as_animali Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 JA WIEM,JA WIEM ;) Ale poczekajmy na jakieś propozycje...... [QUOTE]as-animali czy dobrze zrozumiałam, ze 200zł za ten dt za 2-3 miesiące? [/QUOTE] Tak,tak-200zł to na te 2-3 miesiące-aż do znalezienia DS. To są bardzo dobrzy ludzie,nie chcieli na nas zarobić,ale im się nie przelewa,więc damy im za cały okres pobytu.A karmę my będziemy dostarczać z własnych (osiedlowych) środków. Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Anja2201']A ja mam zagadkę , kto zgadnie ile waży ten klocek ??? Nagroda niespodzianka :)[/QUOTE] klocek wyglada na jakies 30kg Quote
Tymonka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 nikt nie trafił dokładnie , w konkursie mogą barć udział osoby których przy ważeniu nie było as_animali :D Quote
as_animali Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Aaaa,no i jeszcze zapomniałam. Nie wiem czy Anja nie przyśle nam faktury za 4-krotne dźwiganie kruszynki?? Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 as_animali dzisiaj będziesz chyba spała kamiennym snem :) Quote
as_animali Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 edek-chyba po raz pierwszy od 1,5 miesiąca :) A Ciapek to myślę że będzie odsypiał ze 2 dni!! Wreszcie na spokojnie,bez czuwania...... I nie wiem dlaczego ale nie mogę do Ciebie wysłać PW Quote
Tymonka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='edek']to podnoszę do 40 kg hihihi[/QUOTE] Podpowiem , że mniej . Quote
Jolusia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='as_animali']Uzupełniłam 1szy post dot.wpłat. Wpłynęło jeszcze 30zł od p.Joli z Opola i nie było nicku,więc domyślam się że to [B]Jolusia[/B] :) Ale wolę się upewnić[/QUOTE] Nie, te pieniądze nie pochodzą ode mnie. Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Cioteczki pytanie nie na temat znacie może jakieś hotele koło krakowa ???? Quote
Tymonka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jakiś jest , napisz do Asior ona się będzie orientować na pewno Quote
kay.la Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ANJA2201 i as_animali jesteście CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: DZIĘKI WAM WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSPANIAŁE WIADOMOŚCI! Cudnie że Ciapuś już bezpieczny! Odwaliłyście kawał dobrej roboty!! Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Anja2201']Jakiś jest , napisz do Asior ona się będzie orientować na pewno[/QUOTE] Dzięki napisałam :) Quote
PACZEK Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Odpoczywaj Ciapuchna trudny dzień za Tobą teraz będzie już tylko lepiej. Quote
as_animali Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Dzwoniła Pani z DT i powiedziała że Ciapek się wybudził i przywitał się już z nowymi kolegami-jej psami.Merda ogonem,jest życzliwie nastawiony,ale teraz nade wszystko potrzebuje spokojnego,zdrowego snu.Na osiedlu spał w ciągłym napięciu.Oby teraz było dla niego coraz lepiej.Jeszcze raz dzięki wszystkim za wszystko! Quote
beataczl Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ale cudnie ! wreszcie chlopak sie wyspi i jest bezpieczny! :smile: Quote
Olena84 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wspaniaął wiadomość, oby sie wyspał porządnie wreszcie. Quote
Mayuko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Co za cudowna wiadomość:multi::multi: Dziewczyny jesteście po porstu WIELKIE!!! Quote
as_animali Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dziś już na spokojnie garść szczegółów. Pani B.-największa orędowniczka Ciapka przekonała wspaniałe małżeństwo (mieszkające 5km od Tomaszowa),aby zechcieli przyjąć psiaka na tymczas. Oni mają kilka własnych psów,mają doświadczenie i wiedzę na temat zwierząt. Postawili jednak warunek,że pies musi do nich trafić wykastrowany,no i tymczasowo. Przygotowali specjalnie kojec na przybycie Ciapka,bo wiedzieli,że to uciekinier.Dlatego wczoraj prosto z pola osiedla Niebrów pojechałyśmy z Ciapusiem do lecznicy.Tam oprócz kastracji weterynarz obejrzał mu tylną łapkę,na którą kulał.Myślałyśmy,że to skutek ugryzienia przez innego psa (zresztą tak relacjonowała nam sąsiadka).Jednak okazało się,że zrobił mu się ropień i stan zapalny między palcami.Lekarz to oczyścił.Ocenił też wiek psa na ok.1 rok,założył książeczkę zdrowia. Za 10 dni lekarz pojedzie do DT zdjąć szwy.A w ten piątek państwo z DT zrobią mu zastrzyk z antybiotykiem (na szczęście to potrafią) W sobotę jedziemy do Ciapka z worem karmy.Zrobimy zdjęcia.I ruszamy jeszcze intensywniej z akcją szukania mu domu na stałe. Bo taki psiak to skarb! Quote
edek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Super ,że się udało :) przydałoby się zrobić nowe fotki jak się wyśpi, żeby był przystojniak do ogłoszeń :) Wreszcie bezpieczny :) To jeszcze dziecko, kurcze jaki on młody, a już tyle przeszedł :(. Teraz będzie tylko lepiej, znajdzie się dla niego wspaniały domek. Jak będziesz u niego w sobotę to wygłaszcz go od Ciotki :) Quote
Recommended Posts