Vesper Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Piękny psiak... Jak dla mnie więcej ma z niufka... ale na żywo go nie widziałam. Wrzuciliście go do molosów?(Jeśli jest duży i ma coś z niufa ma prawo tam być). Moja rada- może nie na miejscu, ale pracowałam w schronisku i wiem na co ludzie patrzą ;) . Wart byłoby bidulka przeczesać co jakiś czas (tzn. co 2-3 dni byłoby super)- chodzi też o zdrowie- inaczej podszerstek mu się sfilcuje i może dojść nawet do zapalenia skóry... Quote
lilo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 arielka186 napisał(a):Piękny psiak... Jak dla mnie więcej ma z niufka... ale na żywo go nie widziałam. Wrzuciliście go do molosów?(Jeśli jest duży i ma coś z niufa ma prawo tam być). Moja rada- może nie na miejscu, ale pracowałam w schronisku i wiem na co ludzie patrzą ;) . Wart byłoby bidulka przeczesać co jakiś czas (tzn. co 2-3 dni byłoby super)- chodzi też o zdrowie- inaczej podszerstek mu się sfilcuje i może dojść nawet do zapalenia skóry... Arielko Muminka już nie ma , został adoptowany nie wiadomo komu... Quote
Aimez_moi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 I chyba nawet nie wiadomo co sie teraz z Nim dzieje......:( Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja tez jestem bardzo ciekawa...... a tytul chyba trzeba zmienic......:):) Quote
Recommended Posts