yucca Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 I jak tam Badi wygląda z finansami? Jest jeszcze jakieś zadłużenie? Bo wyczytałam, że coś jeszcze zalegamy z opłatami. Rozliczonko by się przydało... Quote
ewakrakow Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [B]Wygląda na to, że jest pokryty cały czerwiec i coś z lipca u LILU, ale to ją proszę żeby to podsumowała bo ostatnio te jednorazowe wpłaty szły do niej. [/B] [B][SIZE=3]LILU? Zrobisz aktualizację stanu finansów Badiego u Ciebie[/SIZE][SIZE=4]? Dzięki:)[/SIZE] Aga_K osobno zbiera na osobnym koncie deklaracje stałe dla Badiego i będzie robić na bieżąco przelewy czynszowe na Badiego. Aktualizacja na 1 stronie też by się przydała. Dzięki:) [/B] [B]a [SIZE=5]dług[/SIZE] jest u Efry za to co założyła na luty - wg mojej wiedzy 223,10zł pisałam do _Aga_ kilkukrotnie o potwierdzenie tej kwoty, ale nie doczekałam się odpowiedzi na pierwszej stronie jest w każdym razie kwota [SIZE=5]223,10zł jako dług [/SIZE][/B] [B]po konsultacji z Paula_T zamierzamy spłacic ten dług Efrze z tego bazarku [SIZE=5] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228123-Dla-%C5%9Alepego-Badiego-liczy-si%C4%99-KA%C5%BBDY-grosz-do-24-06-do-godz-22[/url][/SIZE] [/B] [B]spłata nastąpi końcem czerwca a nawet początkiem lipca, bo bazar kończy się dopiero 24 czerwca [B]i wtedy dopi[/B]ero Badi będzie oddłużony:)[/B] [B]w razie pytań, uwag i wątpliwości pisać:)[/B] Quote
marta0731 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='ewakrakow']Dzień dobry cioteczki, [B]dziś się kończy bazarek Lilu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zad%C5%82u%C5%BConych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zadłużonych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/URL][/B] na zadłużone pieski, skoro Badi ma już pokryte zaległości u Lilu (zapłacony czerwiec i coś tam zostało na lipiec, nie wiem ile?) to proponuje żeby te pieniążki poszły na bardziej potrzebujące w tym momencie psiaki - Zenka i Amber ??? mam nadzieję, że sie nie wtrącam za bardzo proponując to[/QUOTE] To bazarek Lilu, więc na pewno dla Zenka i Abry Dobrze, że Badik wyszedł na prostą, cobyśmy tylko ciotki nie osiadły na laurach ;) Jak to się mówi: ręka na pulsie :D Quote
marta0731 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Mam taką super ciocię, która zawsze robi mi banerki za darmo, ewentualnie "coś tam" wysyłam na jej psiaki Teraz baner nieaktualny, to mogłabym poprosić o nowy Tylko powiedzcie jaki byłby dobry, z pysiem smutnym Badiego zza krat :( taki smutny, czy raczej jakaś nowa fotka radosna...? No i propozycje wpisu proszę :) Quote
ewakrakow Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='marta0731']Mam taką super ciocię, która zawsze robi mi banerki za darmo, ewentualnie "coś tam" wysyłam na jej psiaki Teraz baner nieaktualny, to mogłabym poprosić o nowy Tylko powiedzcie jaki byłby dobry, z pysiem smutnym Badiego zza krat :( taki smutny, czy raczej jakaś nowa fotka radosna...? No i propozycje wpisu proszę :)[/QUOTE] fajny pomysł:) czekamy na pomysły ja na razie nie mam weny... Quote
LILUtosi Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nic więcej nie przyszło. Ostatnia wpłata była 120zł z bazarku. Ale już ją podawałam. Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='LILUtosi']Nic więcej nie przyszło. Ostatnia wpłata była 120zł z bazarku. Ale już ją podawałam.[/QUOTE] dzień dobry, ale Badi ma u Ciebie zapłacony czerwiec i ile za lipiec? żeby wiedzieć ile za lipiec czynszu zostało Quote
LILUtosi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mogę podliczyć to ale jak te wpłaty co podaje wpiszemy na pierwszą stronę to łatwo będzie wszystko podliczyć no i będzie czarno na białym. Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 to podlicz bardzo Cię proszę, bo niestety dziewczyny rzadko są na wątku i rzadko to aktualizują jak obliczysz to już łatwo będzie porządek zachować Quote
