Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak tam Badi wygląda z finansami? Jest jeszcze jakieś zadłużenie? Bo wyczytałam, że coś jeszcze zalegamy z opłatami. Rozliczonko by się przydało...

Posted

[B]Wygląda na to, że jest pokryty cały czerwiec i coś z lipca u LILU, ale to ją proszę żeby to podsumowała bo ostatnio te jednorazowe wpłaty szły do niej.
[/B]
[B][SIZE=3]LILU? Zrobisz aktualizację stanu finansów Badiego u Ciebie[/SIZE][SIZE=4]? Dzięki:)[/SIZE]

Aga_K osobno zbiera na osobnym koncie deklaracje stałe dla Badiego i będzie robić na bieżąco przelewy czynszowe na Badiego. Aktualizacja na 1 stronie też by się przydała. Dzięki:)
[/B]
[B]a [SIZE=5]dług[/SIZE] jest u Efry za to co założyła na luty - wg mojej wiedzy 223,10zł
pisałam do _Aga_ kilkukrotnie o potwierdzenie tej kwoty, ale nie doczekałam się odpowiedzi
na pierwszej stronie jest w każdym razie kwota [SIZE=5]223,10zł jako dług
[/SIZE][/B]
[B]po konsultacji z Paula_T zamierzamy spłacic ten dług Efrze z tego bazarku
[SIZE=5]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228123-Dla-%C5%9Alepego-Badiego-liczy-si%C4%99-KA%C5%BBDY-grosz-do-24-06-do-godz-22[/url][/SIZE]
[/B]
[B]spłata nastąpi końcem czerwca a nawet początkiem lipca, bo bazar kończy się dopiero 24 czerwca

[B]i wtedy dopi[/B]ero Badi będzie oddłużony:)[/B]

[B]w razie pytań, uwag i wątpliwości pisać:)[/B]

Posted

[quote name='ewakrakow']Dzień dobry cioteczki,

[B]dziś się kończy bazarek Lilu
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zad%C5%82u%C5%BConych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zadłużonych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/URL][/B]

na zadłużone pieski, skoro Badi ma już pokryte zaległości u Lilu (zapłacony czerwiec i coś tam zostało na lipiec, nie wiem ile?)
to proponuje żeby te pieniążki poszły na bardziej potrzebujące w tym momencie psiaki - Zenka i Amber

??? mam nadzieję, że sie nie wtrącam za bardzo proponując to[/QUOTE]

To bazarek Lilu, więc na pewno dla Zenka i Abry
Dobrze, że Badik wyszedł na prostą, cobyśmy tylko ciotki nie osiadły na laurach ;)

Jak to się mówi: ręka na pulsie :D

Posted

Mam taką super ciocię, która zawsze robi mi banerki za darmo, ewentualnie "coś tam" wysyłam na jej psiaki
Teraz baner nieaktualny, to mogłabym poprosić o nowy
Tylko powiedzcie jaki byłby dobry, z pysiem smutnym Badiego zza krat :( taki smutny,
czy raczej jakaś nowa fotka radosna...?
No i propozycje wpisu proszę :)

Posted

[quote name='marta0731']Mam taką super ciocię, która zawsze robi mi banerki za darmo, ewentualnie "coś tam" wysyłam na jej psiaki
Teraz baner nieaktualny, to mogłabym poprosić o nowy
Tylko powiedzcie jaki byłby dobry, z pysiem smutnym Badiego zza krat :( taki smutny,
czy raczej jakaś nowa fotka radosna...?
No i propozycje wpisu proszę :)[/QUOTE]

fajny pomysł:) czekamy na pomysły
ja na razie nie mam weny...

