandrze.Kto się dołączy???[/QUOTE]

[quote name='Nikki']a ile pieniążka potrzeba na DT? ja nie moge sie zadeklarować, że będę wpłacać co miesiąc, ale moge wystawić [B]bazarek[/B], bo mam pare rzeczy niepotrzebnych[/QUOTE]

[quote name='anula42']przesłałam dziś [B]200zł[/B]- deklaruję [B]co miesiąc 100zł[/B], jak bedą mogła wiecej to dam więcej...[/QUOTE]

Zebrałam chyba wszystkie deklaracje.
Trisza - zerknij i sprawdź proszę.
I proszę na bieżąco info o wpłatach :)

Czy pieniążki od pollacca i anula42 doszły?

Posted

[B][COLOR=red]Kobiety, jestem w szoku.[/COLOR][/B] Taki wątek jak burza i tyle ludzi dobrej woli.[B] Aga,[/B] zebrałaś wszystkie informacje o deklaracjach- wysyłam zaproszenia na tony, zaglądam i trzymam rękę na pulsie w tych godzinach, w których [I]normalni[/I] śpią, bo w ciągu dnia nie mam możliwości zajrzeć tutaj[I]...[/I]ale i w nocy chodzą aniołki z prezentami dla biednych, schronowych psów.
[B]Merime,[/B] przyznaj się, zakochałas się w tych anielskich, czekoladowych oczach. Ja też, ale mój pies zeżarłvby dziadka w 5 minut. Taki zazdrosny jedynak.
[B]Nikki[/B], dzięki za błyskawiczny bazarek. Zaglądamy, podrzucamy, kupujemy i zapraszamy ludzi na zakupy.:multi::multi:
Nie zwlekam dłuzej i wybieram się na żebry, bo jak znam zycie już Aga i Trisza dostarczą nam niedługo następne dziadeczki na cito do wyciągnięcia z azylu, by ubiec [I]adopcyjne zakusy dobrych ludzi.....[/I]
[COLOR=red][B]Wszystkim zaangażowanym i wspierającym nas serdecznie, z całego serca dziękujemy.[/B][/COLOR]

Posted

Trzeba jeszcze pomyśleć o transporcie...

To kawał drogi.. Napiszę na wątku transportowym.. Na to też będzie potrzebna kasa..

Rozkłada mnie cosik, gorączka męczy, także dzisiaj pewnie długo nie posiedzę, wybaczcie..

Posted

Aguś, do wyreczka i leczyć się. Ja przejmuję straż nocną : Wy byłyście turaj cały dzień. Dobrze, ze zmieniłaś tutauł watku.
jak postanowiłaś z bazarkiem? Nie lepiej wyekspediować najpierw Badiego; niewiele mu brakuje i szybko to poszło, a ja nadal tutaj dbam o niego..Rudzikowi też szykuje się bazarek.
Napisz na transportowym- to potrwa, bo i tak nie mamy deklaracji, a może znajdzie się coś niedrogiego.

Posted

[quote name='-pollacca']Okey bede wysylac co miesiac 100zl sciskam wszystkie pieski i pozdrawiam serdecznie cala zaloge,dziekuje za opieke przy piesiach.teresa[/QUOTE]
:loveu: :loveu: :Rose:

Posted

No myślę, że możemy bidusia wyciągać, jak się transport znajdzie :)

No i pasuje chyba dać znać do azylu, że mamy dom.. Co Ty myślisz o tym Trisza??