Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 No to ja jednorazowo daje 20zł Poproszę o konto Quote
edek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 E_S troszkę się już pogubiłam zadeklarwoałam się 20zł na paliwo, które wpłaciłam, mam też deklarację 50zł od kwietnia do lipca, czy chcecie, żebym tą deklarację łącznie 200zł zapłaciła wcześniej ???? Quote
E-S Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Argat']No to ja jednorazowo daje 20zł Poproszę o konto[/QUOTE] [quote name='haliza']Dołożę 15 zł[/QUOTE] Dzięki wielkie w imieniu Ciapusia ! :loveu: [quote name='edek']E_S troszkę się już pogubiłam zadeklarwoałam się 20zł na paliwo, które wpłaciłam, mam też deklarację 50zł od kwietnia do lipca, czy chcecie, żebym tą deklarację łącznie 200zł zapłaciła wcześniej ????[/QUOTE] Na weta poszło więcej - tak więc Twoja deklaracja została z góry ... wydana - rachunek w lecznicy to o 170 zł więcej /kastracja, badania, szczepienia/ niż zakładały dziewczyny, że będzie trzeba wydać i nazbierały mniej-więcej deklarkami. Dlatego brakuje na opłatę za DT, która ma być z góry - te 200 zł łącznie za 3-4 miesiące pobytu - szacowanego jako czas niezbędny do znalezienia Ciapkowi domu stałego. Może as-animali napisze szczegółowo jako bezpośredni świadek wydatków związanych z psem :D Bo mogłam pokićkać, ale rozumiesz, o co się rozchodzi ? Planowane wydatki stały się wyższe o 170 zyli i są już faktem. Quote
edek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czyli do 200 zł brakuje jeszcze 25 zł z tego co wyliczyłam. Mogę w marcu zapłacić te 25zł, w kwietniu 25zł, maj, czerwiec, lipiec po 50 zł czy tak pasuje ??? Quote
as_animali Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Jeszcze raz wydatki: 170zł-wet (kastracja,zdjęcie szwów) 200zł -jednorazowa opłata za DT na 2-3 miesiące-do znalezienia DS 50zł - przelałam Anji na jej podopieczną ONkę Adę,gdyż Anja pomagała w łapaniu,przewożeniu do weta i od weta po zabiegu do DT.Nie policzyła sobie za paliwo,ale prosiła o wsparcie ONki 100zł karma Suma: 520 zł To jest na już.Natomiast za tydzień czekają nas szczepienia ok.50zł. Karmę w kwietniu i dalej finansuję ja z sąsiadami z naszego osiedla. Więc edek przelej ile uważasz.Będziemy bardzo wdzięczni. Możecie na mnie zawsze liczyć w podnoszeniu Waszych wątków.Dzięki!! Quote
edek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 as_animali w tym miesiącu naprawdę nie dam rady wyskubać więcej pieniążków. Nie byłam przygotowana na to, ze będę musiała całą deklarację wpłacić jednorazowo. Mam określony budżet to nie jest jedyny pies na którego się deklaruję. Pisałam, ze mogę się zadeklarować stałą od kwietnia, bo wiedziałam, że nie dam rady więcej w tym miesiącu :( Quote
E-S Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='as_animali']Jeszcze raz wydatki: [B]170zł-wet (kastracja,zdjęcie szwów) 200zł -jednorazowa opłata za DT na 2-3 miesiące-do znalezienia DS 50zł - przelałam Anji na jej podopieczną ONkę Adę,gdyż Anja pomagała w łapaniu,przewożeniu do weta i od weta po zabiegu do DT.Nie policzyła sobie za paliwo,ale prosiła o wsparcie ONki 100zł karma Suma: 520 zł [/B] To jest na już.Natomiast za tydzień czekają nas szczepienia ok.50zł. Karmę w kwietniu i dalej finansuję ja z sąsiadami z naszego osiedla. Więc edek przelej ile uważasz.Będziemy bardzo wdzięczni. Możecie na mnie zawsze liczyć w podnoszeniu Waszych wątków.Dzięki!![/QUOTE] Trzeba przekleić na 1 stronę ! [quote name='edek']as_animali w tym miesiącu naprawdę nie dam rady wyskubać więcej pieniążków. Nie byłam przygotowana na to, ze będę musiała całą deklarację wpłacić jednorazowo. Mam określony budżet to nie jest jedyny pies na którego się deklaruję. Pisałam, ze mogę się zadeklarować stałą od kwietnia, bo wiedziałam, że nie dam rady więcej w tym miesiącu :-([/QUOTE] Wybacz mi, że się wtranżalam - ale ja też wpłaciłam tyle, ile mogłam, każdy wpłaca ile może, po 10 zł, po 15, bo się nie zarżniemy przecież, Ciapuś nie jest jedynym psem, jakiemu pomagamy, a nigdy nie wiadomo w dodatku jakie wydatki nas jeszcze w domu czy związane z chorobą czekają (znów mam zapalenie oskrzeli i gorączkę np. :() as-animali nie pisze, o całą deklarację, tylko ile możesz, jak każdego. Dla tego psiaka liczy się każde 5 zł przecież :) Kochana jesteś, nie martw się, świat się nie zawali - jakoś dozbieramy ! :D Quote
as_animali Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [B]E-S[/B] ma rację!! [B]edek[/B]-nie martw się,przecież nie chodzi o to żeby zbankrutować :) Wpłacisz tyle ile będziesz mogła.Za każdą złotówkę Ciapuś (i my) będzie wdzięczny,ale jak nie dasz rady to nic się wielkiego nie stanie-i tak pomogłaś mi przecież ogromnie z ogarnięciem tego wszystkiego-i za to Ci bardzo dziękuję!! [B]E-S[/B] -życzę powrotu do zdrowia!!Trzymaj się,bo bez Ciebie ani rusz :) Quote
