Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Usia napisał(a):
Eria to jestesmy umówione z reszta dogadamy sie na gg.Zawiszy jest obok mnie :multi: :multi: :multi:
wieczorkiem beda zdjecia :p

dogadamy się dokładnie, mamy tydzień czasu :multi:

Posted

Eria dogadamy sie napewno :p
Ale tu dzisiaj cisza jest :(
Zdjec dzisiaj nie bedzie bo padam a jutro wielki i ciezki dzien dla wszystkich.Ide na 8 mam 4 kartkówki i jest troszke lipa bo nic nie umiem ale cos sie wymysli.
o 12 przyjezdza niespodzianka wiec musze sie zwolnic z lekcji ale akurat tak wypada ze na tych kartkówkach jestem :angryy: No nic ide sobie spać.Dobranoc dziewczynki odwiedzajcie nas troszku bo nam smutno jest :-(

Posted

W nawiązaniu do tytułu wątku!
Dusza pragnie
urlopu żeby wiecej czasu spedzić ze swoją brygadą ONków!
:multi:
Pozdrawam serdecznie
Karina Dusza:cool2:

Posted

i oto mi własnie chodziło,zeby robic wszystko co sie chce witam serdecznie.Ale sie fajniutko złozyło z tym nickiem i tytułem mojej galeri :p :p :p :p :multi:

Posted

Ula nie poszła do szkoły dzisiaj tylko pojechała do lekarza po zwolnienie :p

No i wreszcie upragniona niespodzianka jest nas juz 4-ka.Zdjecia i pełna relacja wieczorem.Malutka sunia podobna do twojego Aresa Marta przyjechała dzisiaj do naszego stada.Jest wystraszona i dzika troszke ale powoli zapoznaje sie z mieszkaniem i moimi bydlakami :)
odezwe sie wieczorem teraz ide sie zaprzyjazniac :multi: :multi:

Posted

no dobra ale musicie troche poczekać zeby sie wgrało
prosze nie spodziewac sie cudów bo to jest moja wielka mała bida:eviltong: ale ja ...nie mogłam jej tak zostawic

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Usiu ;) Byłam w waszej galeri już kiedyś ale nie mogę znaleźć swojego postu :hmmmm:.

Posted

tak wygladałam kiedys

byłam takia malutkia

jakis straszny człowiek zrobił coś z moim oczkiem i teraz widze tylko na jedno ale to i tak mi nie przeszkadza w niczym, tylko ze od tamtego momentu strasznie boje sie ludzi :shake: oni chyba robili mi cos strasznego

tak wygladam teraz

troszke mi sie urosło

szkoda tylko ze te oczko ...

Posted

Eria

a moze by tak spróbować bez napisów ?? jak myslisz
Anecioreczek
Pegi jest cudowna:loveu:
wiem :p
Czoko
Usia! Właśnie odkryłam początek Waszej Galerii i zaczynam zwiedzać.
Już pojawil się Sliczny Ays.
Pozdrawiam Ewa

Witamy zapraszamy i nie kazemy czytac całej galerii bo tego duzo wyjdzie :oops: Ewa mówiłam Ci już ze Pegi to ta sama klasa wagowo co Twoja Czoko?? beda miały towarzystwo na polach ;)
Haska
Widzę nową sunie u was! :multi: Jest śliczna :loveu: Zostaje już u ciebie na zawsze? :loveu:

to sie jeszcze okaze, zalezy czy sie dogada z moimi (mam nadzieje ze tak) a po za tym jesli ktos sie w niej zakocha na zabój to ustaliłysmy ze moge ja oddac oczywiscie pod stały nadzór, ale watpie ze to nastapi ;)

Eria
na zdjęciu zacytowanym przez Martę PEGI wygląda dokładnie jak suczka od Behemot !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

coś kojarze

Musze teraz juz szybko isc na reszte odpisze pozniej
i zdjecia tez wstawie potem

Posted

Pegi jest śliczna! Czytałam na spacerku o wadze ale zobaczyłam Pegi dopiero teraz. Chocunia waży 11 kg a ostatnio najlepiej bawiła się z tym spanielkiem tybetańskim podobnym do pekińczyka.
Zobaczymy jak malutka zaaklimatyzuje się u Was! Trzymam kciuki!
Mój Mruczek był przez dwa dni ciężko obrażony gdy przywieźliśmy Chocunię.
Pozdrawiam Ewa