aga.k Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 U mnie na koncie czeka w sumie 190 zł dla Badiego, pisałam gdzieś tam wcześniej (40 od TŻ KATEKERMIT i 150 od Panna Marple deklaracje za 5 miesięcy od czerwca do października). Lilu daj znać proszę jak będę miała to wpłacić do Ciebie bo trochę nie ogarniam tych rozliczeń :oops: Na konto Efry poszła moja ostatania deklaracja 20 zł (11.06.2012) i ma już jej nie wracać do mnie, czyli to zostanie na poczet jej długu. Kwotę długu musi Aga potwierdzić bo ja się chyba nie doliczę. Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 do tej pory było podane że dług u Efry to 223,10zł, wczoraj jedna dobra duszyczka z dogo wpłaciła na jej konto końcówkę 23,10zł, skoro Ty Aga przelałas 20zł to aktualnie dług [B]223,10-23,10-20[/B]= [B]180zł [/B] proszę jeszcze Age o potwierdzenie tej sumy i jakby Efra potwierdziła że te 23,10zł dotarły reszta długu dla Efry będzie pokryta z bazarku dla badiego Quote
_Aga_ Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 ewakrakow - nie było mnie teraz 3 dni, ale przeważnie jestem codziennie i na bieżąco uzupełniam finanse Badiego w trzecim poście ;) Z moich obliczeń zapłacony jest cały czerwiec, zostało troszkę na lipiec + wpłaty na konto aga.k. efra liczy - ma mi dać znać, bo jej wyszło inaczej niż mi, że długu już nie ma.. Nie wiem, jak ona to liczyła, ale czekam aż na spokojnie sprawdzi to raz jeszcze. W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka. Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='_Aga_']ewakrakow - nie było mnie teraz 3 dni, ale przeważnie jestem codziennie i na bieżąco uzupełniam finanse Badiego w trzecim poście ;) Z moich obliczeń zapłacony jest cały czerwiec, zostało troszkę na lipiec + wpłaty na konto aga.k. efra liczy - ma mi dać znać, bo jej wyszło inaczej niż mi, że długu już nie ma.. Nie wiem, jak ona to liczyła, ale czekam aż na spokojnie sprawdzi to raz jeszcze. W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka.[/QUOTE] _Aga_ nie ma problemu jak Cię nie ma - każdy ma swoje sprawy, wystarczy raz na czas aktualizacja, tylko chciałam tą sprawę z pieniążkami Efry wyjaśnić. To niech ona w takim razie spokojnie policzy, żeby stratna nie była a jak policzy to wtedy będziemy działać, bo się bałagan zrobił. [B]Masz rację - najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco[/B] Quote
ewakrakow Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dzień dobry wszystkim przyjaciołom Badiego:) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-9rwb8FbEtwg/TZIcWDjUYBI/AAAAAAAAG8s/m_u2VxbGz_M/s512/IMG_1460.JPG[/IMG] Quote
yucca Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Witam się pięknie w ten deszczowo-burzowy poranek :kaffee_2: Quote
paula_t Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Chyba w mega gorący tak, że się nie da wytrzymać...uffff... nawet mój Bandzior nie chce łazić, jak normalnie potrafimy odwalić ponad godzinne spacerki, tylko leży na kafelkach i umiera z gorąca :) Dzień dobry grubaskowi kochanemu:loveu: Quote
marta0731 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='_Aga_'] efra liczy - ma mi dać znać, bo jej wyszło inaczej niż mi, że długu już nie ma.. Nie wiem, jak ona to liczyła, ale czekam aż na spokojnie sprawdzi to raz jeszcze. W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka.[/QUOTE] Oczywiście Efra nie może być stratna... i jeśli trzeba, to się odda Ale nie będę ukrywać, że rozliczenia Badiego są ...... ciężkie...... Inaczej jak ktoś w tym "siedzi" i wie o co chodzi, a inaczej dla takich jak ja, które "coś wpłacą" i nie skupiają się na poście rozliczeniowym Dziewczyny, musicie to oganąć Bo teraz piszecie, że u Efry niby nie ma długu, a najpierw był, a potem się okaże, że się pojawi może z powrotem Kołomyja się zrobiła naprawdę................ Ktoś to musi ogarnąć Quote
Recommended Posts