Anecioreczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Figa Wyrosła Ci na przepiękną psinkee:loveu: żebym ja to wiedziała co mi wyrosnie z tego Atosowego nieszczęścia:shake::eviltong: Quote
eria Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Usia napisał(a):Eria to jestesmy umówione z reszta dogadamy sie na gg.Zawiszy jest obok mnie :multi: :multi: :multi: wieczorkiem beda zdjecia :p dogadamy się dokładnie, mamy tydzień czasu :multi: Quote
Usia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Eria dogadamy sie napewno :p Ale tu dzisiaj cisza jest :( Zdjec dzisiaj nie bedzie bo padam a jutro wielki i ciezki dzien dla wszystkich.Ide na 8 mam 4 kartkówki i jest troszke lipa bo nic nie umiem ale cos sie wymysli. o 12 przyjezdza niespodzianka wiec musze sie zwolnic z lekcji ale akurat tak wypada ze na tych kartkówkach jestem :angryy: No nic ide sobie spać.Dobranoc dziewczynki odwiedzajcie nas troszku bo nam smutno jest :-( Quote
Dusza Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W nawiązaniu do tytułu wątku! Dusza pragnie urlopu żeby wiecej czasu spedzić ze swoją brygadą ONków! :multi: Pozdrawam serdecznie Karina Dusza:cool2: Quote
Usia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 i oto mi własnie chodziło,zeby robic wszystko co sie chce witam serdecznie.Ale sie fajniutko złozyło z tym nickiem i tytułem mojej galeri :p :p :p :p :multi: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej Ula dochodzi 12.00......:eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak tam kartkowki???? Quote
Usia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ula nie poszła do szkoły dzisiaj tylko pojechała do lekarza po zwolnienie :p No i wreszcie upragniona niespodzianka jest nas juz 4-ka.Zdjecia i pełna relacja wieczorem.Malutka sunia podobna do twojego Aresa Marta przyjechała dzisiaj do naszego stada.Jest wystraszona i dzika troszke ale powoli zapoznaje sie z mieszkaniem i moimi bydlakami :) odezwe sie wieczorem teraz ide sie zaprzyjazniac :multi: :multi: Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no wklej żesz chociaż jedną fotę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Quote
Usia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 no dobra ale musicie troche poczekać zeby sie wgrało prosze nie spodziewac sie cudów bo to jest moja wielka mała bida:eviltong: ale ja ...nie mogłam jej tak zostawic Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj Usiu ;) Byłam w waszej galeri już kiedyś ale nie mogę znaleźć swojego postu :hmmmm:. Quote
Usia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ja go nie zabrałam :eviltong: zdjecia juz sie wgrywaja Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no to czekam!!! a ja poznam tą małą niunię we wtorek :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Usia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 tak wygladałam kiedys byłam takia malutkia jakis straszny człowiek zrobił coś z moim oczkiem i teraz widze tylko na jedno ale to i tak mi nie przeszkadza w niczym, tylko ze od tamtego momentu strasznie boje sie ludzi :shake: oni chyba robili mi cos strasznego tak wygladam teraz troszke mi sie urosło szkoda tylko ze te oczko ... Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 o jaka śliczna sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: piękna jest !!! Quote
Czoko Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Usia! Właśnie odkryłam początek Waszej Galerii i zaczynam zwiedzać. Już pojawil się Sliczny Ays. Pozdrawiam Ewa Quote
haska_12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Widzę nową sunie u was! :multi: Jest śliczna :loveu: Zostaje już u ciebie na zawsze? :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Eria sliczny baner:loveu: :loveu: :loveu:sliczna i faktycznie podobna do Aresa....;) Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 na zdjęciu zacytowanym przez Martę PEGI wygląda dokładnie jak suczka od Behemot !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jejku przegapiłam takie nowości.. Ale już jestem, widzę i podziwiam. Słodkie maleństwo u Ciebie zamieszkało :) Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jej jaka sliczna sunieczka :loveu: ale chyba zabilabym tego co jej tak zrobil krzywde:angryy: Quote
Usia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Eria a moze by tak spróbować bez napisów ?? jak myslisz Anecioreczek Pegi jest cudowna:loveu: wiem :p Czoko Usia! Właśnie odkryłam początek Waszej Galerii i zaczynam zwiedzać. Już pojawil się Sliczny Ays. Pozdrawiam Ewa Witamy zapraszamy i nie kazemy czytac całej galerii bo tego duzo wyjdzie :oops: Ewa mówiłam Ci już ze Pegi to ta sama klasa wagowo co Twoja Czoko?? beda miały towarzystwo na polach ;) Haska Widzę nową sunie u was! :multi: Jest śliczna :loveu: Zostaje już u ciebie na zawsze? :loveu: to sie jeszcze okaze, zalezy czy sie dogada z moimi (mam nadzieje ze tak) a po za tym jesli ktos sie w niej zakocha na zabój to ustaliłysmy ze moge ja oddac oczywiscie pod stały nadzór, ale watpie ze to nastapi ;) Eria na zdjęciu zacytowanym przez Martę PEGI wygląda dokładnie jak suczka od Behemot !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: coś kojarze Musze teraz juz szybko isc na reszte odpisze pozniej i zdjecia tez wstawie potem Quote
Czoko Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pegi jest śliczna! Czytałam na spacerku o wadze ale zobaczyłam Pegi dopiero teraz. Chocunia waży 11 kg a ostatnio najlepiej bawiła się z tym spanielkiem tybetańskim podobnym do pekińczyka. Zobaczymy jak malutka zaaklimatyzuje się u Was! Trzymam kciuki! Mój Mruczek był przez dwa dni ciężko obrażony gdy przywieźliśmy Chocunię. Pozdrawiam Ewa Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 NIE BĘDĘ USIA ROBIĆ BANERKA OD POCZĄTKU, TRZA BYŁO POWIEDZIEĆ WCZEŚNIEJ ŻE BEZ NAPISÓW :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts