LILUtosi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jak tam z kaską stoimy? Bo znowu mam połowę psów nie zapłaconych za wrzesień. Quote
paula_t Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Badulek póki co bezpieczny, ale trzeba będzie za jakiś czas działać znowu, żeby uzupełniać w miarę te wydatki. Quote
_Aga_ Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 No już niewiele zostało.. Nie damy rady trzech psiaków w hotelikach opłacać jedynie bazarkami... Badi jest już półtora roku w hotelu.. Zero odzewu na ogłoszenia... Quote
mila-ada Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Cioteczki, ile brakuje Badiemu do opłacenia hoteliku? Moja koleżanka Ania wspomogła go już gdy był zadłużony i pyta się jak jego sprawy stoją. Obiecałam, że się dowiem, czy nie ma długu. Quote
paula_t Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Długu nie ma, ale kasy coraz bardziej ubywa niestety. _Aga_, teraz póki jest jeszcze szansa wręcz trzeba się ratować bazarkami i wysyłanymi pw z prośbą o stałe deklaracje, nie ma wyboru, a potem może być za późno. Quote
_Aga_ Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 (edited) paula_t - my ciągle jedziemy na bazarkach. Dzięki bazarkom pomału spłacamy długi, zwierząt nam wciąż przybywa, robimy sobie nowe długi. Choćbym chciała, nie mam na tyle fajnych fantów, żeby utrzymać dwa psy tylko dzięki bazarkom. To jest 650 zł miesięcznie.. Osoby, które deklarowały - zniknęły. Jeśli zabraknie pieniędzy być może Badi po półtorarocznym pobycie w hoteliku będzie musiał wrócić do schroniska... Kto go utrzyma w hotelu do końca życia? Edited October 15, 2012 by _Aga_ Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='_Aga_']paula_t - my ciągle jedziemy na bazarkach. Dzięki bazarkom pomału spłacamy długi, zwierząt nam wciąż przybywa, robimy sobie nowe długi. Choćbym chciała, nie mam na tyle fajnych fantów, żeby utrzymać dwa psy tylko dzięki bazarkom. To jest 650 zł miesięcznie.. Osoby, które deklarowały - zniknęły. Jeśli zabraknie pieniędzy być może Badi po półtorarocznym pobycie w hoteliku będzie musiał wrócić do schroniska... Kto go utrzyma w hotelu do końca życia?[/QUOTE] Wiem _Aga_, że samymi bazarkami się nic nie zdziała, bo to jest tylko pomoc doraźna, na którą jeszcze potrzeba fantów, dlatego też napisałam o wysyłaniu wiadomości z prośbami o pomoc. To żmudna, długa robota, ale w inny sposób raczej się deklaracji nie znajdzie niestety. Można się podzielić literkami tak jak robiłyśmy to na wątku Aramisa, bo jedna osoba tego sama nie ogarnie. Quote
_Aga_ Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Ja już ledwo wyrabiam.. Prowadziłam 4 bazarki, dziś dwa razy na pocztę leciałam, obładowana torbami z przesyłkami :P Twoja wysłana swoją drogą ;) Rozliczam teraz, jeszcze trochę przesyłek muszę wysłać... I kolejne bazarki zaraz zacznę robić... Może ktoś podaruje dla Badusia jakieś fanciki na bazarek?? Plisssss......... Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 _Aga_, wiem o czym mówisz, bo mi się właśnie 2 skończyły, zaraz biorę się za pakowanie i jutro też lecę na pocztę :D Ja Ci dalej kaski nie przelałam, bo nie mam danych ani kwoty. Ja mogę trochę pomóc w wysyłaniu próśb o deklaracje, wezmę się za to na dniach. A co do rzeczy na bazarek napisz sobie może w sygnaturze, nie wiem czy to coś daje, ale widziałam, że niektóre Ciotki tak robią. Quote
Panna Marple Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='_Aga_']Ja już ledwo wyrabiam.. Prowadziłam 4 bazarki, dziś dwa razy na pocztę leciałam, obładowana torbami z przesyłkami :P Twoja wysłana swoją drogą ;) Rozliczam teraz, jeszcze trochę przesyłek muszę wysłać... I kolejne bazarki zaraz zacznę robić... Może ktoś podaruje dla Badusia jakieś fanciki na bazarek?? Plisssss.........[/QUOTE] Ksiązki lub filmy chcesz na bazarek? Quote
_Aga_ Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='Panna Marple']Ksiązki lub filmy chcesz na bazarek?[/QUOTE] Jasne, wszystko przyjmuję :) Quote
Panna Marple Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='_Aga_']Jasne, wszystko przyjmuję :)[/QUOTE] Ok, to skontaktujemy się na pw i ustalimy szczegóły: adres, na ktory mam wysłać, etc Quote
paula_t Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Panna Marple']Ok, to skontaktujemy się na pw i ustalimy szczegóły: adres, na ktory mam wysłać, etc[/QUOTE] Panna Marple jak zwykle niezawodna :) Moje źródełko też niestety wysycha, a jak patrzyłam na ilość rzeczy, które miałam na bazarki, to sądziłam, że na tyyyyyyyle czasu starczy;) Quote
_Aga_ Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Ja się coraz bardziej boję.. Sebek ma już długu prawie 300 zł... Nie wyrobię z tymi bazarkami... :( Jestem załamana :( I nie ma, tak jak w przypadku Badiego, żadnego odzewu na ogłoszenia :( :( Koszmar jakiś... :( Quote
margoth137 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ja co prawda spakowałam juz pudło na bazar dla 2 nieszczęśliwców, ale cos znajdę dla Badusia, jakieś ciuszki, książke, prosze o wysłanie pw z adresem do kogo wysłać paczkę;) Quote
_Aga_ Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Dziękuję :Rose: Pewnie do mnie, bo ja robię bazarki ;) Wyślę Ci adres na pw. Quote
Panna Marple Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='_Aga_']Dziękuję :Rose: Pewnie do mnie, bo ja robię bazarki ;) Wyślę Ci adres na pw.[/QUOTE] I ja też chcę adresik Quote
aga.k Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dopisuje kolejne wpłaty dla Badiego: 20 zł - yucca za październik (03.10.2012) 20 zł - xmatrix (05.10.2012) 20 zł - moja deklaracja (10.10.2012) 50 zł - Jolanta A. (05.09.2012) 150 zł - Jadwiga M. (12.09.2012) 25 zł - Anna G. (18.09.2012) 20 zł - Trisza (18.09.2012) wydatki dopłata za wrzesień - 260 zł (10.10.2012) Nie zrobiłam przelewu za paliwo bo nie wiem ile. uzupełniam wszystko w poście 1604 stan konta Badiego = 748,10 zł Quote
paula_t Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Widzisz _Aga_ i rzeczy na bazarki się znalazły ;) Quote
margoth137 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 paczuszkę z fantami wysłałam do Agi w piątek, mało tego, ale zawsze coś;) Quote
edek Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Mogę dać 10 zł stałej od przyszłego miesiąca dla Badiego. Poproszę nr konta. Quote
Recommended Posts