Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brak czasu na wszystko. Dzis bylismy z jednym pieskiem na kastracji we wrocku a zaraz potem do Milicza zawieźć psa do nowego domku. Wróciliśmy duzo po 22, pozniej karminie no i jestem dopiero.

Posted (edited)

w poście 1478 uzupełniam wpłaty:
20 zł - 25.08.2012 koleżanka mojej mamy
20 zł - 31.08.2012 yucca za wrzesień
20 zł - 10.09.2012 ja

i na konto OTOZ
50 zł - 06.08.2012 Jolanta A.

puściłam przelew za sierpień 350 zł

czyli stan konta Badiego dziś to [B]703,10 zł[/B]

Edited by aga.k
Posted

Badiemu nie brakuje na razie, ale znalazłam dwa psiaki też od LILU, które mają niemałe długi...

Ramzes [B]787,23zł[/B] długu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215447-RAMZES-ponad-700-z%C5%82-na-minusie-a-jeszcze-jest-Atos-i-Emka[/url]!

oraz

Bąbel z długiem [B]669,36 zł [/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217902-B%C4%85bel-w-ds!-%29-RATUNKU!-700Z%C5%82-D%C5%81UGU!-RATUNKU/page9[/url]

Lilu to ma szczęście do zadłużonych psiaków...

Posted

Moi rodzice posadzili na działce winogrona, żeby ładnie oplatały altankę i moja psinka dzisiaj wyjadła wszystkie na wysokości mniej więcej 30cm (czyli jego wysokości) i od razu mi się Badulek przypomniał jak agrest jadł:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Moi rodzice posadzili na działce winogrona, żeby ładnie oplatały altankę i moja psinka dzisiaj wyjadła wszystkie na wysokości mniej więcej 30cm (czyli jego wysokości) i od razu mi się Badulek przypomniał jak agrest jadł:loveu:[/QUOTE]
Uważaj na winogrona, mój wet mowił mi, że nie są wskazane

Posted

Serio nie wolno?? Cholercia, przeraziłaś mnie teraz trochę,dziękuję, że mi napisałaś, idę o tym poczytać. Muszę powiedzieć rodzicom w takim razie, żeby zabezpieczyli w takim razie to jakoś przed nim, bo nie idzie go od tego oderwać...

Posted

Tak mi wet kiedyś powiedział, że winogrona ( i rodzynki, czyli to samo, ale suszone) nie są wskazane, ale to chyba dotyczyło stalego podjadania, nie pamiętam już, ale utkwiło mi w pamięci. Źle wpływają na nerki