Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przypominam o długach Badiego

stan na dzień [B]10.06.2012[/B]

za pobyt Badiego u Lili należy się 10zł doba

za marzec wyszło 310 zł zapłacone 170 [B](zaległości 140)[/B]
za kwiecień [B]300 zł niezapłacone[/B]
za maj [B]310 zł niezapłacone[/B]
za czerwiec [B]9 dni niezapłacone[/B] [B]czyli 90 zł[/B]

[SIZE=5]DŁUG U LILU [B]840 zł[/B][/SIZE]

oprócz tego jest do oddanie Efrze [B]za luty [SIZE=5]323 zł[/SIZE],[/B] które założyła sama ze swoich $

[SIZE=6]SUMA DŁUGU 1163zł[/SIZE]

deklaracji stałych płacą ludzie minimalnie, mimo przypomnien nie płacą, jest rozpiska na 1 stronie kto płaci a kto nie, wpłacone dekl. nie pozwalają one pokryć nawet częsciowo czynszu,

porozsyłam ten wątek dalej, ale trzeba działać bo właścicielka [B]nie będzie Badiego trzymać za darmo[/B], ma już wiele psów z długami, skutkiem może być zamknięcie hotelu, co jest równoznaczne z powrotami psów do schronisk itp.

a dla starego ślepego psa jak Badi będzie to tragedia

[B]trochę osób deklarowało wpłaty, dane konta LILU poszły, więc liczymy, że dług sie niedługo zmniejszy[/B], [B]trwa też bazarek m.in na potrzeby Badiego[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zad%C5%82u%C5%BConych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/url]

Posted

[quote name='ewakrakow']dzięki Ci wielkie tym bardziej, mam nadzieję że po trochę już ubywa tych obowiązków[/QUOTE]

Ubędzie pod koniec czerwca :)

[quote name='mila-ada']Zajrzałam przez przypadek na wątek Badiego. Dobrze go pamiętam z hotelika u Lilu. Faktycznie bardzo milusia psinka.
Chętnie przekażę trochę rzeczy na bazarek. Niestety sama nie potrafię bazarku zrobić. Mogę zrobić zdjęcia i mogę się zająć wysyłką, jeżeli będą kupcy. Mieszkam we Wrocławiu( jeżeli to ma znaczenie).[/QUOTE]

Jasne, jesteśmy jak najbardziej zainteresowani! :multi: Ja właśnie się wzięłam za robienie bazarku, ale dopiero jutro go uzupełnię tak do końca, bo dzisiaj chyba czasowo się nie wyrobię, dlatego możesz mi spokojnie wysłać zdjęcia i opisy na maila: [email][email protected][/email] i ja je jutro wstawię :) Dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='mila-ada']Zajrzałam przez przypadek na wątek Badiego. Dobrze go pamiętam z hotelika u Lilu. Faktycznie bardzo milusia psinka.
Chętnie przekażę trochę rzeczy na bazarek. Niestety sama nie potrafię bazarku zrobić. Mogę zrobić zdjęcia i mogę się zająć wysyłką, jeżeli będą kupcy. Mieszkam we Wrocławiu( jeżeli to ma znaczenie).[/QUOTE]

Kontaktowałam się z Paulą_T, która własnie robi nowy bazarek na Badiego

Jest zainteresowanie Twoją pomocą:)
Wyślij proszę Pauli_T zdjęcia i opisy, ona po prostu jutro uzupełni ten bazarek, bo i tak jutro jeszcze rzeczy nowe dorzuci.
DZIĘKI!!!!

o widzę że zdublowałam Paulę:) hihihi

Posted

Zrobiłam bazarek dla Badiego, jutro dodam jeszcze inne fanty, bo już i tak dzisiaj siedzę nad tym trzecią godzinę, więc baaaardzo proszę o podrzucanie i rozsyłanie zaproszeń :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228123-Dla-Ślepego-Badiego-liczy-się-KAŻDY-grosz-do-24-06-do-godz-22[/URL]

Posted

[quote name='wykrywka']Przybiegłam tu za martą0731 i aż nie wypada odmówić pomocy.
Lilu wyrazy szacunku i ... poproszę o numer konta. Niewiele dołożę :oops:. Ale co dalej? Nie możesz przecież sama utrzymywać dogomaniackich psów.[/QUOTE]

[quote name='kizimizi']marta wstawila link do watku wiec jestem.
Poprosze o nr konta to cos wplace

a mozna sie dowiedziec skad takie zadluzenie sie wzielo?[/QUOTE]

Dzięki Kochane :loveu:

Nr konta dostałam, dziękuję, zaraz zrobię przelew 30zł. Zawsze coś...........

Posted

[quote name='_Aga_']W najgorszym wypadku, jeśli nie będziemy w stanie płacić Lilu, Badi wróci do schroniska..[/QUOTE]

Aga............, nic personalnie, ale sorry, tu się lekko zagotowałam...
Do takiej sytuacji nie można dopuścić, a jak się mówi A to trzeba powiedzieć B
Nie dopuścimy do tego

Posted

[quote name='Panna Marple']Przelew już poszedł. Mogę zadeklarować dla Badiego 30 zł miesięcznie. Na czyje to ma być konto?[/QUOTE]

Nie wiem ale jeśli jest problem z skarbnikiem to wyjątkowo mogę zbierać na moje. Tyle że będę tu na bieżąco robić rozliczenia. Niech opiekunki zadecydują.

Posted

Dziękujemy pięknie Panno Marple :loveu:
ja akurat wpłacam deklaracje na konto _Agi_ ale myślę, że może też być bezpośrednio na konto hoteliku, ale może niech się _Aga_ wypowie, żeby jej to bałaganu w rozliczeniu nie robiło...

Posted

Widzę, że ktoś wysyła zaproszenie na bazarek, super :multi:
Ledwo założony, a już całkiem spory ruch jest :)
Do mnie też napisała jedna osoba o dane do przelewu, ale przekierowałam ją do ewakrakow, bo ja niestety żadnymi danymi nie dysponuję :)

Posted

Kochani. bardzo chciałabym pomóc Badiemu, ale w tej chwili sytuacje mam jaką mam i ciężko mi zadeklarować pieniążki, kiedy sama nie wiem czy będe mieć na życie dla siebie. także taka moja mała prośba: mogłybyście przysłać mi wiadomość pod koniec miesiąca? wtedy moja sytuacja będzie klarowniejsza i będe wiedzieć czy jestem w stanie pomóc czy nie.
dlatego bardzo bardzo jeszcze raz prosze o przypomnienie :)