Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]Witajcie wszyscy fanowie Badusia:loveu: Dziekujemy za odwiedziny i pomoc[/COLOR][/B]:loveu:
[quote name='Merime']Co za śliczna morda! Trzymam kciuki za domek, a jak będę mogła to prześlę jakiś grosik ;)[/QUOTE]
Merime, dzięki i pamiętaj o Badusiu biedaku
[quote name='tisane']I jeszcze jedno ogloszenie :)
[URL]http://www.adopcje.org/adopcja68128.html[/URL][/QUOTE]
Taka ciotka :multi: :loveu: :multi:Szaleje od rana z ogłoszeniami:loveu: Dziękujemy i prosimy o jeszcze:multi::multi:

[quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie![B][COLOR=red] Ode mnie poleci 20z[/COLOR]ł[/B] teraz więcej nie mam ale pożyczam banerek! Trzymam kciuki a Neruś łapki aby Niuniś znalazł kochający domek[/QUOTE]
monia&nero, serdecznie dziękujemy.[B] Jak ustalimy konto, zaraz wyślemy do Ciebie[/B], bo Baduś nie ma za wiele czasu..
Trzymajcie z Nerusiem za naszego biedaka łapki. Bardzo mu to jest potrzebne.
[quote name='monia&nero']tylko poproszę o jakiś numer konta bo nie mogę znaleźć:roll:[/QUOTE]
[COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=2]Proszę częstować się banerkiem naszego psiaka. Specjalnie dla Was został taki, piękny zrobiony. Niech Badi będzie widoczny na dogo[/SIZE].[/SIZE][/B][/COLOR]
:multi:[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff] :loveu: :multi: :loveu: :multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Dziewczyny ustalcie konto i dane do wpłat dla Badusia. Mamy juz pierwszego aniołka, który przynosi posag psiakowi na godziwą emeryturę.:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się coś dla Ciebie wysupłać:)

Posted

[quote name='Trisza']Konto ma Danusia z dopiskiem na Badusia!!Może lepiej na razie pozbierać deklaracje i spisywac je tutaj???[/QUOTE]
Napisałam do Ciebie na pw. Odpisz, bo nie chce wprowadzić ludzi w błąd.
Konto mogę podawać, a wpłaty i tak trzeba będzie wpisywać na pierwszej, ale to Aga może jako załozycielka wątku.

Posted

Czy ktoś przygarnie Badiego do DT bądź DS.....pytam nieśmiało...Każda doba w schronisku to KOSZMAR dla psa który nie widzi i nie ma należytej opieki !!

Posted

[B][COLOR=red]Pomózcie staremu, bezbronnemu i niewidomemu psu.:shake: Nie wiem, ile ma jeszcze czasu, ale tęskni za sercem ludzkim i dotykiem ręki.......nie widzi.:shake:...prosimy.:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie! Ode mnie poleci 20zł teraz więcej nie mam ale pożyczam banerek! Trzymam kciuki a Neruś łapki aby Niuniś znalazł kochający domek[/QUOTE]

[quote name='monia&nero']tylko poproszę o jakiś numer konta bo nie mogę znaleźć:roll:[/QUOTE]
Posyłam Ci dane do przelewu i numer konta.

Posted

[quote name='Juldan']Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się coś dla Ciebie wysupłać:)[/QUOTE]
Kochana, konto ustalone. Posyłam Ci dane do przelewu. Serdecznie dziękujemy za pomoc dla bezbronnego, niewidomego dziadeczka.

Posted

Nie mam możliwości wsparcia finansowego, ale napisałam o Budim na swoim blogu. Sporo osób tam zagląda patrząc po statystykach, może ktoś się zakocha ;-]

[url]http://takirudy.blogspot.com/2011/03/czekolada-i-oczy-anioa.html[/url]

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Bardzo dziękujemy za zamieszczenie Badiego na swoim blogu[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:Biedakowi potrzeba reklamy, żeby ktos go wypatrzył..był jego wzrokiem.... Te oczy Badiego- to rzeczywiscie oczy anioła....zajrzyjcie dziewczyny.

Posted

Dziewczyny wchodźcie i komentujcie. Im więcej komentarzy i wejść jest na bloga tym wyżej jest on w wyszukiwarce i łatwiej Budiego będzie znaleźć. Zamieściłam wpis również na facebooku i znajomi rozsyłają go do swoich znajomych. Damy radę, ja w to wierzę! ;-]

Posted

[quote name='Merime']Nie mam możliwości wsparcia finansowego, ale napisałam o Budim na swoim blogu. Sporo osób tam zagląda patrząc po statystykach, może ktoś się zakocha ;-]

[B][COLOR=red][url]http://takirudy.blogspot.com/2011/03/czekolada-i-oczy-anioa.html[/url[/COLOR][/B]][/QUOTE]
[COLOR=black]To blog Merime, proszę wchodzcie tam. Tam jest nasz Budi:multi:[/COLOR]
[quote name='Merime'][B]Dziewczyny wchodźcie i komentujcie[/B]. Im więcej komentarzy i wejść jest na bloga tym wyżej jest on w wyszukiwarce i łatwiej Budiego będzie znaleźć. [B]Zamieściłam wpis również na facebo[/B]oku i znajomi rozsyłają go do swoich znajomych. Damy radę, ja w to wierzę! ;-][/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękuję Wam :Rose:

Ja dopiero wróciłam, po całym dniu szkolenia.. Ciekawe, jaki będzie efekt..
Trzymajcie kciuki ;)

No i Trisza - jeśli to numer kogoś spoza dogo - to niestety musisz "pilnować", podawać tu na bieżąco wpłaty - musimy się tu rozliczać na bieżąco - a ja będę wklejać rozliczenie w pierwszym poście.

Posted

[quote name='_Aga_']Dziękuję Wam :Rose:

Ja dopiero wróciłam, po całym dniu szkolenia.. Ciekawe, jaki będzie efekt..
Trzymajcie kciuki ;)[/QUOTE]
Trzymamy, trzymamy ...

[quote name='_Aga_16527199']No i Trisza - jeśli to numer kogoś spoza dogo - to niestety musisz "pilnować", podawać tu na bieżąco wpłaty - musimy się tu rozliczać na bieżąco - a ja będę wklejać rozliczenie w pierwszym poście.[/QUOTE]
Wklejaj Aguś, wklejaj ....na razie nie ma co, ale mam nadzieję..

[quote name='yoko100']ja tez zagladam do czekoladki[/QUOTE]
Witamy :loveu: Czekoladka lubi gości i my też:loveu:

[quote name='kamil19201']ja odpowiadam za zaproszenie! mam nadzieję ze piesek szybko znajdzie dom! śliczny jest![/QUOTE]
Tak, sliczny i...niewidomy:shake:

Posted

[quote name='Merime']Zapraszam również wszystkich do [COLOR=red][B]wydarzenia na facebook[/B] ;-)[/COLOR]

[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=189456937762423[/URL][/QUOTE]
:loveu:Dziękujemy,:loveu: juz biegniemy do Badiego, który robi furorę międzynarodową.
Byłam, udostępniłam, rozesłałam.