paula_t Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Panna Marple']nieprawda:niedowia: byłam i kupilam:lol:. Pamiętam o Badusiu:lol:[/QUOTE] Ale to po moim poście ;) Quote
_Aga_ Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Zupełnie nieźle się bazarek kręci :) Super fanty :) Jeden i mnie kusi ;) :lol: Quote
paula_t Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='_Aga_']Zupełnie nieźle się bazarek kręci :) Super fanty :) Jeden i mnie kusi ;) :lol:[/QUOTE] Kręci dzięki katarzyna09, bo biedna cały dzień dzisiaj zaproszenia wysyłała, potrzeba więcej osób, bo nie ma opcji, żebyśmy to we dwójkę wszystko ogarnęły :/ Quote
_Aga_ Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Nasz bazarek też marnie się kręcił.. Nie dałam już rady zapraszać.. A tyle fajnych fantów.. Quote
paula_t Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='_Aga_']Nasz bazarek też marnie się kręcił.. Nie dałam już rady zapraszać.. A tyle fajnych fantów..[/QUOTE] Wiem, tak to jest niestety :/ Szkoda, bo samo zrobienie bazarku zajmuje kupę czasu (zdjęcia, opisy, mierzenie, ciągłe odpisywanie, zaznaczanie, a potem wysyłanie pw, dopasowanie nicków do adresów i fantów, pakowanie, wysyłanie), a tu jeszcze ludzi trzeba pospraszać. Dopóki ktoś nie zrobi sporego bazarku, to nie zdaje sobie sprawy ile roboty trzeba w to włożyć (ja też na początku myślałam, że to takie hop siup, a tu się niemiło przekonałam...) . Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Teraz jest okres wakacji i bazarki nie maja duzo odwiedzajacych i kupujacych..... Quote
paula_t Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aimez_moi']Teraz jest okres wakacji i bazarki nie maja duzo odwiedzajacych i kupujacych.....[/QUOTE] [quote name='_Aga_']Dokładnie...[/QUOTE] Nie martwić się ciotki, damy radę :D Quote
paula_t Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ciotki, rozliczyłam do końca bazarek, powysyłałam wszystko i podliczyłam, było 13zł nadpłat, które przed chwilką przelałam :) Dobranoc Badusiu:loveu: Quote
Panna Marple Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Hej hej Badulinku! to ja panna Marple, cioteczka twoja. Co u Ciebie? Quote
LILUtosi Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zrobie mu fotki po środzie. Wezmę trzy dni urlopu i sie oporzadze. Quote
paula_t Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='LILUtosi']Zrobie mu fotki po środzie. Wezmę trzy dni urlopu i sie oporzadze.[/QUOTE] Nie ma problemu, będziemy cierpliwie czekać :) Quote
paula_t Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ciotki, udało się zebrać na bazarku 496zł na 3 psiaki, a więc 166zł dla Badiego :) Numer konta mam, więc jak tylko wpłyną pieniążki od razu przeleję :) Quote
LILUtosi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 A mnie się udało zrobić wczoraj fotki badyemu. Jak wyżera mi agrest z drzewek :mad: Quote
_Aga_ Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='paula_t']Ciotki, udało się zebrać na bazarku 496zł na 3 psiaki, a więc 166zł dla Badiego :) Numer konta mam, więc jak tylko wpłyną pieniążki od razu przeleję :)[/QUOTE] Super :multi: Dziękujemy paula_t :Rose: Quote
aga.k Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 wpłynęło jeszcze 13 zł za bazarku od paula_t jutro postaram się spisać jakoś razem te wszystkie wpłaty do mnie, bo dziś zapiernicz w pracy... Dziewczyny czy za czerwiec jest zapłacone do Lilu? Patrzę w te rozliczenia i niewiele rozumiem :oops: Quote
Recommended Posts