monia&nero Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Melduję się na zaproszenie! Ode mnie poleci 20zł teraz więcej nie mam ale pożyczam banerek! Trzymam kciuki a Neruś łapki aby Niuniś znalazł kochający domek Quote
monia&nero Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tylko poproszę o jakiś numer konta bo nie mogę znaleźć:roll: Quote
Trisza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Badusiu promujemy Cię i podrzucamy biedaku!!! Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [B][COLOR=red]Witajcie wszyscy fanowie Badusia:loveu: Dziekujemy za odwiedziny i pomoc[/COLOR][/B]:loveu: [quote name='Merime']Co za śliczna morda! Trzymam kciuki za domek, a jak będę mogła to prześlę jakiś grosik ;)[/QUOTE] Merime, dzięki i pamiętaj o Badusiu biedaku [quote name='tisane']I jeszcze jedno ogloszenie :) [URL]http://www.adopcje.org/adopcja68128.html[/URL][/QUOTE] Taka ciotka :multi: :loveu: :multi:Szaleje od rana z ogłoszeniami:loveu: Dziękujemy i prosimy o jeszcze:multi::multi: [quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie![B][COLOR=red] Ode mnie poleci 20z[/COLOR]ł[/B] teraz więcej nie mam ale pożyczam banerek! Trzymam kciuki a Neruś łapki aby Niuniś znalazł kochający domek[/QUOTE] monia&nero, serdecznie dziękujemy.[B] Jak ustalimy konto, zaraz wyślemy do Ciebie[/B], bo Baduś nie ma za wiele czasu.. Trzymajcie z Nerusiem za naszego biedaka łapki. Bardzo mu to jest potrzebne. [quote name='monia&nero']tylko poproszę o jakiś numer konta bo nie mogę znaleźć:roll:[/QUOTE] [COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=2]Proszę częstować się banerkiem naszego psiaka. Specjalnie dla Was został taki, piękny zrobiony. Niech Badi będzie widoczny na dogo[/SIZE].[/SIZE][/B][/COLOR] :multi:[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff] :loveu: :multi: :loveu: :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Dziewczyny ustalcie konto i dane do wpłat dla Badusia. Mamy juz pierwszego aniołka, który przynosi posag psiakowi na godziwą emeryturę.:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Juldan Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się coś dla Ciebie wysupłać:) Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dzięki, wielkie dzięki Pamiętaj o dziadeczku Badusiu.:loveu: Quote
Trisza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Konto ma Danusia z dopiskiem na Badusia!!Może lepiej na razie pozbierać deklaracje i spisywac je tutaj??? Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Trisza']Konto ma Danusia z dopiskiem na Badusia!!Może lepiej na razie pozbierać deklaracje i spisywac je tutaj???[/QUOTE] Napisałam do Ciebie na pw. Odpisz, bo nie chce wprowadzić ludzi w błąd. Konto mogę podawać, a wpłaty i tak trzeba będzie wpisywać na pierwszej, ale to Aga może jako załozycielka wątku. Quote
Trisza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Czy ktoś przygarnie Badiego do DT bądź DS.....pytam nieśmiało...Każda doba w schronisku to KOSZMAR dla psa który nie widzi i nie ma należytej opieki !! Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [B][COLOR=red]Pomózcie staremu, bezbronnemu i niewidomemu psu.:shake: Nie wiem, ile ma jeszcze czasu, ale tęskni za sercem ludzkim i dotykiem ręki.......nie widzi.:shake:...prosimy.:loveu:[/COLOR][/B] Quote
chi23 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pożyczyłabym sobie banerek ale nie umiem zalinkować:niewiem: W każdym razie zapisuję sobie rudzielca.. Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='monia&nero']Melduję się na zaproszenie! Ode mnie poleci 20zł teraz więcej nie mam ale pożyczam banerek! Trzymam kciuki a Neruś łapki aby Niuniś znalazł kochający domek[/QUOTE] [quote name='monia&nero']tylko poproszę o jakiś numer konta bo nie mogę znaleźć:roll:[/QUOTE] Posyłam Ci dane do przelewu i numer konta. Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Juldan']Witam ślicznego Badusia:) Chłopak, trzymam za Ciebie kciuki, jak tylko ustalicie konto- postaram się coś dla Ciebie wysupłać:)[/QUOTE] Kochana, konto ustalone. Posyłam Ci dane do przelewu. Serdecznie dziękujemy za pomoc dla bezbronnego, niewidomego dziadeczka. Quote