Posted

[quote name='LILUtosi']Nic więcej nie przyszło. Ostatnia wpłata była 120zł z bazarku. Ale już ją podawałam.[/QUOTE]

dzień dobry, ale Badi ma u Ciebie zapłacony czerwiec i ile za lipiec? żeby wiedzieć ile za lipiec czynszu zostało

Posted

U mnie na koncie czeka w sumie 190 zł dla Badiego, pisałam gdzieś tam wcześniej (40 od TŻ KATEKERMIT i 150 od Panna Marple deklaracje za 5 miesięcy od czerwca do października).
Lilu daj znać proszę jak będę miała to wpłacić do Ciebie bo trochę nie ogarniam tych rozliczeń :oops:
Na konto Efry poszła moja ostatania deklaracja 20 zł (11.06.2012) i ma już jej nie wracać do mnie, czyli to zostanie na poczet jej długu. Kwotę długu musi Aga potwierdzić bo ja się chyba nie doliczę.

Posted

do tej pory było podane że dług u Efry to 223,10zł, wczoraj jedna dobra duszyczka z dogo wpłaciła na jej konto końcówkę 23,10zł, skoro Ty Aga przelałas 20zł to aktualnie dług [B]223,10-23,10-20[/B]= [B]180zł
[/B]
proszę jeszcze Age o potwierdzenie tej sumy i jakby Efra potwierdziła że te 23,10zł dotarły
reszta długu dla Efry będzie pokryta z bazarku dla badiego

Posted

ewakrakow - nie było mnie teraz 3 dni, ale przeważnie jestem codziennie i na bieżąco uzupełniam finanse Badiego w trzecim poście ;)

Z moich obliczeń zapłacony jest cały czerwiec, zostało troszkę na lipiec + wpłaty na konto aga.k.

efra liczy - ma mi dać znać, bo jej wyszło inaczej niż mi, że długu już nie ma.. Nie wiem, jak ona to liczyła, ale czekam aż na spokojnie sprawdzi to raz jeszcze.

W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka.

Posted

[quote name='_Aga_']ewakrakow - nie było mnie teraz 3 dni, ale przeważnie jestem codziennie i na bieżąco uzupełniam finanse Badiego w trzecim poście ;)

Z moich obliczeń zapłacony jest cały czerwiec, zostało troszkę na lipiec + wpłaty na konto aga.k.

efra liczy - ma mi dać znać, bo jej wyszło inaczej niż mi, że długu już nie ma.. Nie wiem, jak ona to liczyła, ale czekam aż na spokojnie sprawdzi to raz jeszcze.

W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka.[/QUOTE]

_Aga_ nie ma problemu jak Cię nie ma - każdy ma swoje sprawy, wystarczy raz na czas aktualizacja, tylko chciałam tą sprawę z pieniążkami Efry wyjaśnić.
To niech ona w takim razie spokojnie policzy, żeby stratna nie była a jak policzy to wtedy będziemy działać, bo się bałagan zrobił.

[B]Masz rację - najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco[/B]

Posted

Chyba w mega gorący tak, że się nie da wytrzymać...uffff... nawet mój Bandzior nie chce łazić, jak normalnie potrafimy odwalić ponad godzinne spacerki, tylko leży na kafelkach i umiera z gorąca :)
Dzień dobry grubaskowi kochanemu:loveu:

Posted

[quote name='_Aga_']

W każdym bądź razie najważniejsze jest, by płacić Lilu na bieżąco, efra w razie czego poczeka.[/QUOTE]

Oczywiście Efra nie może być stratna... i jeśli trzeba, to się odda
Ale nie będę ukrywać, że rozliczenia Badiego są ...... ciężkie......
Inaczej jak ktoś w tym "siedzi" i wie o co chodzi, a inaczej dla takich jak ja, które "coś wpłacą" i nie skupiają się na poście rozliczeniowym
Dziewczyny, musicie to oganąć

Bo teraz piszecie, że u Efry niby nie ma długu, a najpierw był, a potem się okaże, że się pojawi może z powrotem
Kołomyja się zrobiła naprawdę................
Ktoś to musi ogarnąć