kizimizi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 DZiewczyny mam dla Ciapka cos jednorazowego w imienu MakS, ktora za dlugo placila na naszego Astula. Poprosze o nr konta na PM a ja sprawdze ile sie tam tego anzbieralo i na watku napisze. Quote
Agata,Sonia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Witajcie, Nie było mnie kilka dni,a tutaj takie zmiany.Cudownie!!!!!!Jestem szczęśliwa!!!!! Z tego co się doliczyłam wynika,że brakuje Ciapusiowi 25zł,ale edek napisał/a,ze je wpłaci czyli w sumie nie brakuje nic. Nie wiem czy dobrze ogarnęłam to rozlicznie... Jeżeli coś pokręciłam to ile jeszcze brakuje,ponieważ też chcę pomóc zgodnie z wcześniejszą deklaracją. Quote
Kinia1984 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wybacz cioci Ciapuś:smile: Zapraszam na bazarek którego przedmiotem jest kurteczka EVA MINGE:smile: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204984-Eva-Minge-kurtka-orygina%C5%82-na-Skarbusia-do-2.04"]http://www.dogomania.pl/threads/2049...rbusia-do-2.04[/URL].Na ślepego Skarbusia.. Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przepraszam Kochani za spamowanie, zostalo niewiele czasu. Do konca marca trwa glosowanie w Krakvecie. Schronisko w Radomsku jest w tragicznej sytuacji i kazda pomoc jest na wage zlota! Prosze, oddajcie glos i zajrzyjcie na watek schroniska: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202335-Schronisko-w-Radomsku-Ruszamy-z-adopcjami!-Prosimy-o-pomoc[/url]. Quote
as_animali Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 [B]Agata,Sonia[/B]- rzeczywistych,zatwierdzonych już wpłat mamy 345zł ,a wszystkie wydatki Ciapka to 520zł,więc brakuje więcej niż 25 zł :) Deklaracji jest jeszcze całkiem sporo,ale nie wiadomo czy wszyscy chętni dadzą radę wpłacić,także sugeruję się tylko tą kasą która wpływa na konto. Nie chodzi o to żeby Ciebie obciążać całą kwotą 175zł,której nam brakuje,bo to za dużo jak na jedną osobę,ale jeśli dałabyś radę coś dorzucić to bylibyśmy bardzo wdzięczni !! Quote
ocelot Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 as_animali mam pytanie... niepokoją mnie trzy psiaki, może zwróciłyście z mama uwagę? Biega mały, rudy chudziutki piesek bez obroży, wcześnie rano biały w czarne kropki i ostatnio średni czarny. Nie wiem czy mają właścicieli. Może jestem przewrażliwiona? Im więcej osób zerknie tym szybciej wykluczymy, albo i nie bezdomność. Quote
as_animali Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Nie widziałyśmy ich,ale dzięki-zwrócimy uwagę. Gdy Ciapek pojawił się na polu biegał z nim taki mały biszkoptowy chudziutki kundelek,ale on ma właściciela-wychodził z nim mały chłopiec,z któregoś punktowca.Tylko nie wiem czy mówimy o tym samym? Ale jak coś to dam znać :) Quote
kizimizi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Informuje ze dzis dla Ciapka wyslalam 30zl deklaracji od MakS oraz cos czyli 10zl moje. Chlopaku trzymaj sie i powodzenia Quote
as_animali Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Bardzo serdecznie ,Wam dziewczyny dziękujemy!!!! :Rose: Jak kasa pojawi się na koncie-od razu wpisuje Was w pierwszym poście na zatwierdzonych :) DZIĘKUJEMY Quote
ocelot Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='as_animali']Nie widziałyśmy ich,ale dzięki-zwrócimy uwagę. Gdy Ciapek pojawił się na polu biegał z nim taki mały biszkoptowy chudziutki kundelek,ale on ma właściciela-wychodził z nim mały chłopiec,z któregoś punktowca.Tylko nie wiem czy mówimy o tym samym? Ale jak coś to dam znać :)[/QUOTE] Kurcze rudy był, no nic patrzcie. Quote
as_animali Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dobra,jak coś zauważę to dam znać.Miejmy nadzieję że mają właścicieli.... Quote
PACZEK Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 :loveu::loveu::loveu:Mam nadzieję że mogę pocukrować Cioteczkom :loveu::loveu::loveu:no nie wiem sam jak wejść na ten wątek buty zdjąłem ale chyba i tak nie jestem godny:oops:.Tu jest uroczo:lol:.Ciapuś wydobył najlepsze cechy z mieszkańców Tomaszowa:lol: as-animali osiedle to rewelacja:loveu:Może jeszcze zawalczycie o schron bo tam 130 psów bezsilnie czeka na poprawę losu:-( niech pieski poczują Waszą miłość. Quote
Tymonka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja też mam ogromną prośbę , ulicą Milenijną biega ostatnio collie rudy , może kręci się po Niebrowie , bardzo mi zależy ,żeby się czegoś o nim dowiedzieć . Quote
Agata,Sonia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przeleję 70zł na Ciapka,więcej w tym miesiącu nie dam rady,ale jak będą jeszcze potrzebne pieniążki to resztę dorzucę po 10 kwietnia. Quote
Recommended Posts