miudzioszka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wilczurek ma dom!!! 5 marca 2011r. na dniu otwartym miałam pod opieką słodziutkiego szczeniaczka w typie owczarka niemieckiego. Ten mały kundelek jest bardzo leciutki a w ogóle na takiego nie wygląda. Na spacerze bardzo ciągnie do innych psów, ale tylko je powącha choć z niektórymi chce się bawić. Jestem bardzo żywiołowy i ruchliwy. Najlepsi właściciele dla niego to ludzie aktywni, którzy mają w domu dużo wody (prawie co chwilę pił) choć może to dlatego, że z nim biegałam. Nie za bardzo lubi jak się go trzyma na rękach, ale te dwie minuty przetrzyma. Często piszczy i lubi się bawić. Po występie psów na Agiliti też z nim tam poszłam i bardzo dobrze mu szło. Na równoważni ładnie przechodzi tylko czasami się boi i zeskakuje. Przez ten tunel tez fajnie przechodzi tylko z drugiej strony trzeba mu ręką pomachać. Przeskakuje tylko niekiedy no, ale to zawsze coś i to bardzo dużo jak na pierwszy raz. Bardzo mi było smutno gdy odchodziłam bo piszczał i dużo ludzi adoptowało te psiaki obok (dwu tygodniowe szczeniaczki) i było mi trochę przykro, że go nikt nie bierze dlatego jak najszybciej próbuję znaleść mu dom i życzę mu aby w następna sobotę już go nie było. Oto zdjęcia: Kontakt w sprawie adopcji: Bożena Sobieszek [email protected] Quote
miudzioszka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Na dniu otwartym bawił się świetnie, tutaj zdjęcia: Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zapiszę sobie wątek, bardzo ładny psiaczek, mam nadzieję, że szybko znajdzie dom !! Quote
ClaudiaAnna Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 mam nadzieje że taki śliczny szczeniaczek szybko domek znajdzie ;) Quote
maciaszek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wydaje mi się, że już go nie ma w schronie, bo nie przyprowadzono mi go dziś do zdjęć... Sprawdźcie jutro :). Quote
miudzioszka Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ja w sobotę na pewno sprawdzę, bardzo się do nie go przywiązałam, ale gdyby znalazł domek to bym była strasznie szczęśliwa i pewnie już ma ten swój prawdziwy, kochający dom, ale wątek i tak mu chciałam założyć :) Quote
Recommended Posts