Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yucca']dzięki Ewa za załatwienie dotacji :multi: z bazarku myślę, że jakaś stówka wpadnie dla Badiego, zawsze coś. Trzeba więcej nowych ciotek pozapraszać na wątek. Wezmę się za to ale w weekend, najpierw skończę z bazarkiem.[/QUOTE]

[B]yucca[/B] dobra robota:):):) Badiemu przyda się każda złotówka, dzięki za Twoje zaangażowanie

Posted

[quote name='ewakrakow']nie umiem dodać banerka, żeby nie stracic podlinkowania i jeszcze mi mówi komp że plik za duży, co robię zle?

proszę o pomoc:([/QUOTE]
tu jest podpowiedź :)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/187654-Dogo-pomoc!!-udziel%C4%99!!?p=17989247#post17989247"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/187654-Dogo-pomoc!!-udziel%C4%99!!?p=17989247#post17989247[/URL]

Posted

[quote name='Renata N']Badi! Dlaczego nikt Cię nie chce? Może dlatego,że tak bardzo się upasłeś u Lilutosi?[/QUOTE]

Ładnie to tak przytykać :razz:
Lepiej żeby był gruby niż zabiedzony. A on u mnie je light karmę z rybką i to malutko. I biega cały dzień po ogrodzie. To co mam go nie karmić?

Posted

nie drażnić proszę naszej dobrodziejki:) żarcikami.
Badi pod dobrą opieką, inaczej byłby chudy oj bardzo chudy, kombinujmy jak tu czynsz opłacic - resztę marca, kwiecień i maj, potem Efrze co założyła za luty, jest tego ponad 1000 w sumie

zobaczymy co bazarki pomogą, już będzie coś lepiej

Posted

Zrobiłam chłopaczkowi dzisiaj parę fot, ale z nim jest strasznie ciężko. Bo gdzie ja ide to on za mną, ja mu uciakam a on mnie szuka z nosem przy ziemi co na zdjęciach nie ładnie wygląda. Później wrzucę.