Merime Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nie mam możliwości wsparcia finansowego, ale napisałam o Budim na swoim blogu. Sporo osób tam zagląda patrząc po statystykach, może ktoś się zakocha ;-] [url]http://takirudy.blogspot.com/2011/03/czekolada-i-oczy-anioa.html[/url] Quote
ClaudiaAnna Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ja narazie mogę tylko podnieść... :( Ale będę pamiętać o tym biedaczku... Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=red]Bardzo dziękujemy za zamieszczenie Badiego na swoim blogu[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:Biedakowi potrzeba reklamy, żeby ktos go wypatrzył..był jego wzrokiem.... Te oczy Badiego- to rzeczywiscie oczy anioła....zajrzyjcie dziewczyny. Quote
Merime Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dziewczyny wchodźcie i komentujcie. Im więcej komentarzy i wejść jest na bloga tym wyżej jest on w wyszukiwarce i łatwiej Budiego będzie znaleźć. Zamieściłam wpis również na facebooku i znajomi rozsyłają go do swoich znajomych. Damy radę, ja w to wierzę! ;-] Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dobrze, ze jesteś z nami Merime. Dziękujemy za wszystko. Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Merime']Nie mam możliwości wsparcia finansowego, ale napisałam o Budim na swoim blogu. Sporo osób tam zagląda patrząc po statystykach, może ktoś się zakocha ;-] [B][COLOR=red][url]http://takirudy.blogspot.com/2011/03/czekolada-i-oczy-anioa.html[/url[/COLOR][/B]][/QUOTE] [COLOR=black]To blog Merime, proszę wchodzcie tam. Tam jest nasz Budi:multi:[/COLOR] [quote name='Merime'][B]Dziewczyny wchodźcie i komentujcie[/B]. Im więcej komentarzy i wejść jest na bloga tym wyżej jest on w wyszukiwarce i łatwiej Budiego będzie znaleźć. [B]Zamieściłam wpis również na facebo[/B]oku i znajomi rozsyłają go do swoich znajomych. Damy radę, ja w to wierzę! ;-][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_Aga_ Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dziękuję Wam :Rose: Ja dopiero wróciłam, po całym dniu szkolenia.. Ciekawe, jaki będzie efekt.. Trzymajcie kciuki ;) No i Trisza - jeśli to numer kogoś spoza dogo - to niestety musisz "pilnować", podawać tu na bieżąco wpłaty - musimy się tu rozliczać na bieżąco - a ja będę wklejać rozliczenie w pierwszym poście. Quote
kamil19201 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ja odpowiadam za zaproszenie! mam nadzieję ze piesek szybko znajdzie dom! śliczny jest! Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='_Aga_']Dziękuję Wam :Rose: Ja dopiero wróciłam, po całym dniu szkolenia.. Ciekawe, jaki będzie efekt.. Trzymajcie kciuki ;)[/QUOTE] Trzymamy, trzymamy ... [quote name='_Aga_16527199']No i Trisza - jeśli to numer kogoś spoza dogo - to niestety musisz "pilnować", podawać tu na bieżąco wpłaty - musimy się tu rozliczać na bieżąco - a ja będę wklejać rozliczenie w pierwszym poście.[/QUOTE] Wklejaj Aguś, wklejaj ....na razie nie ma co, ale mam nadzieję.. [quote name='yoko100']ja tez zagladam do czekoladki[/QUOTE] Witamy :loveu: Czekoladka lubi gości i my też:loveu: [quote name='kamil19201']ja odpowiadam za zaproszenie! mam nadzieję ze piesek szybko znajdzie dom! śliczny jest![/QUOTE] Tak, sliczny i...niewidomy:shake: Quote
Merime Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Zapraszam również wszystkich do wydarzenia na facebook ;-) [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=189456937762423[/url] Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Merime']Zapraszam również wszystkich do [COLOR=red][B]wydarzenia na facebook[/B] ;-)[/COLOR] [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=189456937762423[/URL][/QUOTE] :loveu:Dziękujemy,:loveu: juz biegniemy do Badiego, który robi furorę międzynarodową. Byłam, udostępniłam, rozesłałam. Quote
Recommended Posts