Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA WIEM,JA WIEM ;)
Ale poczekajmy na jakieś propozycje......

[QUOTE]as-animali czy dobrze zrozumiałam, ze 200zł za ten dt za 2-3 miesiące? [/QUOTE]

Tak,tak-200zł to na te 2-3 miesiące-aż do znalezienia DS. To są bardzo dobrzy ludzie,nie chcieli na nas zarobić,ale im się nie przelewa,więc damy im za cały okres pobytu.A karmę my będziemy dostarczać z własnych (osiedlowych) środków.

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edek-chyba po raz pierwszy od 1,5 miesiąca :) A Ciapek to myślę że będzie odsypiał ze 2 dni!! Wreszcie na spokojnie,bez czuwania......
I nie wiem dlaczego ale nie mogę do Ciebie wysłać PW

Posted

[quote name='as_animali']Uzupełniłam 1szy post dot.wpłat.
Wpłynęło jeszcze 30zł od p.Joli z Opola i nie było nicku,więc domyślam się że to [B]Jolusia[/B] :) Ale wolę się upewnić[/QUOTE]

Nie, te pieniądze nie pochodzą ode mnie.

Posted

ANJA2201 i as_animali jesteście CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:
DZIĘKI WAM WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIAŁE WIADOMOŚCI!
Cudnie że Ciapuś już bezpieczny! Odwaliłyście kawał dobrej roboty!!

Posted

Dzwoniła Pani z DT i powiedziała że Ciapek się wybudził i przywitał się już z nowymi kolegami-jej psami.Merda ogonem,jest życzliwie nastawiony,ale teraz nade wszystko potrzebuje spokojnego,zdrowego snu.Na osiedlu spał w ciągłym napięciu.Oby teraz było dla niego coraz lepiej.Jeszcze raz dzięki wszystkim za wszystko!

Posted

Dziś już na spokojnie garść szczegółów.
Pani B.-największa orędowniczka Ciapka przekonała wspaniałe małżeństwo (mieszkające 5km od Tomaszowa),aby zechcieli przyjąć psiaka na tymczas. Oni mają kilka własnych psów,mają doświadczenie i wiedzę na temat zwierząt. Postawili jednak warunek,że pies musi do nich trafić wykastrowany,no i tymczasowo.
Przygotowali specjalnie kojec na przybycie Ciapka,bo wiedzieli,że to uciekinier.Dlatego wczoraj prosto z pola osiedla Niebrów pojechałyśmy z Ciapusiem do lecznicy.Tam oprócz kastracji weterynarz obejrzał mu tylną łapkę,na którą kulał.Myślałyśmy,że to skutek ugryzienia przez innego psa (zresztą tak relacjonowała nam sąsiadka).Jednak okazało się,że zrobił mu się ropień i stan zapalny między palcami.Lekarz to oczyścił.Ocenił też wiek psa na ok.1 rok,założył książeczkę zdrowia.
Za 10 dni lekarz pojedzie do DT zdjąć szwy.A w ten piątek państwo z DT zrobią mu zastrzyk z antybiotykiem (na szczęście to potrafią)
W sobotę jedziemy do Ciapka z worem karmy.Zrobimy zdjęcia.I ruszamy jeszcze intensywniej z akcją szukania mu domu na stałe.
Bo taki psiak to skarb!

Posted

Super ,że się udało :) przydałoby się zrobić nowe fotki jak się wyśpi, żeby był przystojniak do ogłoszeń :) Wreszcie bezpieczny :) To jeszcze dziecko, kurcze jaki on młody, a już tyle przeszedł :(. Teraz będzie tylko lepiej, znajdzie się dla niego wspaniały domek. Jak będziesz u niego w sobotę to wygłaszcz go od Ciotki :)