Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już niewiele zostało..

Nie damy rady trzech psiaków w hotelikach opłacać jedynie bazarkami...

Badi jest już półtora roku w hotelu.. Zero odzewu na ogłoszenia...

Posted

Cioteczki, ile brakuje Badiemu do opłacenia hoteliku? Moja koleżanka Ania wspomogła go już gdy był zadłużony i pyta się jak jego sprawy stoją. Obiecałam, że się dowiem, czy nie ma długu.

Posted

Długu nie ma, ale kasy coraz bardziej ubywa niestety.
_Aga_, teraz póki jest jeszcze szansa wręcz trzeba się ratować bazarkami i wysyłanymi pw z prośbą o stałe deklaracje, nie ma wyboru, a potem może być za późno.

Posted (edited)

paula_t - my ciągle jedziemy na bazarkach. Dzięki bazarkom pomału spłacamy długi, zwierząt nam wciąż przybywa, robimy sobie nowe długi. Choćbym chciała, nie mam na tyle fajnych fantów, żeby utrzymać dwa psy tylko dzięki bazarkom. To jest 650 zł miesięcznie..

Osoby, które deklarowały - zniknęły. Jeśli zabraknie pieniędzy być może Badi po półtorarocznym pobycie w hoteliku będzie musiał wrócić do schroniska...

Kto go utrzyma w hotelu do końca życia?

Edited by _Aga_
Posted

[quote name='_Aga_']paula_t - my ciągle jedziemy na bazarkach. Dzięki bazarkom pomału spłacamy długi, zwierząt nam wciąż przybywa, robimy sobie nowe długi. Choćbym chciała, nie mam na tyle fajnych fantów, żeby utrzymać dwa psy tylko dzięki bazarkom. To jest 650 zł miesięcznie..

Osoby, które deklarowały - zniknęły. Jeśli zabraknie pieniędzy być może Badi po półtorarocznym pobycie w hoteliku będzie musiał wrócić do schroniska...

Kto go utrzyma w hotelu do końca życia?[/QUOTE]

Wiem _Aga_, że samymi bazarkami się nic nie zdziała, bo to jest tylko pomoc doraźna, na którą jeszcze potrzeba fantów, dlatego też napisałam o wysyłaniu wiadomości z prośbami o pomoc. To żmudna, długa robota, ale w inny sposób raczej się deklaracji nie znajdzie niestety. Można się podzielić literkami tak jak robiłyśmy to na wątku Aramisa, bo jedna osoba tego sama nie ogarnie.

Posted

Ja już ledwo wyrabiam.. Prowadziłam 4 bazarki, dziś dwa razy na pocztę leciałam, obładowana torbami z przesyłkami :P Twoja wysłana swoją drogą ;)

Rozliczam teraz, jeszcze trochę przesyłek muszę wysłać... I kolejne bazarki zaraz zacznę robić...

Może ktoś podaruje dla Badusia jakieś fanciki na bazarek?? Plisssss.........

Posted

_Aga_, wiem o czym mówisz, bo mi się właśnie 2 skończyły, zaraz biorę się za pakowanie i jutro też lecę na pocztę :D
Ja Ci dalej kaski nie przelałam, bo nie mam danych ani kwoty.
Ja mogę trochę pomóc w wysyłaniu próśb o deklaracje, wezmę się za to na dniach. A co do rzeczy na bazarek napisz sobie może w sygnaturze, nie wiem czy to coś daje, ale widziałam, że niektóre Ciotki tak robią.

Posted

[quote name='_Aga_']Ja już ledwo wyrabiam.. Prowadziłam 4 bazarki, dziś dwa razy na pocztę leciałam, obładowana torbami z przesyłkami :P Twoja wysłana swoją drogą ;)

Rozliczam teraz, jeszcze trochę przesyłek muszę wysłać... I kolejne bazarki zaraz zacznę robić...

Może ktoś podaruje dla Badusia jakieś fanciki na bazarek?? Plisssss.........[/QUOTE] Ksiązki lub filmy chcesz na bazarek?

Posted

[quote name='Panna Marple']Ok, to skontaktujemy się na pw i ustalimy szczegóły: adres, na ktory mam wysłać, etc[/QUOTE]

Panna Marple jak zwykle niezawodna :)
Moje źródełko też niestety wysycha, a jak patrzyłam na ilość rzeczy, które miałam na bazarki, to sądziłam, że na tyyyyyyyle czasu starczy;)

Posted

Ja się coraz bardziej boję.. Sebek ma już długu prawie 300 zł... Nie wyrobię z tymi bazarkami... :( Jestem załamana :( I nie ma, tak jak w przypadku Badiego, żadnego odzewu na ogłoszenia :( :( Koszmar jakiś... :(

Posted

dopisuje kolejne wpłaty dla Badiego:
20 zł - yucca za październik (03.10.2012)
20 zł - xmatrix (05.10.2012)
20 zł - moja deklaracja (10.10.2012)

50 zł - Jolanta A. (05.09.2012)
150 zł - Jadwiga M. (12.09.2012)
25 zł - Anna G. (18.09.2012)
20 zł - Trisza (18.09.2012)

wydatki
dopłata za wrzesień - 260 zł (10.10.2012)

Nie zrobiłam przelewu za paliwo bo nie wiem ile.
uzupełniam wszystko w poście 1604

stan konta Badiego = 748,10 zł