Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_']Zupełnie nieźle się bazarek kręci :)

Super fanty :)

Jeden i mnie kusi ;) :lol:[/QUOTE]

Kręci dzięki katarzyna09, bo biedna cały dzień dzisiaj zaproszenia wysyłała, potrzeba więcej osób, bo nie ma opcji, żebyśmy to we dwójkę wszystko ogarnęły :/

Posted

[quote name='_Aga_']Nasz bazarek też marnie się kręcił.. Nie dałam już rady zapraszać.. A tyle fajnych fantów..[/QUOTE]

Wiem, tak to jest niestety :/ Szkoda, bo samo zrobienie bazarku zajmuje kupę czasu (zdjęcia, opisy, mierzenie, ciągłe odpisywanie, zaznaczanie, a potem wysyłanie pw, dopasowanie nicków do adresów i fantów, pakowanie, wysyłanie), a tu jeszcze ludzi trzeba pospraszać. Dopóki ktoś nie zrobi sporego bazarku, to nie zdaje sobie sprawy ile roboty trzeba w to włożyć (ja też na początku myślałam, że to takie hop siup, a tu się niemiło przekonałam...) .

Posted

[quote name='Aimez_moi']Teraz jest okres wakacji i bazarki nie maja duzo odwiedzajacych i kupujacych.....[/QUOTE]

[quote name='_Aga_']Dokładnie...[/QUOTE]

Nie martwić się ciotki, damy radę :D

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, udało się zebrać na bazarku 496zł na 3 psiaki, a więc 166zł dla Badiego :) Numer konta mam, więc jak tylko wpłyną pieniążki od razu przeleję :)[/QUOTE]
Super :multi:
Dziękujemy paula_t :Rose:

Posted

wpłynęło jeszcze 13 zł za bazarku od paula_t

jutro postaram się spisać jakoś razem te wszystkie wpłaty do mnie, bo dziś zapiernicz w pracy...

Dziewczyny czy za czerwiec jest zapłacone do Lilu? Patrzę w te rozliczenia i niewiele rozumiem :oops: