Finlora Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Cioteczki, czyj numer telefonu chciałybyście umieścić w ogłoszeniu dla Badiego? Bo chciałabym dać wreszcie Anji dane do ogłoszenia :) Quote
ewakrakow Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 przypominam o długach Badiego stan na dzień [B]10.06.2012[/B] za pobyt Badiego u Lili należy się 10zł doba za marzec wyszło 310 zł zapłacone 170 [B](zaległości 140)[/B] za kwiecień [B]300 zł niezapłacone[/B] za maj [B]310 zł niezapłacone[/B] za czerwiec [B]9 dni niezapłacone[/B] [B]czyli 90 zł[/B] [SIZE=5]DŁUG U LILU [B]840 zł[/B][/SIZE] oprócz tego jest do oddanie Efrze [B]za luty [SIZE=5]323 zł[/SIZE],[/B] które założyła sama ze swoich $ [SIZE=6]SUMA DŁUGU 1163zł[/SIZE] deklaracji stałych płacą ludzie minimalnie, mimo przypomnien nie płacą, jest rozpiska na 1 stronie kto płaci a kto nie, wpłacone dekl. nie pozwalają one pokryć nawet częsciowo czynszu, porozsyłam ten wątek dalej, ale trzeba działać bo właścicielka [B]nie będzie Badiego trzymać za darmo[/B], ma już wiele psów z długami, skutkiem może być zamknięcie hotelu, co jest równoznaczne z powrotami psów do schronisk itp. a dla starego ślepego psa jak Badi będzie to tragedia [B]trochę osób deklarowało wpłaty, dane konta LILU poszły, więc liczymy, że dług sie niedługo zmniejszy[/B], [B]trwa też bazarek m.in na potrzeby Badiego[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zad%C5%82u%C5%BConych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732[/url] Quote
paula_t Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='ewakrakow']dzięki Ci wielkie tym bardziej, mam nadzieję że po trochę już ubywa tych obowiązków[/QUOTE] Ubędzie pod koniec czerwca :) [quote name='mila-ada']Zajrzałam przez przypadek na wątek Badiego. Dobrze go pamiętam z hotelika u Lilu. Faktycznie bardzo milusia psinka. Chętnie przekażę trochę rzeczy na bazarek. Niestety sama nie potrafię bazarku zrobić. Mogę zrobić zdjęcia i mogę się zająć wysyłką, jeżeli będą kupcy. Mieszkam we Wrocławiu( jeżeli to ma znaczenie).[/QUOTE] Jasne, jesteśmy jak najbardziej zainteresowani! :multi: Ja właśnie się wzięłam za robienie bazarku, ale dopiero jutro go uzupełnię tak do końca, bo dzisiaj chyba czasowo się nie wyrobię, dlatego możesz mi spokojnie wysłać zdjęcia i opisy na maila: [email][email protected][/email] i ja je jutro wstawię :) Dziękujemy:loveu: Quote
ewakrakow Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='mila-ada']Zajrzałam przez przypadek na wątek Badiego. Dobrze go pamiętam z hotelika u Lilu. Faktycznie bardzo milusia psinka. Chętnie przekażę trochę rzeczy na bazarek. Niestety sama nie potrafię bazarku zrobić. Mogę zrobić zdjęcia i mogę się zająć wysyłką, jeżeli będą kupcy. Mieszkam we Wrocławiu( jeżeli to ma znaczenie).[/QUOTE] Kontaktowałam się z Paulą_T, która własnie robi nowy bazarek na Badiego Jest zainteresowanie Twoją pomocą:) Wyślij proszę Pauli_T zdjęcia i opisy, ona po prostu jutro uzupełni ten bazarek, bo i tak jutro jeszcze rzeczy nowe dorzuci. DZIĘKI!!!! o widzę że zdublowałam Paulę:) hihihi Quote
paula_t Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zrobiłam bazarek dla Badiego, jutro dodam jeszcze inne fanty, bo już i tak dzisiaj siedzę nad tym trzecią godzinę, więc baaaardzo proszę o podrzucanie i rozsyłanie zaproszeń :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228123-Dla-Ślepego-Badiego-liczy-się-KAŻDY-grosz-do-24-06-do-godz-22[/URL] Quote
mila-ada Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Nie wiem, czy do jutra zdążę ze zdjeciami i opisami, ale zobaczę Quote
paula_t Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='mila-ada']Nie wiem, czy do jutra zdążę ze zdjeciami i opisami, ale zobaczę[/QUOTE] Nie ma problemu, poczekamy, bazarek 2 tygodnie trwa :) Quote
ewakrakow Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='paula_t']Nie ma problemu, poczekamy, bazarek 2 tygodnie trwa :)[/QUOTE] Świetny bazarek:) zajrzałam i zaraz znów tam wracam i podrzucam Quote
marta0731 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='wykrywka']Przybiegłam tu za martą0731 i aż nie wypada odmówić pomocy. Lilu wyrazy szacunku i ... poproszę o numer konta. Niewiele dołożę :oops:. Ale co dalej? Nie możesz przecież sama utrzymywać dogomaniackich psów.[/QUOTE] [quote name='kizimizi']marta wstawila link do watku wiec jestem. Poprosze o nr konta to cos wplace a mozna sie dowiedziec skad takie zadluzenie sie wzielo?[/QUOTE] Dzięki Kochane :loveu: Nr konta dostałam, dziękuję, zaraz zrobię przelew 30zł. Zawsze coś........... Quote
marta0731 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='_Aga_']W najgorszym wypadku, jeśli nie będziemy w stanie płacić Lilu, Badi wróci do schroniska..[/QUOTE] Aga............, nic personalnie, ale sorry, tu się lekko zagotowałam... Do takiej sytuacji nie można dopuścić, a jak się mówi A to trzeba powiedzieć B Nie dopuścimy do tego Quote
Panna Marple Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Przelew już poszedł. Mogę zadeklarować dla Badiego 30 zł miesięcznie. Na czyje to ma być konto? Quote
LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Panna Marple']Przelew już poszedł. Mogę zadeklarować dla Badiego 30 zł miesięcznie. Na czyje to ma być konto?[/QUOTE] Nie wiem ale jeśli jest problem z skarbnikiem to wyjątkowo mogę zbierać na moje. Tyle że będę tu na bieżąco robić rozliczenia. Niech opiekunki zadecydują. Quote
mila-ada Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 cioteczki, moja koleżanka Ania wzruszyła się losem Badiego i chce coś wpłacić na biedusia. Proszę pilnie o numer konta Quote
yucca Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dziękujemy pięknie Panno Marple :loveu: ja akurat wpłacam deklaracje na konto _Agi_ ale myślę, że może też być bezpośrednio na konto hoteliku, ale może niech się _Aga_ wypowie, żeby jej to bałaganu w rozliczeniu nie robiło... Quote
paula_t Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Widzę, że ktoś wysyła zaproszenie na bazarek, super :multi: Ledwo założony, a już całkiem spory ruch jest :) Do mnie też napisała jedna osoba o dane do przelewu, ale przekierowałam ją do ewakrakow, bo ja niestety żadnymi danymi nie dysponuję :) Quote
Panna Marple Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ok, to czekam na info komu mam wpłacać deklarację miesięczną Quote
LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Właśnie. Aga ma pierwszą stronę to może nie róbmy bałaganu. Dziękujemy za wsparcie. Proszę koleżance podziękować. Quote
mila-ada Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Lilu, możesz mi podać numer konta dla mojej koleżanki, która nie jest dogomaniaczką? Quote
paula_t Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dobranoc Badusiu, śpij spokojnie, cioteczki już tu o Ciebie dbają:buzi: Quote
ewakrakow Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [B]czuję że ten tydzień będzie dobry dla Badiego[/B] poszły dane konta LILU do Maximiller, koleżanka Mila-ada już dostała zdaje się Quote
żanka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Kochani. bardzo chciałabym pomóc Badiemu, ale w tej chwili sytuacje mam jaką mam i ciężko mi zadeklarować pieniążki, kiedy sama nie wiem czy będe mieć na życie dla siebie. także taka moja mała prośba: mogłybyście przysłać mi wiadomość pod koniec miesiąca? wtedy moja sytuacja będzie klarowniejsza i będe wiedzieć czy jestem w stanie pomóc czy nie. dlatego bardzo bardzo jeszcze raz prosze o przypomnienie :) Quote
renatka_s Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jestem ma zaproszenie ale w tej chwili mam dołek finansowy, może w przyszłym miesiącu coś podrzucę jednorazowo. Quote
Recommended Posts